Crna Gora

Prosinečki selektor Črne gore

Dnevnik 02.02.2024
Nekdanji hrvaški nogometni reprezentant ter nekdanji nogometaš in trener ljubljanske Olimpije, Robert Prosinečki, je postal selektor Črne gore, so potrdili pri črnogorski nogometni zvezi FSCG. Prosinečkega, ki je podpisal enoletno pogodbo, so za… »

Legendarnemu Hrvatu, ki se z Olimpijo ni razšel lepo, se nasmiha nova služba

SiolNET 01.02.2024
Robert Prosinečki, legendarni hrvaški nogometaš, je bil svojčas eden najboljših nogometašev na tem delu Evrope, določen pečat pa je pustil tudi pri ljubljanski Olimpiji. Najprej kot nogometaš, nato je bil tudi njen trener, leta 2022 pa je po… »

Pokažite svoje barmanske sposobnosti na tekmovanju Badel Masterclass in osvojite 30 tisoč evrov

SiolNET 01.02.2024
Za vse strastne in kreativne barmane, ki želijo pokazati svoje izjemno znanje, je največje regionalno tekmovanje barmanov Badel Masterclass priložnost, ki je ne smete zamuditi! Tekmovalci bodo svoje barmanske sposobnosti pokazali na najbolj… »

Skupna jugoslovanska razstava: "Dolžni smo pripovedovati njihovo zgodbo v spomin in opomin"

RTV Slovenija 26.01.2024
Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Severna Makedonija, Srbija ter Črna gora so na sedežu Unesca v Parizu podpisale sporazum o vnovični vzpostavitvi skupne jugoslovanske razstave v nekdanjem nacističnem taborišču smrti v Auschwitzu na… »

"Načrt za rast bi lahko spremenil igro na Zahodnem Balkanu in podvojil obseg gospodarstev"

RTV Slovenija 22.01.2024
Načrt Evropske unije za Zahodni Balkan v znesku šest milijard evrov bi lahko v prihodnjem desetletju podvojil obseg regionalnih gospodarstev, je na vrhu v Skopju dejal generalni direktor Evropske komisije za sosedstvo in širitvena pogajanja Gert Jan… »

Kavaški klan: Truplo bi narezali na rezine in ga zmleli

Dnevnik 22.01.2024
Nenad in Kosta Tabaković sta obtožena vpletenosti v načrtovanje umora Darka Nevzatovića, glavnega skesanca v zadevi Kavaški klan. Iskala sta ga, a ne našla, ker ga je takrat že ščitila policija. Tožilec Jože Levašič je vložil obtožnico… »

V Albaniji so se tla tresla z magnitudo 4,6, potres so čutili tudi v Črni gori

Necenzurirano 14.01.2024
Potres z magnitudo 4,6 z epicentrom nedaleč od albanskega mesta Elbasan so sinoči čutili tudi v Črni gori. Seizmološki sektor Zavoda za hidrometeorologijo in seizmologijo Črne gore je 17 minut po polnoči zabeležil zmeren potres z epicentrom 31… »

Slovenci na zadnji pripravljalni tekmi pred EP poraženi

SiolNET 06.01.2024
Po petkovi zmagi nad Črno goro (37:32) so slovenski rokometaši danes v Poreču odigrali še svojo tretjo in hkrati zadnjo pripravljalno tekmo pred odhodom na evropsko prvenstvo. Zasedba Uroša Zormana se je v dvorani Žatika pomerila s Hrvaško in… »

V Beogradu razglasili epidemijo oslovskega kašlja

Delo 05.01.2024
V Srbiji so do konca lanskega leta obravnavali več kot 900 primerov oslovskega kašlja, poročajo srbski mediji. Zaradi širjenja te bolezni so v Beogradu konec decembra razglasili epidemijo. Epidemija oslovskega kašlja je pred tem pestila tudi… »

V Beogradu razglasili epidemijo oslovskega kašlja

SiolNET 05.01.2024
V Srbiji so do konca lanskega leta zabeležili več kot 900 primerov oslovskega kašlja, poročajo srbski mediji. Zaradi širjenja te bolezni so v Beogradu konec decembra razglasili epidemijo. Epidemija oslovskega kašlja je pred tem pestila tudi… »

Novice dneva »

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Dnevnik pred 4 uramiše 5 povezanih

V nesreči s kajakom na Bledu umrl otrok

Dnevnik pred 7 uramiše 3 povezane

Sin zabodel mamo v Zagrebu

Necenzurirano pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem