Kalifornija

Sin LeBrona Jamesa po srčnem zastoju znova pod obročema #video

SiolNET 11.12.2023
Bronny James, 19-letni sin superzvezdnika lige NBA LeBrona Jamesa, je v nedeljo manj kot pet mesecev po srčnem zastoju v Los Angelesu debitiral na tekmi univerzitetne košarke. Ob igrišču ga je spremljal oče in dogajanje snemal z mobilnim telefonom… »

Joshua Jackson po Diane Kruger in Jodie Turner Smith ljubi Lupito Nyong'o

RTV Slovenija 08.12.2023
Govorice so se izkazale za resnične. Hollywood ima nov parček, ljubezenske iskrice so preskočile med igralcema Joshuo Jacksonom in Lupito Nyong'o. Paparaci so ujeli igralca, ki sta se držala z roko v roki med obiskom narodnega parka Joshua Tree v… »

Video: Pogrešanega psa našli na nenavadnem mestu

Necenzurirano 08.12.2023
Po celodnevnemu iskanju pogrešanega psa je le tega našel lastnikov prijatelj: "Sveta nebesa, saj to je Luna!" je dejal. Luna je 10-mesečna psica pasme nemški ovčar, ki je lastniku Brianu Spiesu iz Kalifornije povzročila kar nekaj skrbi, a na srečo… »

Sin predsednika ZDA Hunter Biden obtožen davčne utaje in goljufij

RTV Slovenija 08.12.2023
Zvezni tožilci ZDA so v četrtek sina predsednika ZDA Hunterja Bidna obtožili davčne utaje in goljufij. Med letoma 2016 in 2019 naj ne bi plačal 1,4 milijona dolarjev davkov. V primeru obsodbe mu grozi do 17 let zapora. Hunter Biden je obtožen… »

Imel je denar za droge in dekleta, hotele, avtomobile ... za vse, razen za davke

SiolNET 08.12.2023
Zvezni tožilci ZDA so v četrtek sina predsednika ZDA Hunterja Bidna obtožili davčne utaje in goljufij. Med letoma 2016 in 2019 naj ne bi plačal 1,4 milijona dolarjev davkov. V primeru obsodbe mu grozi do 17 let zapora. To je druga kazenska ovadba… »

Kralji trpeli, po preobratu pa nadaljevali rekorden gostujoči niz #video

SiolNET 06.12.2023
Hokejisti Los Angeles Kings tudi po dveh mesecih od začetka sezone in desetih gostujočih tekmah ostajajo edino neporaženo moštvo v gosteh. Pri Columbus Blue Jackets so se sicer znašli v nezavidljivem položaju, po dveh tretjinah so zaostajali z 0:3… »

Južna Koreja s pomočjo ameriškega podjetja SpaceX izstrelila svoj prvi vohunski satelit

Dnevnik 01.12.2023
Raketa zasebnega vesoljskega podjetja SpaceX je danes iz izstrelišča v ameriškem vojaškem oporišču Vandenberg v Kaliforniji v vesolje ponesla prvi vojaški vohunski satelit Južne Koreje. Svoj vohunski satelit je prejšnji teden v vesolje poslala… »

Dončić osmešil LeBrona, tako se je ta odzval po tekmi

Zurnal24 23.11.2023
LeBron je bil po tekmi poln hvale na račun mladega zvezdnika, ki ga je tokrat kljub Jamesovi odlični predstavi povsem zasenčil in v nekem trenutku celo osmešil. Košarkarji Dallasa so davi v severnoameriški ligi NBA z obilo sreče zmagali na… »

Dončić zaradi dveh dejanj v središču pozornosti

SiolNET 23.11.2023
Slovenski košarkar Luka Dončić je v noči na četrtek poskrbel za poteze, ki odmevajo v ligi NBA. Kar dve sta pristali med najboljšimi. A je zvezdnik Dallas Mavericks bolj zadovoljen z zmago na gostovanju pri Los Angeles Lakers (104:101). Po koncu… »

#video Dallas z obilo sreče rešil 20 točk prednosti

Dnevnik 23.11.2023
Košarkarji Dallasa so davi v severnoameriški ligi NBA z obilo sreče zmagali na gostovanju pri Los Angelesu Lakers s 104:101, prekinili serijo dveh porazov in zabeležili 10. zmago v novi sezoni. Luka Dončić se je izkazal s 30 točkami, 13 skoki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem