Crna Gora

ČRNA GORA IMA ZMAGOVALKO, ČEPRAV NA RAČUN GENTELMANA: Za 1000 evrov je ležala 50 dni (FOTO)

Regional 06.10.2023
Po 50-dnevnem 'boju' za 1000 evrov je tekmovanje v ležanju, ki tradicionalno poteka v Črni gori, končno dobilo zmagovalko - Lidijo Marković iz Nikšića. "V dneh osame, ko se duša sooči sama s seboj, se najgloblje razmišlja o vsem. Bilo je smeha… »

V Črni gori se je po neverjetnih 50 dneh končalo prvenstvo v ležanju #foto

SiolNET 05.10.2023
Duhovito črnogorsko tekmovanje v poležavanju so tekmovalci letos vzeli resno kot še nikoli. Prvenstvo v ležanju, ki ga v Črni gori prirejajo že več kot desetletje, je letos postreglo z neverjetnim presežkom: zmagovalca, ki sta se na koncu… »

Priložnost za EU in Zahodni Balkan

Delo 02.10.2023
Širitev Evropske unije ni zgolj ena od številnih političnih možnosti, širitev Evropske unije je geostrateška nujnost sedanjega časa. V nadaljevanju preberite: V letošnjem nagovoru o stanju v Uniji je predsednica evropske komisije Ursula von der… »

Še vedno ležijo: štirje sodelujoči na tekmovanju v poležavanju vztrajajo že več kot en mesec

RTV Slovenija 27.09.2023
Štirje od prvotnih 21 tekmovalcev, ki so se letos prijavili na tekmovanje v ležanju v Črni gori, še vedno vztrajajo. Ležijo že več kot en mesec in ne nameravajo odnehati – vsak si namreč želi zmagati. Lidija Marković (23), Gordana Filipović… »

Slovenija do Črne gore

Delo 23.09.2023
V nasprotju s črnogorsko naše avtoceste niso nikomur v zabavo. Lahko pa pomagajo pri iskanju odgovora na vprašanje, v čem je Slovenija drugačna od Balkana? V nadaljevanju preberite: Ali bo dežela z okoli 600.000 prebivalci letos s turizmom… »

SKRIVNI ČRNOGORSKI PODZEMNI TUNEL DO SODIŠČA: Kradli dokazno gradivo proti vodjem kriminalnih skupin (FOTO, VIDEO)

Regional 22.09.2023
Črnogorske oblasti so po nedavnem odkritju podzemnega predora, ki vodi od skladišča višjega sodišča v Podgorici do stanovanja nasproti sodišča, vložile kazenske ovadbe proti štirim Srbom in dvema še neidentificiranima osebama. Osumljenci so… »

V Črni gori po odkritju predora kazensko ovadili šest osumljencev

Dnevnik 22.09.2023
Črnogorske oblasti so po nedavnem odkritju podzemnega predora, ki vodi od skladišča višjega sodišča v Podgorici do stanovanja nasproti sodišča, vložile kazenske ovadbe proti štirim Srbom in dvema še neidentificiranima osebama. Osumljenci so… »

Slovenija bo Črni gori donirala sedem gorskih topov

SiolNET 21.09.2023
Generalni direktor direktorata za logistiko obrambnega ministrstva (MORS) Željko Kralj je danes ob robu sejma obrambe, zaščite in reševanja Sobra v Gornji Radgoni s črnogorskim kolegom Vladanom Martićem podpisal ločena dogovora o medsebojnih… »

Slovenske odbojkarice vzele niz olimpijskim prvakinjam

SiolNET 19.09.2023
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je v Lodžu na kvalifikacijskem turnirju za nastop na olimpijskih igrah v Parizu merila še z eno velesilo. V tretjem krogu je z 1:3 (-13, -13, 20, -13) izgubila proti Američankam, olimpijskim prvakinjam… »

Več visokih policijskih uslužbencev in župan obtoženi trgovine z drogo

Zurnal24 18.09.2023
Črnogorsko posebno državno tožilstvo za organizirani kriminal je vložilo obtožnico proti 21 ljudem zaradi različnih kaznivih dejanj s področja organiziranega kriminala. Med obtoženimi so po pisanju črnogorskih medijev župan Budve Milo Božović… »

Novice dneva »

V jami pri Sežani našli truplo

Zurnal24 pred 4 uramiše 5 povezanih

V nesreči s kajakom na Bledu umrl otrok

Dnevnik pred dvema uramaše 2 povezani

"Gremo v pozitivnem duhu, da dosežemo dogovor"

Zurnal24 pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem