Košarka

Dober debi novincev v Dallasu: »Z Dončićem je košarka tako enostavna«

Delo 10.02.2024
Košarkarji Dallasa so s kar 146:111 premagali favorizirano Oklahomo, Luka Dončić je odigral le tri četrtine in se ustavil pri 32 točkah. V ligi NBA je bil v četrtkovem zaključku prestopnega roka Dallas zelo aktiven, pod košem so se okrepili z… »

#intervju Odziv Sanija Bečirovića: Zmago Sagadin laže in govori neumnosti

Dnevnik 09.02.2024
Vlogo športnega direktorja pri Cedeviti Olimpiji je od združitve do konca lanske sezone opravljal Sani Bečirović, ki zdaj deluje pri slovitem Panathinaikosu. Nekdanji zvezdnik evropske košarke ni zadovoljen, da se njegovo ime po odmevnem intervjuju z… »

Nepreslišano: Jernej Damjan, nekdanji skakalec, komentator na Eurosportu

Dnevnik 09.02.2024
Poglejmo primera Luka Dončića in Tine Maze. Če gledamo samo z vidika golih rezultatov, je bila Tina Maze svetlobna leta spredaj, če pa gledamo prepoznavnost v svetu, je svetlobna leta spredaj Dončić. Zakaj? Ker je košarka seveda bistveno bolj… »

Tina Maze pred generalko v Sočiju: Danes se ne bom metala na glavo ...

Delo 06.02.2024
V današnjem kvizu preizkus znanja iz zgodovine slovenskega alpskega smučanja in košarke. Tokrat smo vam v našem torkovem kvizu pripravili nostalgičen spomin na precej uspešnejše trenutke slovenskih alpskih smučarjev v slalomu ter Olimpijinih… »

Bomba! Se v Dallas vrača Lukov najljubši soigralec?

Zurnal24 03.02.2024
Vsa pogostejša so poročila, da naj bi si Dallas Mavericks do konca prestopnega roka v svoje vrste želeli vrniti Doriana Finney-Smitha. V četrtek, 8. februarja, se bo v ligi NBA zaključil letošnji prestopni rok in oči mnogih ljubiteljev košarke so… »

Občutki in kemija

Dnevnik 03.02.2024
Jaka Blažič, zaslužni košarkarski evropski prvak in kapetan KK Cedevita Olimpija, je v minulem tednu po še enem porazu v evropskem tekmovanju postregel z ugotovitvijo, da se med igralci ljubljanskega kluba ne uspe zgoditi kemija. Zveličaven športni… »

Dobitnik dveh šampionskih prstanov lige NBA pristal za zapahi

Zurnal24 30.01.2024
Neverjetno. Veljal je za enega večjih talentov lige NBA, si ustvaril zvenečo kariero, štirikrat igral tudi na All-Star tekmi, zdaj pristal za zapahi. Ljubitelji NBA-košarke se zagotovo dobro spomnite Rajona Ronda. Ko je prišel v NBA, je navduševal s… »

Pri Dallasu govorijo eno, počnejo drugo! Luka: "Po pravici, komaj čakam, da ..."

Zurnal24 28.01.2024
Luka Dončić je v roku 22 ur odigral kar 91 minut košarke in dosegel 101 točko. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je s svojimi Dallas Mavericks po rekordnem večeru in zmagi proti Atlanti tokrat s Teksašani izgubil proti Sacramentu s… »

O Dončiću govori celotna NBA, Marjanović nasmejal do solz

Zurnal24 27.01.2024
Nad čudežno predstavo Luke Dončića se navdušujejo tudi številna slovita imena iz sveta košarke. Luki Dončiću so se po tekmi z Atlanto Hawks, na kateri je s 73 točkami izenačil četrti najboljši strelski dosežek vseh časov, poklonili tudi… »

Ob norem dosežku Dončića: Kaj se dogaja v ligi NBA?! #video

SiolNET 27.01.2024
Izjemen dosežek Luke Dončića, potem ko je na tekmi proti Atlanti dosegel 73 točk, močno odmeva po medijih in družbenih omrežjih. Nad njim je bil navdušen legenda ameriške košarke Earvin Magic Johnson, zelo izviren pa je bil tudi srbski košarkar… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem