Borča

Mogoče sprva še sami niso verjeli, da lahko igrajo z Borcem

RTV Slovenija 29.04.2023
Helios ostaja v igri za uvrstitev v Ligo ABA. Domžalčani so na drugem dvoboju kvalifikacij proti Borcu popravili marsikatero napako s prvega obračuna in izsilil odločilno tekmo. Ta bo v Čačku v torek ob 18.00. Aktualni slovenski državni in pokalni… »

Helios doma boljši od Borca, odločitev bo padla v Čačku

Delo 28.04.2023
Domžalski košarkarji so se oddolžili srbskemu moštvu za poraz na prvi tekmi. Košarkarji Helios Suns so v svoji dvorani pred 1500 gledalci zmagali proti Borcu iz Čačka in izsilili torkovo odločilno tretjo tekmo za mesto v 1. ligi ABA v prihodnji… »

Heliosu uspelo izboriti odločilno tekmo za uvrstitev v ligo Aba

Zurnal24 28.04.2023
Domžalčani tokrat boljši od Borca, o ligi Aba se bo odločalo v torek. Košarkarji Helios Suns so v svoji dvorani pred 1500 gledalci zmagali proti Borcu iz Čačka in izsilili torkovo odločilno tretjo tekmo za popolnitev lige Aba v prihodnji sezoni… »

"Aprila 1941 se je začelo eno najtemnejših obdobij v slovenski zgodovini"

SiolNET 26.04.2023
Slovensko ljudstvo se je z nastankom Osvobodilne fronte združilo in skupaj uprlo vsem okupatorjem, ki so v drugi svetovni vojni zasedli in razkosali slovensko ozemlje, ki so ustrahovali, potujčevali in izseljevali ljudi, ki so zapirali in streljali… »

Laura iz Super para si ni več podobna, izgubila je ogromno kilogramov

Zurnal24 26.04.2023
"Glavni razlog za spremembo videza je bil povezan s samo oddajo." Med pari tekmovalnega šova Super par sta tudi Laura in Borče, ki jima trenutno kaže več kot odlično, saj svoje konkurente spretno puščata za seboj. Laura pa se je od snemanja močno… »

Tempirana biološka bomba v Sudanu

SiolNET 26.04.2023
Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je opozorila na "ekstremno biološko tveganje", potem ko so sudanski borci zavzeli laboratorij za javno zdravje v prestolnici Kartum. Spopadi v Sudanu so po večtedenskem sporu med poveljnikom sudanske vojske… »

Visok poraz Heliosa, a ni še konec

SiolNET 25.04.2023
Košarkarji Helios Suns so na prvi tekmi kvalifikacij za nastop v elitni regionalni ligi ABA v prihodnji sezoni z 78:96 klonili na gostovanju pri Borcu iz Čačka. Domžalčani, ki so v drugoligaški konkurenci v finalu klonili proti Krki, se za mesto v… »

Jok, jeza, užaljenost: POP TV izbral igro, ki je pare pripeljala na rob

Zurnal24 24.04.2023
Ta par pri tej igri ni imel nobene možnosti za zmago. V šovu Super par so tokrat preverili, kako poslušni so moški. S prevezo čez oči so morali sesti za volan in poslušati svojo drago, ki jih je z ukazi vodila skozi poligon. Izziv so opravili le… »

#intervju Matevž Zupančič, direktor košarkarskega kluba Helios: Z nižjim proračunom smo naredili dva koraka naprej

Dnevnik 24.04.2023
Skok ali večja odločnost Austina Luka v zadnjem napadu finalne tekme 2. lige ABA proti Krki pa bi se košarkarji Heliosa znašli med jadransko elito. Razočaranje v Domžalah je bilo veliko, a je direktor kluba Matevž Zupančič s prikazanim vseeno… »

Želel si je težkega tekmeca, takšna je bila tudi njegova kariera

Delo 23.04.2023
Na današnjem spektaklu mešanih borilnih športov WFC 25/Brave 70 v dvorani Tivoli osem razburljivih dvobojev. Marko Drmonjič se bo še zadnjič povzpel v kletko. V tivolski dvorani bo drevi (z začetkom ob 20. uri) velik spektakel v mešanih borilnih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem