Crna Gora

Črno goro stresel potres z močjo 5,3. Poročajo o manjši gmotni škodi.

RTV Slovenija 14.03.2024
Obmejno območje med Črno goro in BiH-om je ponoči stresel potres z močjo 5,3, ki so ga čutili tudi na Hrvaškem, v Srbiji in na jugu Italije. Poročajo le o manjši gmotni škodi. Žarišče potresa je bilo na globini 14 kilometrov. Tla so se stresla… »

Ponoči silovit potres blizu Slovenije

Zurnal24 14.03.2024
Območje na meji med Črno goro in BiH je stresel močnejši potres. Tresenje tal čutili celo na jugu Italije. Območje na meji med Črno goro in BiH je zgodaj zjutraj stresel potres z močjo 5,4. Zaenkrat še ni poročil o škodi ali ranjenih, tresenje… »

Potres z magnitudo 5,4 močno zamajal Črno Goro in BiH

Necenzurirano 14.03.2024
Zahod Črne gore ob meji z BiH je danes nekaj čez 4. uro zjutraj prizadel močan potres z magnitudo 5,4. Tresenje tal so čutili tudi na Hrvaškem, v Srbiji in Albaniji. Zahod Črne gore ob meji z BiH je ob 4.06 prizadel močan potres z magnitudo 5,4… »

Ana Skobe je zmagovalka regijskega tekmovanja Sonyjevega natečaja

RTV Slovenija 05.03.2024
Na Sonyjevem fotografskem natečaju v kategoriji nacionalnih in regijskih nagrad je s fotografijo Času izvzet (Falling out of time) najbolj prepričala fotografinja Ana Skobe. Razstavo del zmagovalcev iz več kot 50 držav bo v Somerset House v Londonu… »

Zelenski orožarsko snubi tudi Balkan

Dnevnik 29.02.2024
Ukrajinski predsednik je v Albaniji nagovarjal države v regiji k skupnim orožarskim projektom. O tem, kako naprej, razmišljajo tudi v Evropski uniji. V Tirani je včeraj potekal vrh balkanskih držav in Moldavije v podporo Ukrajini. Prišel je… »

Zletela iz vozila in na kraju umrla, njun pes je preživel, a pobegnil v neznano

Necenzurirano 27.02.2024
Hrvaški policisti so danes razkrili več podrobnosti o včerajšnji tragediji na avtocesti, ki je vzela dve življenji. V nesreči, ki se je včeraj malo po 13. uri zgodila na hrvaški avtocesti med predoroma Sveti Rok in Ledenik v smeri proti Dalmaciji… »

Črna gora: Hčer imela desetletje pod ključem

Dnevnik 15.02.2024
Več kot desetletje naj bi imela Črnogorka v stanovanju zaklenjeno svojo hčer, pristojne službe pa se naj ne bi zmenile za prijave zaskrbljenih sosedov. Dekle naj bi brez sledu izginilo po študiju v tujini. Obe so hospitalizirali. »Vedeli smo, da jo… »

Premajhni smo, da bi življenja svojih otrok tvegali v vojnah za karkoli

Delo 09.02.2024
Sveženj strateških dokumentov za področje obrambe, ki je zasnovan na zaostreni varnostni situaciji, vključuje tudi najbolj črne scenarije. V nadaljevanju preberite: Obrambno ministrstvo je predstavilo trojček strateških dokumentov, obrambno… »

Prosinečki selektor Črne gore

Delo 02.02.2024
Hrvat je podpisal enoletno pogodbo za vodenje črnogorske reprezentance. Nekdanji hrvaški nogometni reprezentant ter nekdanji nogometaš in trener ljubljanske Olimpije Robert Prosinečki, je postal selektor Črne gore, so potrdili pri črnogorski… »

Prosinečki novi selektor Črne gore

RTV Slovenija 02.02.2024
Znani hrvaški nogometaš in trener Robert Prosinečki je novi selektor črnogorske izbrane vrste. Podpisal je enoletno pogodbo. Prosinečkega so za selektorja izbrali s soglasno podporo izvršnega odbora, so sporočili s črnogorske nogometne zveze… »

Novice dneva »

Po nesreči na reki Savi mladi kajakaš umrl

RTV Slovenija pred 5 uramiše 3 povezane

Sin se je spravil na 68-letno mamo, ni ji bilo pomoči

Zurnal24 pred 30 minutamiše 1 povezana

"Gremo v pozitivnem duhu, da dosežemo dogovor"

Zurnal24 pred tremi uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem