DS

Vabimo vas na tekmo slaloma s Tino Maze na Pokljuki

RTV Slovenija 22.09.2023
Z uporabniki MMC-ja bomo v Avtomobilnosti spoznavali tehniko vožnje v ovinkih in se pomerili v vožnji avtomobilskega slaloma na čas, ki ga bo postavila Tina Maze. Vabljeni k prijavi. Tokrat imamo v Avtomobilnosti za vas prav poseben izziv: slalomiraj… »

Kralj Karel III. začel težko pričakovani obisk Francije

RTV Slovenija 20.09.2023
Britanski kralj Karel III. je začel prestavljeni tridnevni državniški obisk Francije, s katerim želi izboljšati odnose med državama. Kraljevi par je pri Slavoloku zmage sprejel francoski predsednik Emmanuel Macron z ženo Brigitte. Karel III. in… »

Uživaška notranjost avtomobila, zanimiv izziv pri motorju #foto

SiolNET 03.08.2023
Poleg dizelskega modela za 40 tisoč evrov prenovljeni DS7 ponuja še tri občutno dražje priključnohibridne različice, ki z električnim pogonom nadgrajujejo 1,6-litrske turbobencinske motorje. Preizkusili smo srednjega po moči z zanimivim… »

Državni zbor znova potrdil zakon o dolgotrajni oskrbi

Mladina 21.07.2023
Zakon je po izglasovanem odložilnem vetu državnega sveta (spet) potrdil z 52 glasovi za in 10 proti. Državni zbor je na vnovičnem glasovanju o zakonu o dolgotrajni oskrbi po izglasovanem odložilnem vetu državnega sveta zakon potrdil z 52 glasovi za… »

DZ po vetu znova potrdil zakon o dolgotrajni oskrbi

Zurnal24 21.07.2023
DZ je na vnovičnem glasovanju o zakonu o dolgotrajni oskrbi po izglasovanem odložilnem vetu DS zakon potrdil z 52 glasovi za in 10 proti. Za vnovično potrditev je bilo potrebnih vsaj 46 glasov. V poslanskih skupinah koalicije so poudarili, da je zakon… »

DZ po vetu znova potrdil zakon o dolgotrajni oskrbi

Dnevnik 21.07.2023
DZ je na vnovičnem glasovanju o zakonu o dolgotrajni oskrbi po izglasovanem odložilnem vetu DS zakon potrdil z 52 glasovi za in 10 proti. Za vnovično potrditev je bilo potrebnih vsaj 46 glasov. V poslanskih skupinah koalicije so poudarili, da je zakon… »

Maljevac zavrača očitke: Zakon je dober

SiolNET 21.07.2023
Parlamentarne počitnice so se sicer že začele, vendar se bodo poslanci morali kljub temu danes zbrati na izredni seji in na njej po izglasovanem odložilnem vetu DS vnovič odločati o zakonu o dolgotrajni oskrbi. Za ponovno potrditev zakona bo treba… »

Poslanci so po vetu znova potrdili zakon o dolgotrajni oskrbi

RTV Slovenija 21.07.2023
Poslanci so po izglasovanem odložilnem vetu državnega sveta na izredni seji znova potrdili zakon o dolgotrajni oskrbi. Za je glasovalo 52 poslancev, 10 jih je bilo proti, za potrditev je bilo potrebnih 46 glasov. Državni svetnik Andrej Poglajen je v… »

Državni svet izglasoval odložilni veto na zakon o dolgotrajni oskrbi

RTV Slovenija 20.07.2023
Državni svet je na izredni seji s 17 glasovi za in devetimi proti izglasoval odložilni veto na zakon o dolgotrajni oskrbi. Več interesnih skupin se namreč med drugim ne strinja s predvidenim financiranjem področja. Svetniki predvsem nasprotujejo delu… »

Po Maljevčevem mnenju bo zakon o dolgotrajni oskrbi po vetu znova potrjen

Dnevnik 20.07.2023
DS je danes podprl predlog interesnih skupin delodajalcev, lokalnih interesov in kmetov, obrtnikov in samostojnih poklicev in izglasoval odložilni veto na zakon o dolgotrajni oskrbi. Predvsem nasprotujejo delu zakona, ki s 1. julijem 2025 uvaja obvezen… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem