Crna Gora

SE OBETA TUDI PRI NAS? Po Hrvaški epidemija oslovskega kašlja tudi v Srbiji

Regional 05.01.2024
V Srbiji so do konca lanskega leta zabeležili več kot 900 primerov oslovskega kašlja, poročajo srbski mediji. Zaradi širjenja te bolezni so v Beogradu konec decembra razglasili epidemijo. Epidemija oslovskega kašlja je pred tem pestila tudi… »

Palček iz Črne gore s sporočilom superligi pritegnil tudi Cristiana Ronalda

Delo 23.12.2023
Prosim, ne uničite naših sanj. Ne dovolite, da se zgodi superliga. To je zapis kluba iz Črne gore, ki je pritegnil tudi portugalskega zvezdnika. Zanimiva zgodba prihaja iz Črne gore, govori o nedavno nastalem manjšem klubu Fans United, ki je poslal v… »

MLADI TALENTI KOPRSKEGA ROKOMETA: Na meddržavnem turnirju dosegli kar dva pokala (FOTO)

Regional 18.12.2023
Na tradicionalnem mednarodnem turnirju Lokomotiva CUP 2023, ki je minuli konec tedna potekal v Brčkem, so mladi Koprčani slavili v kategoriji starejših dečkov (2009), kjer so osvojili prvo mesto, in v kategoriji mlajših dečkov (2011), kjer so bili… »

Znane so tekmice slovenskih rokometašic v kvalifikacijah za OI

Delo 17.12.2023
Izbranke selektorja Dragana Adžića se bodo aprila pomerile s Paragvajem ter šesto in sedmo reprezentanco letošnjega svetovnega prvenstva. Znane so tekmice slovenskih rokometašic na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre 2024. Poleg Paragvaja… »

Tri prve nagrade slovenskim arhitektom

Dnevnik 15.12.2023
Na letošnjem Balkanskem arhitekturnem bienalu so slovenska dela dobila prvo nagrado kar v treh kategorijah in sicer v kategorijah arhitektura, interier in najboljši odgovor na temo bienala. Balkanski arhitekturni bienale je prireditev, ki jo vsake dve… »

NA SEZNAMU NAJBOLJ ISKANIH KRIMINALCEV: Na Jahorini prijeli slovenskega državljana Mladena Samardžijo

Regional 11.12.2023
Na Jahorini v Bosni in Hercegovini so organi pregona pod okriljem notranjega ministrstva (MUP) Republike Srbske danes aretirali enega najbolj iskanih kriminalcev v Evropi, 33-letnega Mladena Samardžijo, ki ima tako slovenski kot bosansko-hercegovski… »

Slovenke končale na 11. mestu, v aprilskih olimpijskih kvalifikacijah proti Paragvaju

RTV Slovenija 11.12.2023
Slovenke so osvojile 11. mesto. V boju za olimpijske igre v Parizu bodo tekmice četrta in peta ekipa s SP-ja, ki pred tem še ne bosta uvrščeni na OI, ter južnoameriški predstavnik Paragvaj. Pred začetkom tekmovanja v Skandinaviji je bila Slovenija… »

Hrvatice poskrbele za "enega najbolj bizarnih porazov"

SiolNET 11.12.2023
Na svetovnem prvenstvu v rokometu za ženske so danes postale znane še zadnje četrtfinalistke. To so po neverjetnem porazu Hrvaške z Madžarsko postale Črnogorke, ki so sicer v zadnjem obračunu visoko s 25:31 klonile proti Švedski. V skupini III je… »

Na Jahorini prijeli Kranjčana zaradi povezav s Kavaškim klanom

Necenzurirano 11.12.2023
33-letni Kranjčan Mladen Šamardžija je eden najbolj iskanih evropskih kriminalcev. Mladen Šamardžija, ki je na lestvici Europolovih ubežnikov veljal za enega najbolj iskanih, je bil danes po poročanju Klix.ba aretiran na Jahorini v akciji… »

Biseri iz Angole visoka ovira za Slovenijo na Norveškem

Dnevnik 02.12.2023
Ženska rokometna reprezentanca Slovenije se bo v drugem krogu SP danes ob 15.30 v norveškem Stavangerju pomerila z Angolo. Slovenke so na svojem osmem SP že sedmič zapored tekmovanje začele z zmago. Po porazu proti Makedoniji (22:26) na premiernem… »

Novice dneva »

#video #foto Dallas Luke Dončića do velike zmage!

Dnevnik pred 8 uramiše 7 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani našla truplo

RTV Slovenija pred eno uroše 5 povezanih

Po nesreči na reki Savi mladi kajakaš umrl

RTV Slovenija pred 4 uramiše 3 povezane

Sin se je spravil na 68-letno mamo, ni ji bilo pomoči

Zurnal24 pred 37 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem