Inter

Kaj bosta opravila Jan Oblak in Benjamin Šeško?

Delo 03.02.2024
Ob koncu tedna po Evropi številni spektakli. V Madridu mestni derbi, v Milanu predstava Inter vs. Juventus, v Nemčiji Leipzig po prekinitev črnega niza. Navaden smrtnik bi lahko pomislil, da se v prvem februarskem tednu nogometni navijači še ne… »

Ronaldovi pomendrali Messijeve s 6:0, odmeva nor gol s 70 metrov! #video

SiolNET 01.02.2024
V Savdski Arabiji sta se v prijateljskem srečanju pomerila Al-Nassr in Inter Miami, pri katerih kot glavna zvezdnika izstopata Cristiano Ronaldo in Lionel Messi. Portugalec in Argentinec bi se lahko pomerila med seboj, mnogi so ta dvoboj preimenovali v… »

Inter bo nedeljski derbi za vrh pričakal boljše volje kot Juventus

RTV Slovenija 28.01.2024
Nogometaši Interja so tudi po 22. krogu zadržali vodstvo v Serie A, potem ko so na nedeljski večerni tekmi v gosteh z 0:1 premagali petouvrščeno Fiorentino. Edini strelec je bil v 14. minuti Lautaro Martinez. Argentinec je zadel z glavo po podaji iz… »

Inter po zmagi v Firencah znova prvi v italijanski ligi

Delo 27.01.2024
V 22. kolu nogometnega prvenstva pri naših zahodnih sosedih poraz Sandija Lovrića in soigralcev v Bergamu. Nogometaši milanskega Interja so po zmagi v Firencah z 1:0 v 22. kolu znova na prvem mestu v italijanskem prvenstvu. Zasedba iz lombardijske… »

Inter z zmago v Firencah nazaj na prvo mesto, remi prvakov v Rimu

SiolNET 27.01.2024
Aktualni prvak serie A Napoli je v 22. krogu gostoval pri Laziu, kjer gledalci niso videli ne zmagovalca ne gola. Inter je v Firencah zmagal z 1:0 in se z novimi tremi točkami vrnil na prvo mesto italijanskega prvenstva. S tega je pahnil Juventus, ki je… »

Rabljena vozila: izbor trenutno najbolj iskanih v Sloveniji

SiolNET 23.01.2024
Za vas smo raziskali trg in preverili, katera rabljena vozila so v Sloveniji v začetku leta 2024 med najbolj iskanimi na spletnem portalu porscheinterauto.net. Cene rabljenih vozil so trenutno na trgu že začele postajati vse dostopnejše, kupci pa… »

Interjevo slavje v Savdski Arabiji

Delo 22.01.2024
Milanski črno-modri so v finalni predstavi italijanskega superpokala odpravili Napoli. Preminil legendarni Gigi Riva. V Savdski Arabiji se je končal turnir, ki je dal zmagovalca italijanskega nogometnega superpokala. V finalu v Rijadu sta igrala Napoli… »

Najboljši strelec lige Interju priigral prvo lovoriko sezone

SiolNET 22.01.2024
V Savdski Arabiji, ki je gostila že španski superpokal, se je razpletel še italijanski superpokal. V ponedeljkovem finalu je z golom Lautara Martineza Inter Milano z 1:0 premagal Napoli. Zadel je v prvi minuti sodnikovega dodatka. Napoli je zadnje pol… »

Lautaro Martinez v 91. minuti zagotovil Interju superpokal

RTV Slovenija 22.01.2024
Nogometaši Interja so osmič osvojili italijanski superpokal. V finalu turnirja v Riadu v Savdski Arabiji so črno-modri premagali Napoli z 1:0. Edini zadetek je v 91. minuti dosegel Lautaro Martinez. 26-letni Argentinec je s petih metrov potisnil žogo… »

Vroči Srb popeljal Juventus na vrh

SiolNET 20.01.2024
V Italiji bo 21. krog serie A zaradi superpokalnega tekmovanja, ki v teh dneh poteka v Savdski Arabiji, razpotegnjen do konca februarja. Roma je ugnala Verono (2:1), sinove volkulje pa je prvič vodil Daniele de Rossi, ki je med rezerviste uvrstil tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem