Inter

Messi ni vedel za to nogometno pravilo

Zurnal24 pred 4 dnevi
Lionel Messi se je soočil z novim pravilom. Argentinski velezvezdnik Lionel Messi je v ligi MLS odigral dvoboj proti Montrealu. Njegov Inter Miami je na dvoboju v gosteh v 32. minuti zaostajal za dva zadetka, vendar je bil ob polčasu rezultat že… »

Roma je izgubil bitko za ligo prvakov, v kateri bo prvič igrala Bologna

Delo pred 5 dnevi
V 36. krogu italijanskega nogometnega prvenstva sta milanska kluba, prvak Inter in podprvak Milan nasula 10 golov. Atalanta razblinila rimske sanje. Nogometaši Bologne so za svojo prvo uvrstitev v ligo prvakov čakali le še na razplet derbija 36. kroga… »

Juventus do točke na Olimpicu, prvak Inter drugič v sezoni poražen

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Roma in Juventus sta se v 35. krogu Serie A razšla brez zmagovalca (1:1). Sassuolo je osvojil velike tri točke v boju za obstanek, potem ko je premagal Inter z 1:0. V četrtek je Roma izgubila prvo tekmo polfinala Evropske lige proti Bayerju iz… »

#video Messi ob visoki zmagi Miamija zabil gol in petkrat podal

Dnevnik pred 12 dnevi
Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi še naprej blesti v ligi MLS v ZDA. Sodeloval je pri vseh golih svoje ekipe Inter Miami proti New York Red Bulls s 6:2 in pri tem dosegel dva rekorda lige. Še nikoli prej ni igralec MLS dosegel šestih golov za… »

Neustavljivi Messi zrušil dva rekorda naenkrat

Zurnal24 pred 12 dnevi
Izjemen večer argentinskega nogometnega virtuoza v ameriški ligi MLS. Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi še naprej blesti v ligi MLS v ZDA. Sodeloval je pri vseh golih svoje ekipe Inter Miami proti New York Red Bulls s 6:2 in pri tem dosegel… »

Rekord Messija: pet asistenc v drugem polčasu za visoko zmago

Delo pred 12 dnevi
Lionel Messi je sodeloval pri vseh šestih zadetkih ob zmagi Interja iz Miamija s 6:2 nad rdečimi biki iz New Yorka. Zbral je kar pet asistenc. Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi še naprej blesti v ligi MLS v ZDA. Sodeloval je pri vseh golih… »

Milano so zavzeli tifosi črnomodrih

Delo pred 18 dnevi
Italijanski nogometni prvak Inter je na noge dvignil Milančane, ki navijajo za črno-modri klub. Veselica se je zavlekla v jutro. Okrogli 20. naslov italijanskega prvaka in prvega po letu 2021, ki ga je osvojil tudi nekdanji slovenski reprezentančni… »

Inter z zmago na mestnem derbiju osvojil jubilejni 20. "scudetto"

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Nogometaši Interja so v velikem slogu osvojili jubilejni 20. "scudetto". V 33. krogu Serie A so na mestnem derbiju na San Siru premagali Milan z 2:1. Črno-modri imajo pet krogov pred koncem neulovljivih 17 točk naskoka. Inter je po Juventusu postal… »

Nov boleč udarec za Messija

Zurnal24 11.04.2024
Miami je kljub Messijevi vrnitvi izpadel iz pokala prvakov. Lionel Messi in Inter Miami sta izpadla v četrtfinalu nogometnega pokala prvakov Concacafa, Združenja Severne in Srednje Amerike ter Karibov. Po porazu Miamija z 1:2 na prvi tekmi, ki jo je… »

Rezervist Frattesi v 95. minuti zagotovil Interju zmago v Vidmu

RTV Slovenija 08.04.2024
Nogometaši Interja so na zadnji tekmi 31. kroga Serie A dosegli še 21. zmago. V Vidmu se je Udinese odlično upiral, zaslužil bi si točko, a je v 95. minuti doživel hladno prho (1:2). Inter ima 14 točk naskoka pred mestnim tekmecem Milanom. Jaka… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem