Arhiv novic 09.06.2024

Umrl je eden najbolj podcenjenih NBA zvezdnikov

Zurnal24 09.06.2024
Za vedno je odšel legendarni košarkar, član hrama slavnih in nekdanji prvak lige NBA. Pri 84 letih je umrl nekdanji vrhunski košarkar Chet Walker, legenda moštva Chicago Bulls in nekdanji prvak s Philadelphio 76ers, je na uradni spletni stran… »

Med v vsako domačo lekarno

Domžalec 09.06.2024
Rane so del življenja in lahko se zgodijo vsakomur, ne glede na starost, spol ali dejavnost. Včasih so majhne in se hitro zacelijo, včasih pa so večje in bolj zahtevne. V vsakem primeru pa je pomembno, da jih pravilno oskrbimo, da se hitro in brez… »

TRAGEDIJA: V morju pri Umagu našli truplo

Regional 09.06.2024
Včeraj okoli 4.50 so policisti prejeli obvestilo o najdbi trupla v morju ob sprehajališču Vladimira Gortana v Umagu. Ugotovljeno je bilo, da gre za 44-letnega državljana Hrvaške. Policisti so na kraju opravili ogled, dosedanje ugotovitve pa ne… »

V Framu huje telesno poškodovan 63-letni motorist

Necenzurirano 09.06.2024
Včeraj, ob 20.35 uri, je v semaforiziranem križišču v Framu (občina Rače-Fram) na regionalni cesti prišlo do prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami. 63- letni voznik motornega kolesa se je peljal po prednostni cesti, ko je pripeljal do… »

Morska psa v plavalke zasadila zobe trde kot jeklo

Necenzurirano 09.06.2024
Dva morska psa sta v petek na Floridi pokazala svoje zobovje in močno ranila tri plavalke. Plavanje v morju na Floridi se je že večkrat izkazalo za nevarno početje. Prvi napad se je zgodil v petek okoli 13h po lokalnem času, ko je morski predator… »

PO PUŠČAVSKEM PESKU OHLADITEV: Danes še do 31 stopinj, sledi preobrat

Regional 09.06.2024
Danes bo deloma sončno, občasno bo na nebu povečana koprenasta oblačnost. V ozračju bo tudi nekaj puščavskega prahu. Zapihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 31 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih… »

KO SE ZAJTRK SPREMENI V GROZLJIVKO: Kašljal je in kihal ter zagledal svoje črevesje

Regional 09.06.2024
Moški s Floride je v restavraciji zajtrkoval s svojo ženo, ko sta kašelj in kihanje povzročila nenavadno poškodbo, ki je šokirala reševalce. Po poročanju ameriškega časopisa za medicinske primere je 63-letni moški po kihanju dobil 'moker'… »

Srednjeročna napoved: Nadaljevanje majskega vremena, a s to razliko ...

Zurnal24 09.06.2024
Poletno vreme, ki smo mu priča, se za nekaj časa poslavlja. Kaj lahko pričakujemo? Na vremenskem portalu Ciklon.si/Srednjeročna napoved na podlagi osveženih prikazov vremenskih modelov omenjajo, da je sezonska napoved prej optimistična za ljubitelje… »

Nov napad na politike

Zurnal24 09.06.2024
Napadli so jih z bejzbolskim kijem. Trije politiki iz skrajno desne Alternative za Nemčijo (AfD) so bili sinoči napadeni v dveh ločenih incidentih v Nemčiji. Zamaskirani napadalci so pred kavarno v središču Karlsruheja najprej napadli dva mestna… »

Znana Slovenka prejela darilo za 20 €, boljše je od vsakega luksuza!

Zurnal24 09.06.2024
To jo je nasmejalo do solz in zagotovo bo tudi vas! Sonja Javornik, novinarka, predavateljica in strokovnjakinja iz oddaje Poroka na prvi pogled, je nedavno praznovala 51. rojstni dan, ki ji ga zagotovo ne bi pripisali. Z darilom pa jo je najbolj… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem