Košarka

Košarkarsko igrišče prihodnosti, na katerem se bo poslovil Dragić

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Nostalgiki bodo morda pogrešali škripanje lesa pod športnimi copati, a pravijo, da gre za košarkarsko igrišče prihodnosti. Razvijali so ga več kot 15 let, les je zamenjala visoka tehnologija. Inovatorji spreminjajo pravzaprav še edino stvar v… »

Goran Dragić: Verjetno sem edini košarkar, ki ne zna vrteti žoge na prstu

RTV Slovenija pred 6 dnevi
"V svojo kariero sem vložil 120 odstotkov. Več, kot sem bil zmožen," priznava velikan slovenske košarke Goran Dragić, ki bo svojo zadnjo tekmo odigral v rodni Ljubljani. Bomo v Stožicah videli njegovo idealno peterko legend? Ko je prišel na RTV… »

Dragić zadnjo tekmo odigral za Milwaukee, a v "svojem" Miamiju

RTV Slovenija pred 8 dnevi
24. avgusta bo v Stožicah poslovilna tekma Gorana Dragića, minilo pa je že eno leto, odkar je velikan slovenske košarke zadnjič kot aktivni igralec stopil na parket. V Ligi NBA je 37-Letni Ljubljančan odigral 946 tekem rednega dela, pred dvema… »

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Necenzurirano pred 8 dnevi
Mile Ćulibrk se je v 78. letu starosti v nedeljo poslovil v Beogradu. Vest o smrti 77-letnega Mileta Ćulibrka, velikega prijatelja in podpornika ljubljanske Olimpije, so včeraj naznanili na portalu Kosarka.si. Na portalu so spomnili, da je Ćulibrka… »

Žena našega košarkaša pokazala svojo pravljično hišo

Zurnal24 pred 10 dnevi
Boštjan Romih je z ekipo oddaje Ambienti, ki je na sporedu na RTVS, obiskal vplivnico in podjetnico Adrijano Dimec. Adrijana, ki ima s košarkašem Žigo Dimcem dva otroka - Auroro in Maksa, je z družinico že kar nekaj let razpeta med tujino in… »

Mladi Šenčurjani so prvaki

Gorenjski glas pred 11 dnevi
Minulo nedeljo so košarkarji do dvajset let s tekmo za tretje mesto in velikim finalom zaključili državno prvenstvo letošnje sezone. Mesto mladinskih prvakov si je priborila ekipa GGD Šenčur, njihov košarkar Lovro Bolhar pa je bil izbran za… »

Dončić se želi tudi zabavati

Dnevnik pred 13 dnevi
Moštva v ligi NBA se pospešeno pripravljajo na začetek končnice. Četrtič bo v izločilnih bojih z Dallasom nastopil tudi Luka Dončić. Dvakrat so jih izločili LA Clippers, s katerimi se bodo udarili znova. Prva tekma bo v nedeljo ob 21.30 po… »

Samar: Evroliga je s svojo hitrostjo druga dimenzija košarke

RTV Slovenija pred 13 dnevi
Za Žigo Samarjem je debitantska sezona v Evroligi, v kateri se je, kot pravi, veliko učil in privajal na raven, ki je do zdaj ni bil vajen. Vmes mu je načrte prekrižala poškodba, zdaj pa reprezentančni organizator igre počasi lovi tekmovalni ritem… »

Dončić predstavil tudi svoj vozni park, razmišljal je o avtu za 3 milijone

Zurnal24 pred 15 dnevi
Slovenski košarkarski zvezdnik je bil predstavljen na nekoliko drugačen način. Esquire je v intervjuju z Luko Dončićem želel predstaviti predvsem njegov način življenja, košarka ni bila toliko v ospredju, je pa pogovor hitro zavil v smer njegove… »

Nekoč veljal za priznanega košarkaša, danes brska po smeteh

Necenzurirano pred 21 dnevi
Življenje mu res ni prizanašalo. Tole kar se dogaja zdaj, pa je resnično zaskrbljujoče. V zadnjih dneh se po srbskih in hrvaških medijih širi zgodba o srce parajoči usodi nekdanje športne ikone Jugoslavije. Mihajlo Manović Cvrca, 76-letni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem