Arhiv novic 12.05.2024

Mate Rimac: Elektrika ni več kul, mi pa sledimo vznemirljivosti

Finance.si 12.05.2024
V razredu, kjer avtomobili poidejo kot vroče žemljice, električni superšportnik rimac nevera še vedno čaka na kupce. Kje je razlog, kaj to pomeni za Bugatti?… »

Kako bo kitajski električni avto ohranjal vrednost

Finance.si 12.05.2024
V finalu kategorije električni avto leta 2024 se je letos poleg ioniqa 6, peugeota e-3008, tesle modela 3 in volkswagna ID.7 znašel tudi avto manj znane kitajske znamke Forthing.… »

BREZPLAČNI PREVOZI Z E-KOMBIJI

Goriški portal 12.05.2024
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Občina Tolmin je uspešno kandidirala na razpisu Javnega zavoda Triglavski narodni park in v brezplačno uporabo prejela električni kombi znamke Toyota, tip Toyota… »

Dr. Milan Zver vložil tožbo na Splošno sodišče EU zoper Evropsko komisijo

Gorenjski utrip 12.05.2024
Na četrtkovi novinarski konferenci so predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša, evropski poslanec dr. Milana Zvera ter mednarodni pravnik dr. Miha Pogačnik predstavili tožbo, ki jo je, kot napovedano, evropski poslanec dr. Milan Zver… »

Ajdovski spektakel z 20 tisoč gledalci in novo zmago Roka Turka

RTV Slovenija 12.05.2024
Rok Turk (Hyundai i20 N rally 2) je zmagovalec uvodne dirke državnega prvenstva v reliju. Na reliju Vipavska dolina v Ajdovščini in okolici je slavil prepričljivo zmago, medtem ko je državni prvak Marko Grossi (Hyundai i20 R5) odstopil. Turk je na… »

Šimundža navdušen nad željo in prizanesljiv do številnih napak

RTV Slovenija 12.05.2024
Polne tribune, glasni vzkliki, transparenti in veliko pirotehnike. Ljudski vrt je po štirih tekmah brez gledalcev zasijal v vsem svojem sijaju. Največji slovenski derbi je bil gledljiv ne le zaradi kulise, ampak tudi zaradi visokega ritma in treh golov… »

V drugem krogu predsedniških volitev v Litvi dvoboj med predsednikom in premierko

RTV Slovenija 12.05.2024
V Litvi sta se v drugi krog predsedniških volitev uvrstila trenutni predsednik države Gitanas Nauseda in premierka Ingrida Šimonyte. Politika sta se za zmago pomerila tudi pred petimi leti. Po skoraj vseh preštetih glasovih je Nauseda, ki je tudi po… »

Primorje na pragu vrnitve v Prvo ligo

RTV Slovenija 12.05.2024
V predzadnjem, 29., krogu druge slovenske nogometne lige se je zgodil preobrat. V soboto je Nafta izgubila pri Jadranu Dekanih (2:0), kar je izkoristilo Primorje, ki je v nedeljo s kar 4:0 premagalo Triglav, in Ajdovci so s tem prevzeli vodstvo v 2. SNL… »

Znana slovenska plesalka razmišlja o lepotnem posegu

Necenzurirano 12.05.2024
Anja Klašnja razkriva, v čem je skrivnost njenega mladostnega videza, hkrati pa priznava, da si bo pomagala tudi s strokovnjaki, ko bo prišel čas. Priznana balerina ljubljanske baletne hiše in zvezdniška žirantka šova Slovenija ima talent Ana… »

Roma je izgubil bitko za ligo prvakov, v kateri bo prvič igrala Bologna

Delo 12.05.2024
V 36. krogu italijanskega nogometnega prvenstva sta milanska kluba, prvak Inter in podprvak Milan nasula 10 golov. Atalanta razblinila rimske sanje. Nogometaši Bologne so za svojo prvo uvrstitev v ligo prvakov čakali le še na razplet derbija 36. kroga… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem