Borča

Ukrajinci udarili silovito, na obrobju Bahmuta v beg celotna ruska brigada

Necenzurirano 10.05.2023
Ukrajinska vojska je glede na poročila včeraj na obrobju Bahmuta ruskim silam zadala hud udarec. Šef ruskih plačancev iz skupine Wagner Jevgenij Prigožin je včeraj, ko je v rusko obrambno ministrstvo usmeril nov val obtožb, med drugim naznanil, da… »

Žreb bo Zormanovim borcem dal tekmece, navijačem destinacijo

Delo 09.05.2023
Kje in s kom se bodo na euru 24' v Nemčiji srečali borci selektorja Uroša Zormana, bo povedal jutrišnji žreb v Düsseldorfu. Hrvaška in Srbija v tretjem bobnu. V Düsseldorfu, kjer bo 10. januarja pred 50.000 gledalci otvoritvena tekma 16… »

So se Prigožinovi borci res podali v beg iz dela Bahmuta?

Nova 24TV 09.05.2023
Vodja borcev skupine Wagner Jevgenij Prigožin. (Foto: afp) Prigožin je sporočil, da so v Bahmutu ruski borci zapustili položaje in se podali v beg. Ukrajinski vojski so prepustili tri kvadratne kilometre teritorija. Novica prihaja na dan skromnega… »

Papež Frančišek sprejel slovenske žrtve spolnih zlorab in s prstom pokazal na slovenske škofe

Mladina 05.05.2023
Slabi pastirji. Ko je pred dnevi papež Frančišek sprejel slovenske žrtve spolnih zlorab v katoliški cerkvi in borce za razkrinkavanje teh zlorab, združene v zavodu Dovolj.je, ter se jim opravičil, so verjetno od vseh najbolj debelo pogledali… »

Tretja tekma Borcu

Domžalec 03.05.2023
Košarkarji Helios Suns so v odločilni tretji tekmi kvalifikacij za preboj v prvo ligo ABA v gosteh doživeli poraz proti izjemno močnemu Borcu iz Čačka. Po prvem polčasu so Domžalčani za srbskim predstavnikom zaostajali le štiri točke, nato pa… »

TV namigi: Johana vsi sovražijo, Kavalir z rožo in Azori

Delo 03.05.2023
Film o Johanu, ki se rad igra z eksplozivom, opera Kavalir z rožo v izvedbi Herberta von Karajana, Mojca Mavec pa se odpravi na Azore. Sreda, 3. maja Johana vsi sovražijo: TV SLO 1 ob 20.05 Vikendova ocena: 4 (od 5) Alle hater Johan. Nor., 2022… »

Polom Heliosa na odločilni tekmi v Čačku

RTV Slovenija 02.05.2023
Slovenija prihodnje leto ne bo imela treh predstavnikov v Ligi ABA. Helios je na odločilni tekmi za uvrstitev med jadransko elito doživel polom proti Borcu iz Čačka (97:67). Slovenska zasedba je na prvi tekmi v Čačku izgubila z 78:96, na drugi v… »

Potop Domžalčanov v Srbiji, Helios ostaja brez elitne lige Aba

SiolNET 02.05.2023
Košarkarji Helios Suns so v odločilni tretji tekmi kvalifikacij za preboj v prvo ligo ABA v gosteh doživeli visok poraz proti Borcu iz Čačka. Po prvem polčasu so Domžalčani za srbskim predstavnikom zaostajali le štiri točke, nato pa se je… »

Johana vsi sovražijo

RTV Slovenija 02.05.2023
Komična ljubezenska drama. Johan Grande se je rodil kot sin norveškega borca za neodvisnost norveških otokov pod nacistično okupacijo med drugo svetovno vojno. Johanov oče se je proti Nemcem boril kot miner ali bombaš. V njegovi družbi so pokale… »

Ukrajina: Rusija poskuša izzvati predčasno ukrajinsko protiofenzivo

Delo 02.05.2023
Rusi so po navedbah ukrajinskih oblasti pričeli z zračnimi napadi na stanovanjska območja, s čimer naj bi skušali izzvati ukrajinsko protiofenzivo. Rusija je spremenila svojo taktiko v invaziji in je po navedbah ukrajinskih oblasti pričela namerno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem