Košarka

#video V finalu univerzitetne košarke spet na vrhu Uconn, ena najbolj dominantnih ekip v zgodovini

Dnevnik pred 23 dnevi
Ekipa Uconna, univerze Connecticuta iz Mansfielda v tej ameriški zvezni državi, je ubranila naslov prvaka v ameriški študentski košarki (NCAA), potem ko je danes zjutraj v finalu dobesedno zmlela nasprotnika, univerzo Purdue, z izidom 75:60 (36:30)… »

Utrujeni in krvavi Dončić je v razigranem Irvingu našel pravo oporo

Delo pred 23 dnevi
Košarka: Dallas Mavericks so po 22 točkah zaostanka nadaljevali zmagoviti niz – Najboljša skupna tekma Dončića in Irvinga. V nadaljevanju preberite: V silovitem tekmovalnem ritmu zadnjega tedna rednega dela sezone v ligi NBA časa za odmor ne bo… »

Dončić priznal, da ji ni dorasel: "Boljša strelka od mene"

Zurnal24 pred 29 dnevi
Luka Dončić se je na čudovit način poklonil trenutno najbolj vroči košarkarski zvezdnici na svetu. Najboljši slovenski košarkar Luka Dončić je pred obračunom z Golden State Warriors, na katerem se je končal niz sedmih zaporednih zmag Dallasa… »

Izjemen skok Luke po MVP lestvici!

Zurnal24 29.03.2024
Odlične predstave Dallasa in njihovega prvega zvezdnika so Luko Dončića ponesle na drugo mesto lestvice MVP. Redni del sezone lige NBA se bliža h koncu in tako, kot se ekipe med seboj krčevito borijo za vstop v končnico ali čim boljšo pozicijo… »

Brunson napravil veliko uslugo Luki in Dallasu, izjemna vrnitev Curryja

Zurnal24 17.03.2024
Stephen Curry in Jalen Brunson sta bila velika junaka za Dallas Mavericks najpomembnejših tekem večera. Ljubitelji košarke so le dočakali vrnitev zvezdnika Stephena Curryja pod obroče. Curry je po zvinu gležnja dosegel 31 točk, rezervist Klay… »

Curry po vrnitvi in zmagi: Vedno bodo govorili o meni in o njem

Delo 17.03.2024
Košarkarji moštva Golden State Warriors so v ligi NBA dobili kalifornijski obračun z Los Angeles Lakers. Dallas Mavericks drevi proti Denverju. Ljubitelji košarke so vendarle dočakali vrnitev Stephena Curryja pod obroče. Ameriški zvezdnik je po… »

"Mislim, da mi bo upokojitev dresa podaljšala življenje za kar lepo število let"

RTV Slovenija 11.03.2024
Lani so pod strop Stožic dvignili legendarno številko deset, ki jo je ob velikih uspehih v 90. letih nosil nepozabni kapetan Olimpije Dušan Hauptman. Poteza velikanu slovenske košarke pomeni veliko, še posebej v boju z zahrbtno boleznijo. Poln volje… »

Hopsi po podaljšku do pomembne zmage za obstanek

Savinjsko Šalaške 09.03.2024
Naši košarkaši so danes po podaljšku uspeli priti do pomembne zmage za obstanek v Ligi Nova KBM! Na igrišču so danes še posebej blesteli: Vranić 24 točk, Robb 17 točk, Collins 13 točk in Fifolt 12 točk Bravo fantje!… »

Debate o MVP: od Dončića do motivacijskega elementa

RTV Slovenija 01.03.2024
Ko je Luka Dončić vstopil v Ligo NBA, je za slovenske ljubitelje košarke vnesel novo razsežnost spremljanja najmočnejše košarkarske lige na svetu. Posledično smo dobili novo zanimivo temo za debatiranje (ali glodanje kosti) − kratico MVP. Zgodba… »

ŠPORT – vzgoja za življenje

Goriški portal 28.02.2024
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Košarka. Nogomet. Šport. Vsak otrok, mladostnik, bi moral gojiti svoj šport. Kjer bi in bo razvijal svoje motorične sposobnosti. Razvija se otrokov intelekt, ki ga… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem