Arhiv novic 05.06.2024

200 aneksov se je prelilo v rekordne dobičke domačih gradbincev

Necenzurirano 05.06.2024
Največji domači gradbinci, ki se pritožujejo, da zaradi podražitve materialov in stroškov dela delajo z izgubo in od države zahtevajo vedno nove anekse, istočasno beležijo rekordne dobičke. Kako je to mogoče? Z delom za državo do poslovnih… »

Poroka na prvi pogled: Katja končno razkrila pravi vzrok za svojo jezo na Matica

Zurnal24 05.06.2024
Pravi, da nanjo še vpliva travma iz mladosti. Med Katjo in Maticem je bilo v šovu Poroka na prvi pogled že skorajda od samega začetka zelo napeto, čeprav sta oba na poročni dan povedala, da sta z izborom strokovnjakov zadovoljna. Nato pa je na… »

Avdićeva žena te njegove reakcije verjetno ne bo vesela!

Zurnal24 05.06.2024
Je spal na kavču? Dobrodelni "dirki" po Sloveniji Deželak Junak se je v Ljubljani pridružil tudi Denis Avdić, ko je konec tedna del poti prekolesaril z Miho Deželakom. Med vožnjo sta se kratkočasila tudi s pogovorom o tetovažah. Denis je Mihi… »

Avstrijski milijonar se je poročil z 49 let mlajšo, te poljube morate videti

Zurnal24 05.06.2024
Pravi, da je njegova šesta soproga tudi njegova zadnja soproga. Avstrijski gradbeni mogul in oče opernega plesa na Dunaju, Richard Lugner, je preteklo soboto stopil pred matičarja in večno zvestobo obljubil 42-letni Simoni, ki je tako postala njegova… »

Avstrijska jezera: Piknik ob vodi in skakanje z lesenih pomolov

Dnevnik 05.06.2024
Avstrijski poletni meseci so namenjeni kopanju, potapljanju, veslanju na deski, vožnji s kanujem in čolnarjenju. Gostje prihajajo z vsega sveta, da bi potopili prste v kristalno čisto vodo in uživali v razkošnem vzdušju bližnjih letovišč… »

Idrija: Aktivne počitnice v deželi škratov, vil in živega srebra

Dnevnik 05.06.2024
V Idriji, slikovitem mestu z bogato zgodovino, obiskovalci lahko občudujejo edinstvene naravne in kulturne znamenitosti. Vsi najprej pomislimo na idrijsko čipko in žlikrofe, ampak med številnimi zanimivostmi regija ponuja tudi nepozabna družinska… »

Taggenbrunn v rokah družine Jezeršek

Dnevnik 05.06.2024
Z namenom dviga kulinarične ponudbe na gradu Taggenbrunn se je družina Riedl odločila za strateško potezo in k sodelovanju povabila slovensko gostinsko podjetje Jezeršek gostinstvo. Poleg gostinske ponudbe na gradu so Jezerškovi v upravljanje dobili… »

Vrhnika: Po poteh Cankarja in zmaja Lintverna

Dnevnik 05.06.2024
Bližina prestolnice morda Vrhniki dela krivico in si za odkrivanje njenih zanimivih kotičkov ne vzamemo časa. Iz rimskih časov znana kot Nauportus pritegne pozornost predvsem z bogato zgodovino, odkar je zavod Škrateljc v njenem naravnem okolju… »

Delavnice na Krasu: Ustvarjalni dan med sivkinimi polji

Dnevnik 05.06.2024
Prihodnjo nedeljo, torej 16. junija, bo na Krasu poseben dan, posvečen ročnemu delu, ustvarjalnosti in druženju. Obiskovalci na sivkini ekološki kmetiji Korošec v Ulici Gregorja Žiberne 4 v Divači boste lahko uživali v edinstvenem naravnem okolju… »

Pomagajte vsaj otrokom!

Dnevnik 05.06.2024
Palestino je treba priznati kot samostojno in neodvisno državo, o tem ni dvoma! V vseh letih polemik nasprotniki te geste niso predstavili nobenega trdnega argumenta proti, razen tega, da bi mednarodno priznanje Palestine (ki bi bilo mednarodno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem