Inter

Jan Oblak eden od junakov dramatičnega večera v Madridu

Delo 13.03.2024
Zadnja sta se pridružila četrtfinalistom lige prvakov Borussia Dortmund in Atletico Madrid. Žreb v petek v Nyonu. Nogometaši madridskega Atletica, za katerega je uspešno branil slovenski vratar Jan Oblak, ter Borussie Dortmunda so dopolnili… »

Inter potrdil prvo mesto z zmago v Bologni

Delo 09.03.2024
Vodilni nogometaši iz Milana so po 28 kolih italijanskega prvenstva že pri 24 zmagah. Vodilna ekipa italijanske nogometne lige, milanski Inter, je v 28. kolu gostovala v Bologni pri četrtouvrščenem moštvu z lestvice in ga premagala z 1:0. Bologna… »

Inter zmagal tudi v Bologni

Dnevnik 09.03.2024
Vodilna ekipa italijanske nogometne lige, milanski Inter, je gostovala v Bologni pri četrtouvrščenem moštvu z lestvice in ga premagala z 1:0. Bologna, ki je imela več strelov in večjo posest žoge, je doživela peti poraz sezone, Inter, ki je pri 24… »

Messi zadel malčico na tribuni, vsi pa govorijo o reakciji očeta

Zurnal24 04.03.2024
Lionel Messi je s prostega strela žogo poslal na tribuno, kjer je zadel mlado obiskovalko tekme. Ponesrečen poskus Lionela Messija na tekmi ameriškega prvenstva med Interjem in Orlandom je imel neprijetne posledice za mlado obiskovalko v prvih vrstah… »

Raspadori popravil napako Osimhena in končal sanje Juventusa o "scudettu"

RTV Slovenija 03.03.2024
Enajst krogov pred koncem sezone v Serie A Inter drvi proti "scudettu". Ima že 15 točk naskoka. Na derbiju 27. kroga je Napoli premagal Juventus z 2:1. Odločil je Giacomo Raspadori dve minuti pred koncem. Aktualni prvaki so bili večji del sezone v… »

Jan Oblak vs. Marko Arnautović najprej v Madridu, nato spet jeseni

Delo 21.02.2024
V spektakularnem večeru je Inter pred več kot 70.000 navijači potrdil svojo moč, Atletico s slovenskim asom v vratih pa ohranil upanje za revanšo. V nadaljevanju preberite: Inter iz Milana in Atletico iz Madrida sta ponudila veliki nogometni večer… »

Jan Oblak: Pri golu se nismo držali načrta, toda to je del nogometa

Delo 21.02.2024
Derbi osmine finala nogometne lige prvakov v Milanu je upravičil pričakovanja, Inter je zasluženo premagal Atletico z golom Marka Arnautovića. Derbi osmine finala nogometne lige prvakov v Milanu je upravičil visoka pričakovanja navijačev. Inter je… »

Joker s klopi zagotovil zmago Interju, v Eindhovnu brez zmagovalca

Dnevnik 20.02.2024
Marko Arnautović je v 79. minuti uspel premagati Jana Oblaka za zmago Interja z 1:0 proti Atletico Madridu. Na drugi torkovi tekmi osmine finala lige prvakov so gledalci videli dva zadetka. V Eindhovnu sta se PSV in Borussia Dortmund razšla brez… »

Marko Arnautović le ugnal Jana Oblaka

Delo 20.02.2024
V napetem milanskem nogometnem večeru domači Inter premagal Atletico iz Madrida z 1:0. Negotov bo tudi povratni dvoboj Eindhovna in Dortmunda. Uvodna dvoboja v nocojšnjem sporedu nogometne lige prvakov sta potrdila pričakovanja – akterji v Milanu… »

Jubilej za Jana Oblaka in Diega Simeoneja

Dnevnik 20.02.2024
Z današnjima tekmama Inter –​ Atletico Madrid in PSV – ​Borusia Dortmund se nadaljujejo boji osmine finale najprestižnejšega evropskega klubskega nogometnega tekmovanja. Današnji večer bo za slovenske ljubitelje nogometa prinesel spektakel v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem