Košarka

Gogi

Dnevnik 06.01.2024
Pred skoraj dvajsetimi leti sta se v dvorani na Kodeljevem v finalu državnega prvenstva v košarki spopadla domači Slovan in gostujoča Olimpija. Bila je peta, odločilna tekma in dvorana je bila nabito polna, kot je bila zaradi košarke le še takrat… »

Vrhunec veličastne kariere izpolnitev otroških sanj, da je s Slovenijo najboljši v Evropi

RTV Slovenija 05.01.2024
MVP EuroBasketa 2017 in kapetan (z veliko začetnico) zlate reprezentance. Prvi Slovenec, ki je v Ligi NBA prevzel vlogo nosilca igre. Preprosto – velikan slovenske košarke, zdaj že legendarni Goran Dragić je končal kariero. 24. aprila je 37-letni… »

Ricky Rubio se zaradi depresije ne bo več vrnil v ligo NBA

Delo 05.01.2024
Najkoristnejši košarkar svetovnega prevsntva leta 2019 je potrdil konec poglavja v najmočnejši ligi, a ni zavrnil možnosti, da bi se vrnil na parket. Po dvanajstih letih je španski košarkarski zvezdnik Ricky Rubio zaprl poglavje v ligi NBA. Potem… »

Košarkarski as prvič o duševnih težavah in koncu kariere

SiolNET 04.01.2024
Nekdanji španski košarkarski as Ricky Rubio zadnjega pol leta premaguje velike težave z duševnih zdravjem. Pred svetovnim prvenstvom 2023 je prekinil kariero, zdaj sporoča, da je z njim sicer bolje, a da je kariero v ligi NBA zagotovo že končal… »

Dragić: Veliko smo jokali, a so se na koncu tudi uresničile sanje

Zurnal24 04.01.2024
Goran Dragić je upravičeno ponosen na svojo kariero. Zanj je bilo nekaj posebnega igrati za slovensko reprezentanco, vrh vsega pa je zanj predstavljal Eurobasket 2017. Goran Dragić, ki je kot najkoristnejši igralec tekmovanja Slovenijo leta 2017… »

Najboljši na svetu v Stožicah v čast Gorana Dragića

Delo 04.01.2024
Poslovilna tekma zlatega kapetana z dobrodelno noto. Prihod 24. avgusta so potrdili številni asi iz Slovenije in tujine, tudi Dončić, Jokić in Antetokounmpo. V nadaljevanju preberite: Goran Dragić se je kar trikrat poslovil od slovenske reprezentance… »

Dragić se bo poslovil v družbi velikih: v Stožicah Dončić, Jokić, Butler ... #video

SiolNET 04.01.2024
Kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance leta 2017 Goran Dragić je prvič po najavi uradnega konca kariere stopil pred slovenske predstavnike sedme sile in spregovoril o poslovilni tekmi, ki bo 24. avgusta v Stožicah. Na njej bodo prisotni… »

Spektakel, kot ga pri nas še ni bilo

Dnevnik 04.01.2024
Zlati kapetan slovenske reprezentance Goran Dragić je košarki pomahal v slovo, v Ljubljani pa bo 24. avgusta organiziral poslovilno tekmo, ki bo minila v dobrodelnem duhu. Na njej bodo prisotni številni košarkarski zvezdniki, trenerji in funkcionarji… »

Novo leto, novo upanje

Dnevnik 03.01.2024
Kot poročamo na športnih straneh časopisa, je s prvim dnevom novega leta 2024 vodenje košarkarjev Cedevite Olimpije prevzel Zoran Martić, ki je nadomestil dosedanjega prvega trenerja te ekipe, Italijana Simoneja Pianigianija. Ta se je vpisal v… »

Luka in Anamaria pokazala, kako posebno je bilo njuno leto

SiolNET 01.01.2024
Luka Dončić na zadnji dan leta 2023 ni igral. Prestop v novo leto je preživel s svojo mlado družinico. Z Anamario Goltes svojega zasebnega življenja običajno z javnostjo ne delita, a zdaj je Lukova izbranka pokazala nekaj fotografij iz leta 2023, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem