Borča

Ekspert za preprečevanje zlorab v RKC je v Sloveniji

Delo 06.05.2024
Pater Hans Zollner, borec zoper zlorabe v cerkvi, ki je slovenskim duhovnikom pred štirimi leti prvič predaval na daljavo, tokrat pri nas predava tudi v živo. V nadaljevanju preberite: »Verodostojnost se lahko gradi le tako, da delamo to, kar… »

V izraelskem obstreljevanju osrednje Gaze najmanj deset ranjenih

Dnevnik 02.05.2024
V izraelskem obstreljevanju begunskega taborišča Nuseirat v osrednji Gazi je bilo ranjenih najmanj deset Palestincev, danes poroča katarska televizija Al Jazeera. Izraelske sile so potrdile, da izvajajo napade v tem delu enklave, potem ko naj bi… »

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

Necenzurirano 01.05.2024
Dandanes smo dosegli že številne cilje, ki so si jih delavci pred sto petdeset in več leti lahko samo želeli. Novi borci za izkoriščanje so opustili bojišča neposrednega izkoriščanja delavcev, a so že našli nove luknje, nove načine, kako bi… »

Preminil 18-mesečni sin velikega zvezdnika: "Kličem ga, a mi ne odgovarja"

Zurnal24 30.04.2024
Družino slavnega borca je pretresla velika tragedija. Eden najbolj znanih MMA borcev vseh časov ter nekdanji UFC prvak Francis Ngannou je potrdil, da je njegovo družino prizadela velika tragedija, saj je preminil njegov komaj 18-mesečni sin Kobe… »

Srbskega MMA borca v Nemčiji pred njegovim lokalom ubil Albanec

Necenzurirano 29.04.2024
Najprej je grozil gostom lokala, nato se je sprl s srbskim lastnikom, končno je izvlekel orožje in streljal. V Düsseldorfu so v nedeljo v zgodnjih jutranjih urah odjeknili streli. Pred svojim lokalom je za strelnimi ranami umrl 38-letni moški. Vse… »

Srbski izziv za slovensko šampionko

Delo 25.04.2024
Na 73. evropskem prvenstvu v judu se bo do sobote v Zagrebu dokazovalo deset Slovencev. Že danes na tatamiju Maruša Štangar, Kaja Kajzer in David Štarkel. V nadaljevanju preberite: Zakaj je pred najboljšimi judoisti na svetu izjemno težko obdobje… »

Mlakarjeva spominska plošča ponovno na ogled

Gorenjski glas 24.04.2024
Šenčur – V Šenčurju so v soboto ponovno postavili spominsko ploščo, posvečeno revolucionarju in borcu Janezu Mlakarju, s čimer so domačini izkazali trajno spoštovanje njegovemu prispevku k slovenski zgodovini. Mlakar, rojen leta 1895 na… »

DIGGIT: Za vse, ki želite biti del prihodnosti

Delo 24.04.2024
Če želite biti del prihodnosti, razumeti svet, ki nastaja, in spoznati inovacije, ki spreminjajo naša življenja, je DIGGIT pravi odgovor. Pri Marketing magazinu pripravljajo že 11. reprizo konference o trendih prihodnosti, ki bo 9. maja 2024 v Centru… »

V taborišču ubitih 10 ljudi; Erdogan po srečanju z vodjo Hamasa pozval k palestinski enotnosti

RTV Slovenija 20.04.2024
V begunskem taborišču Nur Šams se od četrtka nadaljujejo boji med palestinskimi borci in izraelsko vojsko, ki je v taborišče vdrla tudi z buldožerji. Pri tem je bilo ubitih več ljudi. V Carigradu sta se medtem sešla vodja Hamasa in turški… »

Žena ga mlati bolj, kot ga je tekmec, Monika kakor pravi pitbull

Delo 20.04.2024
Na prireditvi WFC 26/Brave CF 81 v ljubljanski dvorani Tivoli so se spektakularnih zmag veselili trije slovenski borci. Na spektaklu WFC 26/Brave CF 81 so bile oči slovenskih ljubiteljev mešanih borilnih športov (MMA) v ljubljanski dvorani Tivoli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem