Arhiv novic 09.06.2024

(Nedeljski dnevnik) Kako lahko prepoznamo počitniške prevare

Dnevnik 09.06.2024
Tudi letos previdnost pri načrtovanju in počitnikovanju ne bo odveč – V Avstraliji v času njihovega poletja zaznali šestkrat več prevar kot leto pred tem Počitnice so pred vrati. Nekateri so se že odločili, kako jih bodo preživeli, drugi o tem… »

Vam delajo gnečo? Te rabljene aparate brez težav lahko prodate

Zurnal24 09.06.2024
Na ZPS so preverili, katere rabljene aparate kupimo največkrat, kateri pa zelo težko najdejo novega kupca. Nakupi rabljenih hišnih aparatov in elektronske opreme so eden od korakov krožnega gospodarstva, s čimer tudi uporabniki prispevamo k… »

"Kakšen je postopek zaprtja s. p. in do kakšnega nadomestila sem upravičen?"

Zurnal24 09.06.2024
Ker se je znašel v stiski zaradi nesolventnosti večjega poslovnega partnerja, razmišlja o zaprtju s. p.-ja. Kakšne so njegove možnosti? Saša Despot Pravni strokovnjak mag. Boštjan J. Turk odgovarja na vaše pravne dileme. Sem samostojni podjetnik… »

Raziskava potrdila: zaradi novih avtov precej več določenih nesreč

Zurnal24 09.06.2024
Vozniki hibridnih in baterijskih avtomobilov se premalo zavedajo, da so lahko v prometu precej nevarnejši. Pa ne le zaradi tišje vožnje ... V Združenem kraljestvu so opravili obširno analizo prometnih nesreč in potrdili tisto, kar se je že dolgo… »

To je zadnja ovira, ki stoji na poti Rogliču do največje zmage z novo ekipo

Zurnal24 09.06.2024
Primož Roglič je tik pred tem, da po dveh etapnih zmagah na kriteriju Dauphine in eni na dirki po Baskiji svoji novi ekipi privozi tudi prvo skupno zmago. Slovenski kolesarski as Primož Roglič je z drugo zaporedno etapno zmago na kriteriju Dauphine… »

Bomba! Legendarni Slovenec kandidat za trenersko klop Barcelone

Zurnal24 09.06.2024
Jaka Lakovič naj bi bil med kandidati za naslednika Grimauja pri Barceloni. Španski strokovnjak Roger Grimau ni več trener košarkarjev Barcelone, je v soboto sporočil katalonski klub. Med kandidati za novega stratega je tudi Slovenec Jaka Lakovič… »

Tako si je naš pevec pomagal ob tragični izgubi žene

Zurnal24 09.06.2024
“Pesem ni žalostinka, ravno nasprotno,” je razkril. Boštjan Dermol, pevec nekdaj ene najbolj priljubljenih skupin pri nas, Nude, je pred kratkim izdal novo pesem z naslovom Sonce, ki jo posveča svoji pokojni ženi Leontini, ki je leta 2016 izgubila… »

Žena ameriškega zvezdnika se krivi za smrt 3-letnega sina

Zurnal24 09.06.2024
"Nikoli ne reci nikoli, ker je potrebnih le nekaj sekund in lahko se zgodi tudi tebi." Rodeo jezdec Spencer Wright je izgubil 3-letnega sina Levija. Otrok se je 21. maja usedel na svoj mali traktor in se vozil po posestvu. Iz še vedno nejasnih razlogov… »

Tako ekskluzivna darila si s soprogom podarja Alenka Gotar

Zurnal24 09.06.2024
Čeprav jima zaradi starostne razlike niso napovedovali dolgoletne zveze, sta skupaj srečna že enajst let! Nedavni družabni dogodek leta Lady pikinik pod klobuki sta obiskala tudi Alenka Gotar in njen soprog Anže Šuštar. Par je še vedno srečen v… »

Ko tovornjakarji pokažejo svojo najlepšo stran

Zurnal24 09.06.2024
Zloščeni stroji, nore poslikave, kilovati glasbe, glasne troblje in veseli vozniki. Tovornjakarji so pokazali svojo najlepšo plat. Dirkališče v italijanskem Misanu je pred dnevi gostilo prvo dirko sezone v prvenstvu Goodyear FIA ETRC. Dvodnevni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem