Borča

Enajsti SoMo Borac powered by Httpool v povsem novem formatu

SiolNET 08.06.2023
Organizacijska ekipa SoMo Borca powered by Httpool po lanskoletni spektakularni jubilejni podelitvi najpomembnejše digitalne nagrade v regiji pripravlja številne novosti, ki bodo to nagrado dvignile na povsem novo raven. Največji novosti sta, da je… »

Jogurti socializma, Golob komisar za cene

Finance.si 05.06.2023
Robert Golob si je lepo premoženje nabral s trgovanjem na trgu elektrike. Smešno je, da se zdaj spreminja v borca zoper tržno svobodo in smiselno regulacijo trga.… »

[Video] Ruski protirežimski borci v novem prodoru na rusko ozemlje zajeli večje število sonarodnjakov

Nova 24TV 05.06.2023
Zajeti ruski vojaki v ujetništvu (Vir: Twitter) Skupina ruskih vojakov, nasprotnikov Kremlja, je izvedla nov prodor v rusko ozemlje v regiji Begorod, kjer jim je uspelo zajeti skupino pripadnikov regularne ruske vojske. Sedaj so javno sporočili, kakšna… »

Kljub razočaranjema se Helios ne predaja

Dnevnik 04.06.2023
Košarkarji Heliosa so na drugi tekmi finala državnega prvenstva presenetili Cedevito Olimpijo v Stožicah in serijo v zmagah izenačili na 1:1. Tretja tekma bo v četrtek ob 20.30 v Domžalah. Čeprav za košarkarji Heliosa ni najlažja sezona, se… »

Prigožin pripravljen braniti rusko ozemlje ob meji z Ukrajino

RTV Slovenija 03.06.2023
Vodja ruske najemniške skupine Wagner Jevgenij Prigožin je izrazil pripravljenost poslati svoje borce v rusko pokrajino Belgorod, ki meji na Ukrajino in je v zadnjem času pogosto tarča napadov. Guverner Belgoroda Vjačeslav Gladkov je dejal, da je… »

Rusija popušča? "Vračamo se k sporazumu START, če ZDA prekinejo sovražno držo." #vŽivo

SiolNET 03.06.2023
"Ne glede na kakršnekoli ukrepe ali protiukrepe ZDA je naša odločitev o prekinitvi pogodbe START neomajna," je dejal namestnik ruskega zunanjega ministra Sergej Rjabkov, poroča TASS. Vodja najemniške skupine Wagner Jevgenij Prigožin pa je nedavno… »

Lopov vdrl v vozilo znanega borca in končal v bolnišnici

Zurnal24 03.06.2023
Nepridiprav si je izbral napačno vozilo. V Austinu v Teksasu je nepridiprav skušal sredi dne vdreti v enega izmed avtomobilov na ulici, a pri tem imel veliko smolo, saj si je izbral vozilo znanega borca Haisama Ride, ki je v borilni veščini grappling… »

Rusija na okupiranih ukrajinskih ozemljih širi propagando s pomočjo otrok

Necenzurirano 02.06.2023
Medtem ko se zloglasni Wagnerjevi borci borijo na frontah, ima Rusija v rokavu še enega asa: TV-propagando, za katero uporabljajo otroke. Že lani poleti je Aleksander Malkevič, menda tesen sodelavec šefa Wagnerja Jevgenija Prigožina, na okupiranih… »

Leto dni po smrti Borisa Pahorja: razmislek o dediščini in sporočilu, pa tudi priložnost za razstavo

RTV Slovenija 30.05.2023
Danes mineva leto dni od smrti Borisa Pahorja, ki se je v svetovno literaturo zapisal kot pričevalec grozot 20. stoletja ter glasnik usode Slovencev v Italiji. S pogovornim omizjem in razstavo se mu poklanjajo tudi v evropskem parlamentu. Boris Pahor je… »

Zelenski: Rusija nas še naprej terorizira. Prigožin: Wagnerjevi borci zapuščajo Bahmut.

RTV Slovenija 25.05.2023
Ruske sile so ponoči znova izvedle več napadov z brezpilotnimi letalniki, je sporočil Kijev. Rusija še naprej terorizira Ukrajino z nočnimi napadi, je ob tem sporočil ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Wagnerjeve enote so začele umik iz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem