Inter

Dve tretjini slovitega Barcinega napada MSN spet skupaj

Zurnal24 22.12.2023
Suarez bo vnovič združil moči z Messijem. Urugvajski nogometni zvezdnik Luis Suarez bo prihodnje leto igral za Inter Miami, kjer bo moči združil s svojim dolgoletnim soigralcem in prijateljem Argentincem Lionelom Messijem. Šestintridesetletni… »

Suarez znova združil moči z Messijem, Busquetsem in Albo v Miamiju

RTV Slovenija 22.12.2023
Luis Suarez bo v prihodnji sezoni igral za Inter Miami, kjer bo moči združil z dolgoletnim soigralcem in prijateljem Lionelom Messijem. 36-letni napadalec je podpisal pogodbo do konca sezone 2024 v ameriški Ligi MLS. Suareza so mediji dolgo povezovali… »

Nogometaš leta je Haaland, Oblak se je vrnil med stoterico

RTV Slovenija 22.12.2023
Napadalec Manchester Cityja Erling Haaland je bil izbran za najboljšega nogometaša na svetu za leto 2023 v tradicionalnem izboru angleškega Guardiana, v katerem je letos sodelovalo 218 novinarjev in nekdanjih igralcev z vsega sveta. Za Haalandom so se… »

Pravila so pravila, držati se jih mora tudi zmagovalec lige prvakov

Delo 22.12.2023
Javier Zanetti, podpredsednik italijanskega nogometnega velikana Inter, je pozabil akreditacijski karton, zaradi česar mu varnostniki niso dopustili vstopa. Na ponedeljkovem žrebu parov šestnajstine finala lige prvakov je prišlo manjšega in… »

Uvod v sezono bo povsem v znamenju Lea Messija

Delo 21.12.2023
Vodstvo ameriške nogometne lige MLS je razkrilo koledar prihajajoče sezone, 21. februarja bo Inter Miami z Messijem odigral uvodno srečanje. Vodstvo severnoameriške nogometne lige MLS je razkrilo podrobnosti koledarja nove sezone. Ta se bo začela 21… »

Ali je to najboljša ponudba za novi SUV?

SiolNET 20.12.2023
Vrhunski športni terenec škoda kodiaq z novim vrhunskim akcijskim paketom opreme sportline plus združuje vrhunsko športnost, atraktivnost in odličen pogonski sklop ter izjemno bogato opremo, ki je zares nepremagljiva in po ugodnejši ceni. Zagotovite… »

Messi razkril načrt priprav, na urniku tudi klub iz njegovega otroštva

Delo 19.12.2023
Inter iz Miamija si ja zadal izjemno natrpan urnik prijateljskih tekem pred sezono 2024. Lionel Messi, z osmimi zlatimi žogami najboljši nogometaš na svetu, bo z Interjem v Miamiju gostil svoj otroški klub, argentinski Newell's Old Boys. Kot so… »

Šeško in Kampl proti rekorderjem, težko delo tudi za Oblaka

SiolNET 18.12.2023
Na sedežu Evropske nogometne zveze (Uefa) v Nyonu je danes potekal žreb parov osmine finala lige prvakov. Največ predstavnikov v osmini finala bo imela Španija (štiri), trije bodo iz Italije in Nemčije, dva kluba bosta četrtfinale lovila iz… »

Ekskluzivna ponudba: odkrijte električno prihodnost z Audi Q4 e-tron!

SiolNET 18.12.2023
Električni modeli so za prihodnost znamke Audi ključni. Poleg okoljskih vidikov so električni avtomobili zelo pomembni tudi zato, ker omogočajo predstavitev najnaprednejših tehnologij. Znamka, kot je Audi, v svoje električne modele vgrajuje… »

Inter do 13. zmage, Udinese do 10. remija

Delo 17.12.2023
Nogometaši iz Milane imajo po 16. kolu italijanskega prvenstva štiri točke prednosti pred Juventusom. Nogometaši Udineseja so v 16. kolu italijanske lige igrali 2:2 s Sassuolom. To je že deseti neodločeni izid Videmčanov v sezoni. Inter je v Rimu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem