Borča

TV namigi: med borci, ljubimci, mornarji in kolesarji

Delo pred dvema urama
Prihaja nova različica Smrtonosnega spopada, Salma Hayek je sestra žigola, film o Jacku Londonu, Tadeja čaka še en kronometer, Luka pa gre v boj za 4. zmago. Sobota, 18. maja Smrtonosni spopad (Premiera): Kanal A ob 20.10 Vikendova ocena: 3 (od 5)​… »

Izraelski obrambni minister nasprotuje dolgoročni vladavini vojske v Rafi

Dnevnik pred 1 dnevom
Izraelski obrambni minister Joav Galant je danes javno nasprotoval načrtom predsednika vlade Benjamina Netanjahuja za povojno Gazo in obljubil, da bo nasprotoval tudi kakršnikoli dolgoročni vojaški vladavini Izraela v tem območju. Galant, ki je član… »

Zaveza kraljice Camille, da ne bo več kupovala krzna, razveselila PETO, a razburila krznarje

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Britanska kraljica Camilla je PETI v javnem pismu obljubila, da ne bo več kupovala oblačil s krznom in drugimi podobnimi živalskimi proizvodi, kar je že izzvalo ogorčenje pri proizvajalcih krzna. Borci za pravice živali njeno odločitev… »

Kjer so partizani izpolnjevali Hipokratovo prisego

Delo pred 5 dnevi
V Jablanici so se zbrali tisoči iz vseh delov nekdanje Jugoslavije in počastili spomin na bitko vseh bitk. V nadaljevanju preberite: Jablanico, prijetno hercegovsko mestece, so minulo soboto dobesedno okupirali obiskovalci v spomin na usodne dni pred 81… »

Nepreslišano: Marko Crnkovič, kolumnist

Dnevnik pred 5 dnevi
To sredo je bila na Orlah pri partizanskem pomniku priložnostna prireditev, na kateri so se udeleženci dosledno titulirali s tovarišicami in tovariši. Prvenstveno je šlo za proslavitev devetinsedemdesete obletnice zadnjih bojev za osvoboditev… »

Slovenskemu borcu se je izmuznila kolajna na evropskem prvenstvu

Delo pred 5 dnevi
Vrhunski bistriški tekvondoist Ivan Trajkovič je na prvenstvu stare celine v Beogradu izgubil četrtfinalni dvoboj v težki kategoriji. Slovenski tekvondoisti na 26. evropskem prvenstvu olimpijskega združenja WT v Beogradu niso posegli po želeni… »

Ob usodnem da miren, ob črnem pasu v solzah

Delo pred 6 dnevi
Maja Drnovšek Povšnar in Domen Drnovšek sta takoj začutila, da ju druži strast do davljenja in vzvodov na vse sklepe. Strast do jiu-jitsuja. V nadaljevanju preberite: Spoznala sta se na treningu jiu-jitsuja v Litiji, se v isti dvorani zaročila… »

Vroči slovenski adut tik pred zdajci odpovedal nastop na EP

Delo pred 9 dnevi
Za čimboljše uvrstitve se bodo na 26. prvenstvu stare celine v tekvondoju olimpijskega združenja WT v Beogradu potegovali štirje naši borci. Na 26. evropskem prvenstvu v tekvondoju olimpijskega združenja WT, ki ga bo od jutri do nedelje gostil… »

Kako so peli torkovi polfinalisti in kdo je vas najbolj prepričal?

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Od Lažnivca (Liar), o katerem je pela ciprska predstavnica Silia Kapsis, do Borca (Fighter), kar v svoji skladbi izpostavlja luksemburška tekmovalka Tali ... V torek smo slišali 15 tekmovalnih pesmi. Katera se vam je najbolj vtisnila v spomin? Ciper… »

Ekspert za preprečevanje zlorab v RKC je v Sloveniji

Delo pred 12 dnevi
Pater Hans Zollner, borec zoper zlorabe v cerkvi, ki je slovenskim duhovnikom pred štirimi leti prvič predaval na daljavo, tokrat pri nas predava tudi v živo. V nadaljevanju preberite: »Verodostojnost se lahko gradi le tako, da delamo to, kar… »

Novice dneva »

Otrok padel v jašek in umrl zaradi posledic poškodb

RTV Slovenija pred 12 minutamiše 5 povezanih

Čudaštvo, nesramnost in perverznost stanovanjske politike

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Odprte so še vse fronte, razen šampionske

Delo pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem