DS

Državni svet: Vlada naj čim prej določi lokacijo nove gorenjske bolnišnice

RTV Slovenija 12.06.2023
Na Gorenjskem že nekaj let krešejo mnenja glede lokacije nove regijske bolnišnice. V državnem svetu (DS) je bilo moč slišati vrsto argumentov za vsako od treh lokacij, ne pa tudi stališča ministrstva za zdravje. Kot je prepričan predsednik DS-ja… »

Klakočar Zupančičeva: Čas je, da se Slovenija pridruži drugim razvitim zahodnim državam

SiolNET 29.05.2023
V okviru festivala inkluzije Igraj se z mano je potekal shod Gibanja za odpravo odvzema volilne pravice osebam z invalidnostjo. Prizadevanja za odpravo te "diskriminatorne ureditve" so podprli tudi nekateri politiki, med drugim predsednica DZ Urška… »

Prestiž najvišje ravni, kot ga marsikdo ni vajen

Finance.si 22.05.2023
DS 7 je od nekdaj samosvoj avtomobil, za katerega mi je več kot jasno, zakaj mu marsikdo ne bo namenil pozornosti. Ker je posebnež že na prvi pogled. A kdor mu bo posvetil več pozornosti in mu ponudil garažo, utegne dobiti zanimiv avtomobil, ki bo na… »

Francoski odgovor na germanske športne terence

Delo 22.05.2023
DS 7 je naravnan predvsem na udobje, poganja ga hibridni pogon. V poplavi športnih terencev je težko biti izviren. In prav to nalogo so si zadali pri DS, Citroënovi prestižni podznamki, ki od leta 2015 skuša tudi v avtomobilski panogi povrniti… »

Avto s tremi, med seboj usklajenimi motorji

Zurnal24 21.05.2023
DS7 E-Tense 4×4 je pritegnil pozornost na prvi pogled. Ne le s svojo ekstravaganco in drugačnostjo, temveč tudi s premijskim pridihom. In potem je tu še trio motorjev. Test. Trajalo je kar nekaj let, preden je Lexus prepričal potencialne kupce o… »

Na enem mestu bo mogoče preizkusiti 70 avtomobilov

Zurnal24 14.05.2023
Naš največji avtomobilski trgovec, podjetje Emil Frey, bo od 2. do 4. junija v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem priredilo velik avtomobilski dogodek. Pri podjetju Emil Frey pravijo, da avtomobilski svet danes doživlja največje in najbolj drzne… »

Tina Maze o znamki DS: »Kot bi ženski kupili njeno sanjsko torbico«

Finance.si 09.05.2023
Avtomobilska znamka DS – ki je nikakor ne gre več povezovati z znamko Citroën, čeprav je nastala pod njenim okriljem – je ena izmed tistih, ki jo je težko opisati na kratko, saj jo zaznamuje veliko lastnosti. Čeprav nagovarja k trajnostni… »

»Modni« DS 3 največ novosti skriva na tehničnem področju in v kabini

Finance.si 16.04.2023
V ponudbi bodo tri (povsem) različne pogonske opcije, pri čemer je elektromotor nekoliko bolj zmogljiv kot doslej, nov pa bo tudi najvišji paket opreme. Znane so cene za Slovenijo.… »

Tina Maze prvič pokazala hčer, kako je že velika!

Zurnal24 14.04.2023
Komu je podobna? Naša najuspešnejša smučarka vseh časov, Tina Maze, je danes prvič pokazala svojo hčer Anouk, ki šteje že pet let. Skupno fotografijo z Andreo Massijem je prilepila k objavi o predstavitvi novega DS 3. Tina Maze in Andrea Massi… »

Ogledali smo si francosko zvezdo modne revije

Zurnal24 12.04.2023
V Ljubljani smo si ogledali prenovljeni najmanjši model francoske premijske znamke DS Automobiles, ki so ga k nam pospremili z modno revijo. Mimo DS3, ki je bil še skrit pod prevleko, so se namreč sprehodile manekenke, ki so nosile kreacije slovenske… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem