Crna Gora

Tedenski izbor knjižnih novosti

Dnevnik 30.11.2023
Predstavljamo izbor knjižnih novosti. Bekim Sejranović: Nikamor, od nikoder (Založba Sanje) Roman o štirih pogrebih in poroki ter o ljubezni in izdajah je pisatelju in prevajalcu Bekimu Sejranoviću, ki ga slovenski bralci poznajo po delih Lepši… »

Črna gora bo izročila južnokorejskega kriptopodjetnika

SiolNET 24.11.2023
Višje sodišče v Podgorici je odobrilo izročitev južnokorejskega kripto podjetnika Doja Kwona, ki jo zahtevata tako Seul kot Washington, danes poročajo podgoriške Vijesti. Za Kwona sumijo, da je z goljufijami pri poslovanju s kriptovalutami… »

Odlična novica za Slovenijo v boju za olimpijske igre

Zurnal24 23.11.2023
V ponedeljek bodo znani tekmeci košarkarjev v kvalifikacijah za OI, Slovenija bo žreb pričakala v prvem bobnu in se ognila trem najboljšim reprezentancam. Slovenska moška košarkarska reprezentanca bo v ponedeljek v švicarskem Miesu (18.00) dobila… »

Vičević kot selektor nasledil obolelega Štromajerja

RTV Slovenija 22.11.2023
Črnogorski strokovnjak Mirko Vičević je novi selektor slovenske vaterpolske reprezentance, ki jo januarja čaka evropsko prvenstvo na Hrvaškem in je nedavno ostala brez selektorja, ker Krištof Štromajer zaradi bolezni začasno ne bo vodil ekipe… »

Šov Lukakuja, čarobna desetica Portugalske in veselje Srbije

SiolNET 19.11.2023
V skupinah A, F, G in J so že sklenili skupinski del kvalifikacij za Euro 2024. Zadnjo vozovnico je po dramatičnem razpletu na tekmah v Leskovcu in Budimpešti prejela Srbija, Črna gora pa se je morala zadovoljiti s tretjim mestom. V boju za… »

Slovesno odprtje sejma Vinska vizija Odprti Balkan

SiolNET 17.11.2023
Drugi zaporedni vinsko-gastronomski in turistični sejem Wine Vision By Open Balkan, ki letos poteka od 16. do 19. novembra na Beograjskem sejmu pod pokroviteljstvom vlad Republike Srbije, Severne Makedonije in Albanije, v okviru iniciative Odprti Balkan… »

Objavili seznam najbolj iskanih evropskih kriminalcev: med njimi tudi dva Slovenca

SiolNET 17.11.2023
Evropski policijski urad Europol je danes objavil seznam najbolj iskanih osumljenih ali obsojenih evropskih storilcev kaznivih dejanj. Na njem je 61 oseb, vključno z dvema slovenskima državljanoma. Triintridesetletnega Mladena Samardžijo organi pregona… »

Letalski prevoznik Norwegian bo povezal Ljubljano in København

RTV Slovenija 16.11.2023
Prihodnje poletje bo na slovenski trg vstopil norveški nizkostroškovni letalski prevoznik Norwegian, ki bo uvedel polete med Ljubljano in Københavnom. Karte sicer še niso na prodaj. Polete med slovensko in dansko prestolnico je nazadnje zagotavljal… »

Liffe bo odprl film o "srbskem Černobilu"

SiolNET 08.11.2023
Začenja se 34. Ljubljanski mednarodni filmski festival (Liffe), ki bo v Ljubljano pripeljal izbrane dosežke svetovne kinematografije in nagrajence najvidnejših festivalov. V 12 dneh bodo prikazali 89 celovečernih in 14 kratkih filmov. Festival Liffe… »

"Črna gora je lokomotiva, ki Zahodni Balkan vleče proti EU"

SiolNET 06.11.2023
Črna gora je lokomotiva, ki Zahodni Balkan vleče proti EU, je danes po pogovorih s črnogorskim predsednikom Jakovom Milatovićem na Brdu pri Kranju dejala predsednica Nataša Pirc Musar. Milatović je prepričan, da bi bilo članstvo njegove države v… »

Novice dneva »

PRI SEŽANI NAŠLI TRUPLO: Intervencija se nadaljuje danes

Regional pred 58 minutamiše 5 povezanih

#video #foto Dallas Luke Dončića do velike zmage!

Dnevnik pred eno uroše 2 povezani

"Gremo v pozitivnem duhu, da dosežemo dogovor"

Zurnal24 pred 46 minutamiše 2 povezani

Razbremenjenost priložnost za izzivalce

Dnevnik pred 9 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem