Inter

»Da je telo lahko tudi več kot le moški ali ženska, so zagotovo vedeli že vsaj v antiki«

Mladina 17.01.2024
Vse od antike so razpravljali o spolnih modelih in s tem o ljudeh, ki jim ni mogoče enoznačno pripisati spola. V članku z naslovom Iz ledij je pognal penis, ki ga lahko v celoti preberete v posebni številki Mladine POŽELENJE, novinar Frederik Seeler… »

Novi VW T-Cross: pri Porsche Inter Auto so že začeli s predprodajo!

SiolNET 15.01.2024
Pri Porsche Inter Auto so že začeli s sprejemanjem prednaročil celovito prenovljenega izjemno priljubljenega urbanega športnega terenca v Sloveniji, modela Volkswagen T-Cross. Zdaj vam je novi model na voljo v zares posebni ponudbi. Foto: Porsche… »

Çalhanoglu in Martinez vsak po dvakrat za gladko zmago Interja

Delo 13.01.2024
Argentinski adut milanskega moštva je zdaj pri 18 golih in je daleč najboljši strelec italijanske lige. Vodilna ekipa italijanskega nogometnega prvenstva Inter iz Milana je v 20. kolu zmagala v Monzi s 5:1. Inter je prišel do zanesljive zmage. V prvem… »

Tudi s 700 evri za vstopnico ogled Lionela Messija ni zagotovljen

Delo 12.01.2024
Nogometaši Inter Miamija so se v pripravah na novo sezono odločili za azijsko turnejo, v Hongkongu so šle vstopnice za med. Ameriški nogometni klub Inter Miami se pripravlja na novo sezono v ligi MLS, v okviru priprav bodo odigrali tudi nekaj tekem na… »

Ali je to trenutno najugodnejši električni avto v Sloveniji?

SiolNET 10.01.2024
Izjemno priljubljena znamka CUPRA z novim električnim modelom Born osvaja kupce v Sloveniji, saj je ta zdaj na voljo v količinsko omejeni ponudbi s paketom opreme Bold po akcijski ceni 34.999 evrov.*. Foto: Porsche Inter Auto Za ljubitelje inovacij in… »

Henryju po zapravljeni 11-m grozili s smrtjo

RTV Slovenija 06.01.2024
Vodilna ekipa italijanskega nogometnega prvenstva Inter je v 19. krogu premagala Verono z 2:1 z veliko mero sreče. Odločilni gol so modro-črni zabili v 93. minuti, a to še ni bil konec dramatične končnice. Junak Interja je bil Davide Frattesi, ki je… »

Juventus po derbiju diha za ovratnik Interju, Lovrić asistiral ob veliki zmagi

SiolNET 30.12.2023
Pred vstopom v novo koledarsko leto so se v Italiji odigrale še tekme 18. kroga serie A. Na derbiju kroga je Juventus v Torinu z 1:0 ugnal Romo. Atalanta je v uvodni sobotni tekmi ugnala Lecce in se povzpela na šesto mesto. Drugič v sezoni je zmagal… »

Sever Italije pred jugom

Delo 30.12.2023
Juventus v italijanskem nogometnem prvenstvu doma ugnal Romo, na čelu ostaja Inter. Juventus je v zadnji tekmi 18. krogu italijanskega nogometnega prvenstva gostil Romo in zmagal z 1:0. Dvoboj je odločil francoski zvezni igralec Adrien Rabiot v 47… »

Genoa odščipnila dve točki Interju, Juventus po zmagi nad Romo zaostaja še dve točki

RTV Slovenija 29.12.2023
Nogometaši Genoe so v 18. krogu Serie A osvojili točko proti Interju (1:1), ki pa ostaja na vrhu. Na sobotnem derbiju je Juventus z 1:0 ugnal Romo, edini strelec je bil v 47. minuti z volejem Adrien Rabiot. Stara dama zaostaja dve točki za… »

Zadnja ekipa šokirala Milan, rezervist Vlahović rešil Juve

SiolNET 23.12.2023
Sredi tedna sta se od boja za italijansko pokalno lovoriko poslovila Inter in Napoli, s presenečenjem pa se je začel tudi 17. krog serie A. Zadnjeuvrščena Salernitana, ki je do tega kroga zbrala samo osem točk, je prišla do remija s tretjim AC… »

Novice dneva »

Porzingis plačal visoko ceno za svoj uspeh

Zurnal24 pred 58 minutamiše 5 povezanih

NATO / Slovenija na predzadnjem mestu

Mladina pred 10 minutamiše 1 povezana

Ana Roš je uspela obdržati vse tri Michelinove zvezdice

Dnevnik pred dvema uramaše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem