DS

DRŽAVNI SVETNIKI UMAKNILI PREDLOGE ZA USTANOVITEV POKRAJIN: Bi jih zadostovalo osem, namesto 16?

Regional 15.02.2023
Državni svet (DS) je s 30 glasovi za, tremi proti in šestimi vzdržanimi iz zakonodajnega postopka umaknil tri predloge, ki predvidevajo ustanovitev pokrajin. Pobudo za umik je podal predsednik DS Marko Lotrič, da se poišče širši politični in… »

Osveženi mestni terenec: cene od 39.600 do 70.850 evrov

Slovenske novice 11.02.2023
DS 7 na voljo kot dizel in priključni hibrid; novi matrični žarometi in asistentka Iris. Slovenski uvoznik znamke DS Automobiles, ki pri nas sodi v skupino Emil Frey, je predstavil prenovljenega mestnega terenca DS 7. Najbolj izstopata večja maska in… »

Prenovljeni tempelj francoskega luksuza

Finance.si 25.01.2023
DS7 crossback je najpomembnejši model najmlajše in najbolj prefinjene francoske avtomobilske znamke DS. Pomeni največji del njene prodaje, obenem pa med kupce najbolj uspešno uvaja elektrifikacijo, ki v obliki priključnih hibridov zdaj pomeni že tri… »

V Sloveniji prenovljeni favorit francoske premijske znamke

Zurnal24 25.01.2023
V Sloveniji je uradno na voljo prenovljeni DS7 crossback, ki se imenuje le še DS7, a to ni vse, kar je na njem novega. Pri slovenskem uvozniku znamke DS Automobiles pravijo, da je bil DS7 crossback doslej njihov najbolje prodajan models. Z njim je znamka… »

Slovenska politika žaluje: umrl je nekdanji obrambni minister

Slovenske novice 24.01.2023
Umrl je po daljši bolezni. Po daljši bolezni je umrl nekdanji obrambni minister Alojzij Krapež. Star je bil 64 let. Na ministrstvu za obrambo so potrdili, da so bili o tem obveščeni. Krapež se je rodil leta 1958 na Otlici. Po srednji šoli je… »

Tina Maze ima novega: zgovorno o sebi kot voznici #video

SiolNET 24.01.2023
Kaj o sebi kot voznici pravi Tina Maze, ki bo vsaj eno leto vozila prenovljeni DS 7? Kako strpna je za volanom in ali, podobno kot mnogi odlični smučarji, tudi sama rada hitreje odpelje kakšno kombinacijo ovinkov? Foto: Gregor Pavšič V Slovenijo je… »

Umrl nekdanji obrambni minister Alojzij Krapež

SiolNET 24.01.2023
Po daljši bolezni je umrl nekdanji obrambni minister Alojzij Krapež. Star je bil 64 let. Na ministrstvu za obrambo so potrdili, da so bili o tem obveščeni. Krapež se je rodil leta 1958 na Otlici. Po končani srednji šoli je diplomiral na Fakulteti… »

Umrl nekdanji obrambni minister Alojzij Krapež

Dnevnik 24.01.2023
Po daljši bolezni je umrl nekdanji obrambni minister Alojzij Krapež. Star je bil 64 let. Na ministrstvu za obrambo so danes za STA potrdili, da so bili o tem obveščeni. Krapež se je rodil leta 1958 na Otlici. Po zaključeni srednji šoli je… »

Umrl nekdanji obrambni minister Krapež

Zurnal24 24.01.2023
Po daljši bolezni je umrl nekdanji obrambni minister Alojzij Krapež. Alojzij Krapež je umrl po daljši bolezni. Star je bil 64 let. Na ministrstvu za obrambo so danes za STA potrdili, da so bili o tem obveščeni. Krapež se je rodil leta 1958 na… »

Novela zakona o finančni upravi sprejeta, o spornem členu bo odločalo ustavno sodišče

RTV Slovenija 24.01.2023
Poslanci so sprejeli novelo zakona o finančni upravi, na katero je dal veto DS. Iz Levice so še pred glasovanjem sporočili, da bodo novelo skupaj z Gibanjem Svobode podprli, nato pa sporni člen poslali na ustavno sodišče s predlogom za začasno… »

Novice dneva »

Preobrat v Gazi? Hamas se strinja, Izrael pa ...

Zurnal24 pred 44 minutamiše 9 povezanih

"Nisem imel veliko upanja"

Zurnal24 pred eno uroše 7 povezanih

Nove cene bencina in dizla

Zurnal24 pred tremi uramiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem