Inter

Vodilni Inter do zmage v Rimu. Juventusu zdaj beži za štiri točke.

SiolNET 15.12.2023
Vodilno moštvo italijanskega prvenstva Inter je v 16. krogu gostoval pri Laziu in po zmagi z 2:0 še povišal prednost pred drugim Juventusom, ki je v petek zgolj remiziral z Genoo. Tretji Milan je v nedeljo s 3:0 odpravil Monzo, Bologna pa je za… »

Potrjen nov spopad Messija in Ronalda

Zurnal24 12.12.2023
Večna rivala se bosta 1. februarja s svojima kluboma pomerila na prijateljski tekmi. Inter Miami, ameriški nogometni klub superzvezdnika Lionela Messija, je potrdil dve prijateljski tekmi v Savdski Arabiji, med njimi tudi tekmo 1. februarja v Rijadu… »

Audi Q2 in Q3: posebna ponudba za vrhunsko doživetje!

SiolNET 12.12.2023
Znamka Audi se ponaša z bogato tradicijo in je znana po visoki kakovosti, športni eleganci ter nenehnemu teženju k inovacijam. Znamka Audi se uvršča med najprepoznavnejše avtomobilske znamke na svetu. Vsi Audi modeli izstopajo z izjemnim dizajnom, v… »

Znano je, kdaj se bosta iz oči v oči gledala Messi in Ronaldo

SiolNET 12.12.2023
Inter Miami, ameriški nogometni klub superzvezdnika Lionela Messija, je potrdil prijateljski tekmi v Savdski Arabiji, med njimi tudi tekmo 1. februarja v Rijadu z Al Nasrom, klubom Portugalca Cristiana Ronalda. Sprva Inter 29. januarja čaka dvoboj z… »

Znan datum spopada med Messijem in Ronaldom

Delo 12.12.2023
Zvezdnika sta si stala nasproti 30-krat na španskem clasicu, saj je Argentinec vrsto let nosil dres Barcelone, Portugalec pa madridskega. Inter Miami, ameriški nogometni klub superzvezdnika Lionela Messija, je potrdil dve prijateljski tekmi v Savdski… »

Pri Köbenhavnu sanjajo ponovitev sezone 2010/11

Dnevnik 12.12.2023
V nogometni ligi prvakov je pred zadnjim krogom znanih že 12 udeležencev osmine finala. Po današnjih tekmah bosta še dva. Kar 12 klubov si je v nogometni ligi prvakov zagotovilo mesto v izločilnih bojih še pred zadnjim krogom skupinskega dela… »

Nihče nima več zmag kot najboljše moštvo

Delo 11.12.2023
Po bleščeči zmagi proti Barceloni je Girona zavzela vrh španskeg lestvice in s 13. zmago v sezoni prekosila vse vodilne v petih najmočnejših prvesntvih. Ni več le presenečenje, zdaj je vodilno moštvo španskega nogometnega prvenstva Girona celo… »

Črno-modri hitro postavili stvari na svoje mesto

Delo 09.12.2023
Inter po zmagi nad Udinesejem v 15. kolu italijanskega nogometnega prvenstva zadržal dve točki prednosti pred Juventusom. Nogometaši milanskega Interja so se po zanesljivi zmagi nad Udinesejem s 4:0 vrnili na vrh italijanskega prvenstva. Varovanci… »

Inter jasno odgovoril Juventusu, Atalanta po drami ustavila Milan

SiolNET 08.12.2023
V sobotnem programu 15. kroga italijanskega prvenstva sta za poslastico poskrbela Atalanta in Milan, zmage s 3:2 pa so se veselili prvi, potem ko je Luis Muriel v 95. minuti mojstrsko zadel s peto. Inter je v zadnji sobotni tekmi s 4:0 odpravil Udinese s… »

OD JELŠAN DO ROBIČA RAJ ZA TURISTE KOLESARJE: Obalno-kraška regija ima eno pomanjkljivost

Regional 08.12.2023
V Ajdovščini so včeraj predstavili čezmejni projekt s področja razvoja kolesarskega turizma Inter Bike III, ki na novi obmejni območji - v Brkine ter v dolini rek Ter in Nadiža - prenaša rezultate prejšnjih dveh istoimenskih projektov. V okviru… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem