Crna Gora

Mejni prehod, na katerem ti zastane dih

Zurnal24 17.09.2023
Ob vstopu na območje mejnega prehoda mnogi ostanejo odprtih ust ... Ob vožnji iz Podgorice (prestolnica Črne gore) do Sarajeva (prestolnica Bosne in Hercegovine) vas najhitrejša navigacijska pot po vsej verjetnosti pelje čez mejni prehod Hum-Šćepan… »

Italija po zmagi nad Nemčijo v osmino finala s popolnim izkupičkom

RTV Slovenija 06.09.2023
Na evropskem prvenstvu v odbojki se je končalo predtekmovanje. Na derbiju skupine A v Anconi je Italija s 3:2 premagala Nemčijo in dosegla še peto zmago. Evropski in svetovni prvaki Italijani so si že prej zagotovili prvo mesto (14 točk), za Nemce… »

Slovenija in Črna gora s skupnim naročilom brezpilotnih letalnikov

SiolNET 30.08.2023
Državni sekretar na ministrstvu za obrambo (Mors) Damir Črnčec in njegov črnogorski kolega Krsto Perović sta danes podpisala dogovor med ministrstvoma za obrambo obeh držav o sodelovanju na področju vojaškega izvidništva in opazovanja ter nadzora… »

Slovenija in Črna gora bosta skupaj kupili izvidniške brezpilotne letalnike Belin

RTV Slovenija 30.08.2023
Ministrstvo za obrambo bo s črnogorskim obrambnim ministrstvom sodelovalo na področju vojaškega izvidovanja in opazovanja ter nadzora iz zraka na podlagi skupnega nakupa brezpilotnih letalnikov Belin. Obe obrambni ministrstvi načrtujeta nakup… »

Slovenija in Črna gora družno v nabavo vojaških brezpilotnih letalnikov

Delo 30.08.2023
Državi sta dosegli dogovor o sodelovanju na področju vojaškega opazovanja in nadzora iz zraka na podlagi skupne nabave brezpilotnih letalnikov belin. Državna sekretarja na slovenskem in črnogorskem ministrstvu za obrambo Damir Črnčec in Krsto… »

V beograjskem skladišču zasegli rekordnih 112 ton cigaret

SiolNET 30.08.2023
Srbski cariniki so v enem od beograjskih skladišč zasegli več kot 112 ton oziroma skoraj 111 milijonov cigaret, vrednih več kot 15,5 milijona evrov. S tem so dvakrat presegli dosedanjo rekordno zasego cigaret, ki je znašala 50 ton, so v torek… »

V Srbiji zasegli rekordnih 112 ton cigaret

Dnevnik 30.08.2023
Srbski cariniki so v enem od beograjskih skladišč zasegli več kot 112 ton oziroma skoraj 111 milijonov cigaret, vrednih več kot 15,5 milijona evrov. S tem so dvakrat presegli dosedanjo rekordno zasego cigaret, ki je znašala 50 ton, so v torek… »

Dekolonizira telo in razgalja nasilje

Delo 28.08.2023
Priznanje Srednjeevropske pobude za mlado avtorico je prejela Tijana Rakočević za prozo v koraku s sodobnimi literarnimi trendi. Med 4. in 9. septembrom bo med Hrastnikom, Koprom, Lokvijo, Ljubljano, Sežano, Štanjelom in Trstom 38. mednarodni… »

Slovencem se pridružili še Američani, Srbi in Španci

Zurnal24 28.08.2023
Slovenci, Američani, Srbi in Španci na ponedeljkovih tekmah do druge zmage na košarkarskem SP. Poleg slovenskih košarkarjev, ki so danes premagali Gruzijce z 88:67, so druge zmage v skupinskem delu svetovnega prvenstva na Japonskem, Filipinih in v… »

Balkanski voditelji na BSF-ju izrazili frustriranost glede širitve EU-ja

RTV Slovenija 28.08.2023
Predsedniki vlad balkanskih držav so na okrogli mizi na Blejskem strateškem forumu (BSF) pozdravili napoved predsednika Evropskega sveta Charlesa Michela, da mora biti Evropska unija do leta 2030 pripravljena na širitev, a niso skrivali frustracij. Na… »

Novice dneva »

#video #foto Dallas Luke Dončića do velike zmage!

Dnevnik pred 13 uramiše 7 povezanih

Pogačar v etapo s črnim trakom

Zurnal24 pred eno uroše 5 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Delo pred 5 uramiše 5 povezanih

Sin se je spravil na 68-letno mamo, ni ji bilo pomoči

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem