Inter

Inter z zmago na mestnem derbiju osvojil jubilejni 20. "scudetto"

RTV Slovenija 22.04.2024
Nogometaši Interja so v velikem slogu osvojili jubilejni 20. "scudetto". V 33. krogu Serie A so na mestnem derbiju na San Siru premagali Milan z 2:1. Črno-modri imajo pet krogov pred koncem neulovljivih 17 točk naskoka. Inter je po Juventusu postal… »

Nov boleč udarec za Messija

Zurnal24 11.04.2024
Miami je kljub Messijevi vrnitvi izpadel iz pokala prvakov. Lionel Messi in Inter Miami sta izpadla v četrtfinalu nogometnega pokala prvakov Concacafa, Združenja Severne in Srednje Amerike ter Karibov. Po porazu Miamija z 1:2 na prvi tekmi, ki jo je… »

Rezervist Frattesi v 95. minuti zagotovil Interju zmago v Vidmu

RTV Slovenija 08.04.2024
Nogometaši Interja so na zadnji tekmi 31. kroga Serie A dosegli še 21. zmago. V Vidmu se je Udinese odlično upiral, zaslužil bi si točko, a je v 95. minuti doživel hladno prho (1:2). Inter ima 14 točk naskoka pred mestnim tekmecem Milanom. Jaka… »

Inter za jubilejni 20. "scudetto" potrebuje le še tri zmage

RTV Slovenija 01.04.2024
Na zadnji tekmi 30. kroga Serie A so nogometaši Interja odpravili Empoli z 2:0. Črno-modri so vpisali 25. zmago v sezoni in imajo pred mestnim tekmecem Milanom ogromnih 14 točk naskoka. Varovanci Simoneja Inzaghija, ki so izpadli v osmini finala Lige… »

#zlata nit Zaposlovalske zvezde: Sportradar, Agilcon, Intera

Dnevnik 28.03.2024
Dnevnikov medijski raziskovalni projekt Zlata nit je že sedemnajstič na zvezdniški oder postavil podjetja, ki v doseganju poslovne odličnosti stavijo na kakovostne odnose. Na slavnostni razglasitvi najboljših zaposlovalcev so v ljubljanskem Lutkovnem… »

Reprezentant oproščen obtožb o rasizmu

Zurnal24 26.03.2024
Bil je odstranjen iz reprezentance, a očitno brez tehtnega razloga. Disciplinski sodnik italijanske nogometne lige je zaradi pomanjkanja dokazov oprostil nogometaša milanskega Interja Francesca Acerbija po obtožbah, da je na rasni osnovi žalil igralca… »

Tonči Žlogar: "Med kariero si nikoli nisem mislil, da bom trener"

RTV Slovenija 20.03.2024
Klubski nogomet se je umaknil reprezentančnemu. Slovenija bo v okviru priprav na poletno evropsko prvenstvo v naslednjih dneh odigrala tekmi z Malto in Portugalsko. Na pol poti iz rodne Izole v Mursko Soboto se je na Radiu Slovenija ustavil gost tokratne… »

Vodilni Inter remiziral z lanskim prvakom

RTV Slovenija 17.03.2024
Vodilna ekipa italijanskega nogometnega prvenstva Inter je remizirala z lanskim prvakom Napolijem (1:1). Inter ima na vrhu 14 točk naskoka pred mestnim rivalom. Inter je povedel v 43. minuti. Alessandro Bastoni je z leve strani podal v kazenski postor… »

Jan Oblak je z dvema ubranjenima enajstmetrovkama popeljal Atletico Madrid v četrtfinale

Dnevnik 14.03.2024
Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Arsenal, Barcelona, Bayern, PSG, Manchester City in Real Madrid so četrtfinalisti nogometne lige prvakov. Na sinočnjih zadnjih dveh povratnih tekmah osmine finala je Borussia Dortmund premagala PSV Eindhoven z 2:0… »

Oblak z dvema ubranjenima 11-metrovkama popeljal Atletico v četrtfinale

RTV Slovenija 13.03.2024
Nogometaši Atletica so se v pravi srhljivki uvrstili v četrtfinale Lige prvakov. Po 11-metrovkah so s 5:3 izločili Inter, junak srečanja pa je postal Jan Oblak. Slovenski reprezentančni vratar je v loteriji strelov z 11 metrov ubranil dva poskusa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem