Crna Gora

(Nedeljski dnevnik) Josuke Arai, predsednik Toyote Adrie: Slovenci in Japonci smo si precej podobni

Dnevnik pred 27 dnevi
Prvi mož največjega svetovnega avtomobilskega podjetja za področje Slovenije, Hrvaške, Srbije, BiH, Kosova in Črna Gore je navdušen nad življenjem v Sloveniji. V Sloveniji na vodilnih položajih številnih podjetij, katerih »sedež vseh sedežev«… »

Tadić: Srbija, ki je premagala Miloševića, je danes razsuta in razočarana

RTV Slovenija 02.04.2024
Srbija, ki ji je 5. oktobra leta 2000 uspelo strmoglaviti režim Slobodana Miloševića, je danes razsuta in razočarana, je dejal nekdanji srbski predsednik Boris Tadić, ki pojasnjuje, da takratna nova oblast ni mogla uresničiti vseh pričakovanj… »

Črna gora ne bo izpustila priložnosti za članstvo v EU

Delo 27.03.2024
S črnogorskim zunanjim ministrom Filipom Ivanovićem smo se pogovarjali o širitvi Evropske unije na Zahodni Balkan. V nadaljevanju preberite: Odobritev začetka širitvenih pogajanj Bosni in Hercegovini je odpravila morebitne dvome o iskreni volji EU za… »

SPE BALKAN SKI TOKRAT V SLOVENIJI: Smučišče Rogla je gostilo eno izmed velikih mednarodnih konferenc s področja snežnih…

Regional 26.03.2024
Rogla je bila od 17. do 21. marca prizorišče 5. mednarodne konference SPE BALKAN SKI. Letošnja konferenca se lahko pohvali s kar 127 udeleženci iz 14 držav (Združene države Amerike, Velika Britanija, Nemčija, Češka, San Marino, Italija… »

V Bukarešti identičen poraz kot v Stožicah za slovo z -12

Delo 24.03.2024
Rokometašice Krima Mercatorja so klonile tudi na povratni tekmi končnice za uvrstitev v četrtfinale lige prvakinj. Adžić: Iz igralk nisem izvlekel maksimuma. Rokometašice Krima Mercatorja so na povratni tekmi končnice za uvrstitev v četrtfinale… »

SKUPAJ V BOJ PROTI TIHOTAPLJENJU MIGRANTOV: Krepitev policijskega sodelovanja med državami

Regional 22.03.2024
Skupaj smo močnejši, je sklep, ki ga je po današnjem neformalnem srečanju ministrov za notranje zadeve držav procesa Brdo podal minister Boštjan Poklukar. Srečanje na Brdu pri Kranju je bilo namenjeno vprašanju migracij na Zahodnem Balkanu in v… »

Dokumentarec o Stevanu Labudoviću, ki je v času neuvrščenih s kamero spremljal Tita

RTV Slovenija 17.03.2024
Večplasten in poetičen celovečerni dokumentarec Neuvrščeni: Dosje Labudović, ki med drugim govori o začetkih Gibanja neuvrščenih in prikaže zgodbo Titovega osebnega snemalca Stevana Labudovića, je bil na ogled na Festivalu dokumentarnega filma… »

TRENUTKI STRAHU NA BALKANU: Poglejte, kaj so ujele kamere (VIDEO)

Regional 14.03.2024
Območje na meji med Črno goro in BiH je zgodaj zjutraj stresel potres z močjo 5,4. Središče potresa je bilo v vasi Čarađe v občini Nikšić na zahodu Črne gore, doslej pa ni bilo poročil o večji škodi ali ranjenih, poroča črnogorska tiskovna… »

Jutranji potres na Balkanu: poglejte posnetek varnostne kamere z dubrovniškega Straduna

Dnevnik 14.03.2024
Območje na meji med Črno goro in BiH je zgodaj zjutraj stresel potres z močjo 5,4. Zaenkrat še ni poročil o škodi ali ranjenih, tresenje tal pa so občutili tudi v hrvaški Dalmaciji, Srbiji in celo na jugu Italije. Glede na prve informacije je bilo… »

Območje na meji med Črno goro in BiH stresel močnejši potres

Delo 14.03.2024
Območje na meji med Črno goro in BiH je zgodaj zjutraj stresel potres z močjo 5,4. Središče potresa je bilo v vasi Čarađe v občini Nikšić na zahodu Črne gore, doslej pa ni bilo poročil o večji škodi ali ranjenih, poroča črnogorska tiskovna… »

Novice dneva »

Pogiju ni uspelo, za las je izgubil rožnato majico

Delo pred dvema uramaše 8 povezanih

Mladi kajakaš po nesreči na reki Savi umrl

Delo pred 5 uramiše 5 povezanih

PRI SEŽANI NAŠLI TRUPLO: Intervencija se nadaljuje danes

Regional pred 12 uramiše 5 povezanih

Sin zabodel mamo v Zagrebu

Necenzurirano pred 5 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem