DS

Ne vrtnice ali tulipani, temveč prestiž

Dnevnik 30.10.2023
DS 7 se spogleduje s prestižem, zato ne čudi, da so uporabljeni materiali visoke kakovosti. Kot priključni hibrid omogoča tudi samostojno vožnjo na elektriko. Cena je pričakovano visokih 55.650 evrov. Bilo je 12. februarja 1979. Na brniško… »

DS v četrtek o vetu na novelo zakona o delovnih razmerjih

Dnevnik 28.10.2023
Državni svet je za četrtek sklical izredno sejo, na kateri bo na predlog interesne skupine delodajalcev odločal o predlogu odložilnega veta na novelo zakona o delovnih razmerjih. Če bodo svetniki izglasovali veto, bo DZ, ki je novelo potrdil minuli… »

Inovativna trajnostna kartonska embalaža je prihodnost tudi za Slovenijo

Dnevnik 12.10.2023
Sodobna znanstvena dognanja kažejo, da plastični odpadki obremenjujejo okolje po vsem svetu, mikroplastika pa je že v oceanih, zemlji in celo v naši hrani. DS Smith, vodilni svetovni ponudnik trajnostne embalaže na osnovi naravnih vlaken, že leta… »

Tekma bralcev s Tino Maze na drugačnem poligonu

RTV Slovenija 10.10.2023
V varnem zavetju asfaltnega poligona so uporabniki MMC-ja spoznavali tehniko vožnje v ovinkih in se pomerili v vožnji avtomobilskega slaloma na čas, ki ga je postavila Tina Maze. Avtoslalom velja za osnovno prvino avtomobilskega športa. Primeren je za… »

SPREJELI SO MNENJE: Zakon o povračilu glob zaradi neustavnih covidnih odlokov je ustrezen

Regional 05.10.2023
Odbor za pravosodje je na današnji seji znova sprejel mnenje, da je zakon o povračilu glob zaradi neustavnih covidnih odlokov ustrezen. Ponovno odločanje je DZ naložil DS, ki je na že sprejeti zakon prejšnji teden izglasoval veto. Predlagatelji veta… »

Odbor DZ znova potrdil, da je zakon o povračilu glob ustrezen

SiolNET 05.10.2023
Odbor za pravosodje je na današnji seji znova sprejel mnenje, da je zakon o povračilu glob zaradi neustavnih covidnih odlokov ustrezen. Ponovno odločanje je DZ naložil DS, ki je na že sprejeti zakon prejšnji teden izglasoval veto. Predlagatelji veta… »

Sodniki zahtevajo odpravo neustavnosti pri njihovih plačah

RTV Slovenija 29.09.2023
Sodniki so na urad predsednice države, v DZ in DS, v kabinet predsednika vlade, na ministrstvi za pravosodje in javno upravo ter na Sodni svet, sodniško društvo in vrhovno sodišče poslali zahtevo za odpravo neustavnosti pri njihovih plačah. Zahtevo… »

Državni svet z veti v ponovno odločanje Državnem zboru vrnil tri zakone

Delo 27.09.2023
DS je izglasoval veta na noveli zakona o zaščiti živali in o KGZS ter na zakon o povračilu glob zaradi neustavnih covidnih odlokov. Državni svet je na današnji izredni seji izglasoval odložilni veto na novelo zakona o zaščiti živali, na novelo… »

DS izglasoval veto na noveli zakona o zaščiti živali in o KGZS ter na zakon o povračilu covidnih glob

Dnevnik 27.09.2023
Državni svet je na današnji izredni seji izglasoval odložilni veto na noveli zakona o zaščiti živali in o Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije (KGZS) ter na zakon o povračilu glob zaradi neustavnih covidnih odlokov. To pomeni, da bo moralo novelo… »

Poslanske skupine zavrnile vložitev Ruparjevega zakonskega predloga, zdaj išče podporo DS-ja

RTV Slovenija 26.09.2023
Iniciativa Glas upokojencev in Inštitut 1. oktober pod vodstvom Pavla Ruparja se po zavrnitvi poslanskih skupin za vložitev zakona o interventnem dodatku k pokojninam zdaj obračata na državni svet. Predstavniki iniciative Glas upokojencev in… »

Novice dneva »

Preobrat v Gazi? Hamas se strinja, Izrael pa ...

Zurnal24 pred 4 uramiše 10 povezanih

Pogija so ujeli 200 metrov pred ciljem

Delo pred 5 uramiše 7 povezanih

Od torka nižje cene pogonskih goriv

Dnevnik pred 6 uramiše 4 povezane

Zdravka ustrelil ljubosumni partner, nato si je sodil sam

Zurnal24 pred 8 uramiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem