Arhiv novic 10.05.2024

Od umrljive do mrtve Evrope

Finance.si 10.05.2024
V današnjem svetu Evropa kot mehka sila, na katero je kot mirovni projekt stavila vse od svojega nastanka, nima šans. Bolj preprosto kot to se pač ne da povedati.… »

Načrtujete nakup, gradnjo ali prenovo doma – vi veste kaj, v SKB banki vedo kako

RTV Slovenija 10.05.2024
Kako se spopasti s tem največjim življenjskim izzivom, če nimamo (dovolj) lastnih sredstev, niti si ne moremo denarja izposoditi od staršev in prijateljev? V današnjih časih, ko se še vse draži in se nam želje in cilji kar odmikajo, večinoma… »

Kako zavreči manj hrane in privarčevati

RTV Slovenija 10.05.2024
Medtem ko bi morali hrano zavestno in premišljeno izbirati, je ta postala nekaj, kar jemljemo za samoumevno. Podatki namreč kažejo, da letno v Evropski uniji v smeteh konča kar 88 milijonov ton hrane, kar je približno petina vse proizvedene hrane… »

Rama Crema - inovacija na trgu rastlinskih izdelkov v Sloveniji

RTV Slovenija 10.05.2024
Upfield, globalni vodja v proizvodnji rastlinskih živilskih izdelkov, predstavlja dve novosti na slovenskem trgu - rastlinski alternativi sladki smetani: Rama Crema 15% za juhe in omake ter Rama Crema 31% za stepanje in pripravo sladic. Zahvaljujoč… »

Doživljenski Microsoft Office 2021 že od 17 € in Windows 11 Pro že od 10 € na Keysoffu

RTV Slovenija 10.05.2024
Ravnanje z dokumenti občutljive narave, pregledovanje pomembne elektronske pošte in opravljanje nalog je dovolj, da se vam zvrti ne glede na vaš poklic. Če se pri vašem delu še vedno zanašate na osnovne aplikacije, je mogoče čas, da začnete… »

Volilna pravila za spremljanje volilne kampanje za volitve v Evropski parlament 2024

Spodnje Podravje 10.05.2024
V skladu z Zakonom o volilni kampanji objavljamo pravila za spremljanje volilne kampanje za volitve v Evropski parlament, ki bodo v nedeljo, 9.6.2024. V času volilne kampanje, ki se je začela 9. maja in končala 7. junija 2024 opolnoči, to je 24 ur… »

SDS predlaga uvedbo fleksibilnejšega sistema vajeništva za boljše usklajevanje s potrebami gospodarstva

Spodnje Podravje 10.05.2024
Včeraj je potekala nujna seja Odbora za izobraževanje, znanost in mladino, posvečena izboljšanju sistema vajeništva v Sloveniji, sklicana na zahtevo poslanske skupine SDS. Poslanka Alenka Helbl je na seji podrobno predstavila aktualno stanje in… »

Dr. Milan Zver vložil tožbo proti Evropski komisiji zaradi (ne)razkritja dokumentov

Spodnje Podravje 10.05.2024
Na včerajšnji novinarski konferenci so predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša, evropski poslanec dr. Milan Zver in mednarodni pravnik dr. Miha Pogačnik predstavili tožbo, ki jo je dr. Zver vložil proti Evropski komisiji na Splošno… »

V Boks klubu Ring Ptuj se razvija in raste nova generacija boksarjev

Spodnje Podravje 10.05.2024
Na Grajeni imajo že nekaj let svoje vadbene prostore člani Boks kluba Ring Ptuj. V tem ptujskem boksarskem kolektivu se trenutno ponašajo s približno 150 člani. Glavni trener Ivan Pučko mlajši vodi nadarjeno generacijo mladih boksarjev, ki redno… »

Puklavec Family Wines: gradijo na premijskem segmentu, saj povpraševanje raste

Finance.si 10.05.2024
Klet Puklavec Family Wines zadnja leta doživlja preobrazbo – povečujejo obseg izdelkov najvišje kakovosti, spreminjajo organizacijsko kulturo, načrtujejo za pet milijonov evrov vlaganj. »Prodajni segment preusmerjamo v izdelke višje dodane… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem