DS

S prenovljenim DS3 smo na Krasu spoznali visoko modo

RTV Slovenija 06.04.2023
Na slovenske ceste je zapeljal prenovljeni DS3. Tudi najmanjši model v paleti vozil DS Automobile je posebnež, ko govorimo o izbiri materialov. Na Kozini smo poiskali povezavo z visoko modo. Z DS3, ki je na sprednjem delu dobil nov svetlobni podpis… »

"Otrok" Jamesa Bonda in prikupne balerine

RTV Slovenija 20.03.2023
DS je znamka, ki ima ekskluzivnost zapisano v svojem DNK-ju. To je butična znamka, ki po osamosvojitvi od Citroena samostojno na trgu nastopa šele nekaj let. V resnici je to zrela in preverjena znamka, tudi če pustimo ob robu korenine iz petdesetih let… »

Danes mineva 20 let od atentata na srbskega premierja Đinđića

Dnevnik 12.03.2023
Mineva 20 let, odkar so v atentatu v Beogradu ubili Zorana Đinđića, prvega demokratično izvoljenega srbskega premierja po padcu režima Slobodana Miloševića leta 2000. Zagovarjal je demokratične reforme in vstop Srbije v Evropsko unijo, a je… »

Pred 20 leti v atentatu umorili srbskega premierja Đinđića

SiolNET 12.03.2023
Mineva 20 let, odkar so v atentatu v Beogradu ubili Zorana Đinđića, prvega demokratično izvoljenega srbskega premierja po padcu režima Slobodana Miloševića leta 2000. Zagovarjal je demokratične reforme in vstop Srbije v Evropsko unijo, a je… »

DS z vetom odložil vnovično izročanje računov

Slovenske novice 02.03.2023
Račun je lahko tako v papirnati kot elektronski obliki. Državni svet je na današnji izredni seji z 20 glasovi za in osmimi proti izglasoval odložilni veto na novelo zakona o davčnem potrjevanju računov, s katero se vnovič uvaja obveznost izročanja… »

DS z vetom odložil vnovično izročanje računov

24ur 02.03.2023
Državni svet je na današnji izredni seji z 20 glasovi za in osmimi proti izglasoval odložilni veto na novelo zakona o davčnem potrjevanju računov, s katero se vnovič uvaja obveznost izročanja računa potrošniku za kupljeno blago oz. prejeto… »

Veto DS-ja na novelo, ki predvideva obvezno izročanje računov

RTV Slovenija 02.03.2023
Državni svet je z 20 glasovi za in osmimi proti izglasoval odložilni veto na novelo zakona o davčnem potrjevanju računov, s katero se znova uvaja obveznost izročanja računa potrošniku za kupljeno blago oz. prejeto storitev. DZ je novelo zakona o… »

BO DS IZGLASOVAL VETO? "Nesprejemljivo je, da se odgovornost za prejem računa prelaga na kupca"

Regional 02.03.2023
Državni svet bo danes na izredni seji odločal o odložilnem vetu na novelo zakona o davčnem potrjevanju računov, s katero se vnovič uvaja obveznost izročanja računa potrošniku za kupljeno blago oz. prejeto storitev. Veto predlaga skupina državnih… »

Božjastni DS-ov prototip: do 100 km/h v manj kot dveh sekundah

Slovenske novice 01.03.2023
Je prihodnost elektrificiranih vozil v regenerativnem zaviranju? Prototip DS e-tense performance je na podelitvi nagrad GQ car awards za leto 2023 prejel naziv koncept leta. Nagrade, ki jih letos podeljujejo izključno električnim ali… »

Izboljšani francoski prestižni SUV zapeljal na slovenske ceste

RTV Slovenija 20.02.2023
DS 7 je avtomobil, ki je ključno pripomogel k dejstvu, da je DS končno našel svoje mesto v nekdanji skupini PSA oziroma današnjem Stellantisu. Spoznali smo prenovljeni model. Ob našem prvem testu DS 7 smo ugotovili, da je to nadpovprečno udoben… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem