Borča

PIRANČAN TADEJ ČERNOGA USPEŠNO ZAČEL EP: Na poti do prve zmage ga ni ustavila niti krvava rana (VIDEO)

Regional 20.04.2024
Slovenski boksar Tadej Černoga je uspešno prestal prvi krog na evropskem boksarskem prvenstvu EUBC v Beogradu. V kategoriji do 60 kg je včeraj zvečer izločil moldavskega borca Victorja Vaculo. Na poti do zmage 28-letnega Pirančana, sicer člana… »

Koliko turizma?

Dnevnik 20.04.2024
“Bi morali tudi v Piranu ali na Bledu uvesti vstopnino za dnevne obiskovalce ob najbolj obleganih dneh, podobno kot so naredili v Benetkah? V Vintgarju in Tolminskih koritih so lani denimo že omejili dnevno število obiskovalcev. V prihodnje je to… »

To se pol leta po težki ločitvi dogaja z Mirelo Lapanović

Zurnal24 15.04.2024
Po številnih ljubezenskih razočaranjih je naposled le srečna. Lani v začetku julija smo prvi pisali, da je zmagovalka šova big Brother, Mirela Lapanović, po štirih propadlih zarokah le poročena. Zaradi svojega 19 let mlajšega izbranca, Benjamina… »

Turkmenistanski »volčjak« hitro spravil na kolena slovensko »gorilo«

Delo 13.04.2024
Koprčan Jakob Nedoh je v uvodnem dvoboju ameriške serije PFL v mešanih borilnih športih v Las Vegasu doživel boleč poraz. Slovenskemu borcu Jakobu Nedohu se ognjeni krst v ameriški seriji PFL (Professional Fighters League) v mešanih borilnih… »

KOPER IMA EVROPSKEGA PRVAKA: Domen Vergles osvojil zlato (FOTO)

Regional 10.04.2024
Na Evropskem prvenstvu v mešanih borilnih veščinah, na katerem se je pomerilo 523 borcev in bork iz 35 držav Evrope, je Koprčan Domen Vergles postal evropski prvak v članski poltežki kategoriji mešanih borilnih veščin. Med 29. marcem in 6… »

Helios snuje presenečenje proti Spartaku iz Subotice

Dnevnik 09.04.2024
Košarkarji domžalskega Heliosa danes ob 18. uri na prvi tekmi četrtfinala 2. lige ABA gostijo Spartak iz Subotice. Potem ko so v lanski sezoni za las ostali brez napredovanja, saj so v finalu 2. lige ABA v sami končnici tekme klonili proti Krki, nato… »

Državno prvenstvo kickboxing 2024

Domžalec 08.04.2024
V nedeljo, 7. aprila 2024, je v Trebnjah potekalo državno prvenstvo v kickboxingu 2024, kjer so se preizkusili tudi mlajši člani Kluba borilnih veščin Domžale. V Ring disciplinah full kontakta, low kicka in K1 se je tekmovanja udeležilo 103… »

Mega proti Olimpiji s prednostjo domačega parketa

Dnevnik 08.04.2024
Košarkarji Krke so na zadnji tekmi rednega dela lige ABA klonili proti Borcu v Čačku. Cedevito Olimpijo v četrtfinalu čaka Mega. Glavno novico so košarkarji Krke dobili že dan pred tekmo zadnjega kroga lige ABA, za katerega se je zdelo, da bo… »

Umik izraelskih sil z juga Gaze

Delo 07.04.2024
Vprašanje, ali se bo položaj na Bližnjem vzhodu umiril ali je pričakovati še hujše fronte. V nadaljevanju preberite: Netanjahu se je uklonil pritiskom, ameriški predsednik pa prevzema še večji del odgovornosti za dogajanje na nemirnem Bližnjem… »

Za konec nov poraz Krke; Cedevita Olimpija četrtfinalno serijo začenja v Beogradu

RTV Slovenija 06.04.2024
Košarkarji Krke so v zadnjem krogu Lige ABA izgubili proti Borcu s 101:83. Kljub zadnjemu mestu pa Novomeščani ostajajo del jadranske druščine. Sobotno dogajanje je pokazalo, da Cedevita Olimpija ne bo imela prednosti proti beograjski Megi v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem