Inter

Simeone: Zelo mi je všeč sistem igre Interja

RTV Slovenija 19.02.2024
Inter drvi proti naslovu italijanskega prvaka, ima že devet točk naskoka pred Juventusom in še tekmo manj. V Ligi prvakov se želijo črno-modri znova prebiti v finale. Na prvi tekmi osmine finala bodo v torek gostili madridski Atletico. Inter je v… »

Spremembe podprli le Juventus, Inter, Milan in Roma

Delo 15.02.2024
V italijanskem nogometnem prvenstvu bo še naprej tekmovalo dvajset klubov, ne manj. V italijanskem nogometnem prvenstvu bo še naprej tekmovalo dvajset klubov, ne manj. Na »škornju« namreč poteka razprava o »optimalnem« številu klubov v prvi ligi… »

Milan po zmagi nad Napolijem diha za ovratnik Juventusu

Delo 10.02.2024
Inter v 24. kolu italijanskega nogometnega prvenstva s polnim izkupičkom v gosteh pri Romi. Nogometaši Milana so v 24. kolu italijanskega prvenstva premagali Napoli z 1:0. Zasedba iz Lombardije ima tako le še točko zaostanka za drugouvrščenim… »

Messi del zarot iz tujine

Delo 09.02.2024
Kitajski mediji napadli argentinskega nogometnega asa. Neigranje argentinskega nogometnega zvezdnika Lionela Messija na prijateljski tekmi v Hongkongu njegovega Inter Miamija proti enajsterici Hongkonga še naprej jezi kitajsko javnost. Kitajski tabloidi… »

Velikanska mržnja do Messija: "Bolje, da se nikoli ne vrneš"

Zurnal24 09.02.2024
Nad Lionela Messija se zgrinjajo hude obtožbe z Daljnega vzhoda. Njegova odsotnost naj bi bila politično motivirana, poročajo tamkajšnji mediji, ki verjamejo, da gre za zaroto iz tujine. Neigranje argentinskega nogometnega zvezdnika Lionela Messija na… »

Messi v Hongkongu ni zaigral, jezni navijači zahtevajo kupnino

RTV Slovenija 06.02.2024
Slavni nogometaš Lionel Messi je razočaral številne navijače v Hongkongu, potem ko ni zaigral na ekshibicijski tekmi ekipe Inter Miami. Jezni navijači zahtevajo vračilo kupnine. Inter Miami, ki je na turneji pred sezono, je v nedeljo premagal… »

Jezni zaradi Messija: "Sram naj jih bo!" #video

SiolNET 05.02.2024
Inter iz Miamija z Lionelom Messijem na čelu je na pripravljalni turneji v Aziji. Tri dni je v Hong Kongu naraščala vročica pred nedeljsko tekmo med Interjem in enajsterico najboljših nogometašev iz Hong Konga. Stadion je bil razprodan, Messi pa na… »

Avtogol odločil derbi d'Italia v prid črno-modrim

Delo 04.02.2024
Inter je po avtogolu Federica Gattija zasluženo premagal Juventus z 1:0 in se učvrstil na vrhu lestvice serie A. Inter je po avtogolu Federica Gattija zasluženo premagal Juventus z 1:0 in se učvrstil na vrhu lestvice serie A. Milančani so bili na v… »

Inter po avtogolu Gattija naredil velik korak proti naslovu

RTV Slovenija 04.02.2024
V 23. krogu Serie A sta se na San Siru pomerili vodilni ekipi. Inter je premagal Juventus z 1:0 in povišal naskok na štiri točke, ima pa tudi tekmo manj. Varovanci Simoneja Inzaghija so neporaženi vse od 27. septembra. To je bil drugi poraz… »

Roma brez Joseja Mourinha kot prerojena

SiolNET 03.02.2024
Triindvajseti krog serie A je bil v znamenju derbija med vodilnima ekipama Interjem in Juventusom. Odločil ga je nesrečni avtogol nogometaša stare dame Federica Gattija (1:0), tako da je Inter prednost povečal na štiri točke (pa ima še tekmo manj)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem