Košarka

Tragedija, ki je pustila veliko praznino

SiolNET 26.01.2024
Na današnji dan pred štirimi leti je svet pretresla novica o smrti enega najboljših košarkarjev vseh časov, Kobeja Bryanta. Ta je 26. januarja 2020 izgubil življenje v helikopterski nesreči, poleg njega pa je življenje izgubilo tudi osem drugih… »

Podpirajo športne zvezde

Gorenjski glas 25.01.2024
S tradicionalnim, letos že štirinajstim dobrodelnim koncertom Zvezde na snegu so se Gorjanci poklonili svojim mladim športnim upom in športnikom, ki že posegajo po najvišjih mestih na državni in svetovni ravni. Zgornje Gorje – Dobrodelni koncert… »

Oklahoma je dobila veliki derbi, padec Luke Dončića na prestižni lestvici

SiolNET 20.01.2024
V noči na nedeljo je bilo v ligi NBA odigranih osem tekem. Srečali sta se tudi ekipi Minnesota Timberwolves in Oklahoma City Thunder, vodilni ekipi zahodne konference. Na koncu so se veselili slednji. Začelo se je s sobotno matinejo v Detroitu, kjer so… »

Dekiju v čast in spomin je Jokić razblinil škratov urok

Delo 20.01.2024
Košarkarji Denverja so v derbiju lige NBA premagali Boston s 102:100, Jokić in Murray sta skupaj dosegla 69 točk. Boston je doživel prvi domači poraz sezone. Ljubitelji košarke v ZDA so imeli petkov večer že nekaj časa podčrtan na koledarjih… »

Luki Dončiću zaigralo srce

SiolNET 15.01.2024
Slovenski košarkarski velemojster Luka Dončić trenutno ne more biti pretirano zadovoljen v Dallasu. Zaradi bolečin v gležnju je izpustil zadnji dve tekmi Dallas Mavericks, obstaja pa velika možnost, da bo manjkal tudi na današnji, ko bo Dallas v… »

Visoki asi v NBA, kdo je bil najnižji – Barkley, Pippen ali Stockton?

Delo 12.01.2024
Tokratni kviz o športu prinaša vprašanja iz sveta košarke, nogometa in biatlona. Tokratni kviz o športu prinaša vprašanja iz sveta košarke, nogometa in biatlona. Preizkusite svoje znanje o športu na treh različnih področjih. V teh dneh pred 30… »

Martić: Če igralci delajo, kar znajo, so učinkoviti, če ne, je pa kaos

RTV Slovenija 09.01.2024
S trenersko menjavo je v Ljubljani zavel nov veter, košarkarji Cedevite Olimpije pa so pod taktirko Zorana Martića verjetno odigrali najboljšo tekmo sezone, ko so v Tivoliju na kolena spravili Crveno zvezdo. Zdaj je pred njimi poprava evropske podobe… »

Tragična zgodba košarkarskega romantika, ki bo živel večno

SiolNET 09.01.2024
Košarkarski romantik in velikan jugoslovanske košarke Mirza Delibašić bi ravno na današnji dan, 9. januarja, dopolnil 70 let. Eden najbolj talentiranih košarkarjev zlate jugoslovanske generacije je v košarki pustil neizbrisen pečat, ki je še kako… »

Gogijev adijo za, nekoč, dober dan Olimpija

Delo 07.01.2024
Po igralski upokojitvi je glavno vprašanje, ali bo Goran Dragić ostal v košarki in v kakšni vlogi. V nadaljevanju preberite: Ali napovedano slovo Gorana Dragića od aktivne igralske kariere pomeni tudi njegovo slovo od košarke ali pa se bo zlati… »

Šov, ob katerem je glasno zaploskal tudi Goran Dragić

SiolNET 07.01.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije so v soboto v ligi ABA v Hali Tivoli navdušili z eno najboljših predstav v tej sezoni, s katero so s 96:86 ustavili vodilno ekipo regionalne lige in evroligaša Crveno zvezdo. Boljšega debija v regionalnem tekmovanju si… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem