Lasta

Pred volitvami: EU preiskuje politično oglaševanje na facebooku in instagramu

Delo pred 5 dnevi
Bruselj bo preučil, ali sta omrežji, ki sta v lasti ameriškega podjetja Meta, kršili določila akta o digitalnih storitvah (DSA). Evropska komisija je danes sporočila, da je pred prihajajočimi evropskimi volitvami odprla preiskavo političnega… »

Preiskava zaradi političnega oglaševanja na Instagramu in Facebooku

Dnevnik pred 5 dnevi
Evropsko komisijo skrbi Metin nadzor nad političnim oglaševanjem na njihovih platformah, zato so pred evropskimi volitvami začeli preiskavo političnega oglaševanja na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Bruselj bo v preiskavi preučil, ali… »

Preiskava / Politično oglaševanje na Facebooku in Instagramu

Mladina pred 5 dnevi
Evropska komisija bo preučila, ali sta družbeni omrežji, ki sta v lasti ameriškega podjetja Meta, kršili določila Akta o digitalnih storitvah (DSA). Evropska komisija je danes sporočila, da je pred prihajajočimi evropskimi volitvami odprla… »

Saj ni res, pa je: Pet let so jim narobe obračunavali plače, to so storili zdaj

Zurnal24 pred 6 dnevi
V Pivovarni Laško Union, ki je od leta 2016 v lasti nizozemskega Heinekena, so pet let narobe obračunavali dodatke k plači in nadomestila plače. Nekaterim so prejemali previsoke, drugi pa prenizke plače. Kot poroča medij Svet24, so v družbi… »

V Pivovarni Laško Union pet let napačno obračunavali plače

Dnevnik pred 6 dnevi
V Pivovarni Laško Union, ki je od leta 2016 v lasti nizozemskega Heinekena, so pet let narobe obračunavali dodatke k plači in nadomestila plače. Nekaterim so prejemali previsoke, drugi pa prenizke plače. Kot poroča medij Svet24, so v družbi… »

V Pivovarni Laško Union pet let napačno obračunavali plače

Delo pred 6 dnevi
Družba je zato sredi aprila tistim, ki so prejemali premalo, izplačala 1,4 milijona evrov. V Pivovarni Laško Union, ki je od leta 2016 v lasti nizozemskega Heinekena, so pet let narobe obračunavali dodatke k plači in nadomestila plače. Nekaterim so… »

Občina prenavlja bunker v zasebni lasti

Dnevnik pred 7 dnevi
Bunker na Poti spominov in tovarištva (PST) ob Vojkovi cesti, ki je po podatkih v zemljiški knjigi sicer v lasti fizične osebe, prenavlja Mestna občina Ljubljana. Občina si prizadeva, da bi dotrajan in poškodovan zgodovinski spomenik uredila do… »

Francozi prevzemajo pomursko podjetje z bioplinarnami

Dnevnik pred 9 dnevi
Biotera, ki je v lasti francoske multinacionalke Veolia, bo v podjetju Panvita Ekoteh, v lasti murskosoboške kmetijsko-živilske skupine Panvita predvidoma pridobila več tričetrtinski lastniški delež. Za zaključek dogovorjene kupčije mora soglasje… »

Igre z denarjem

Mladina pred 10 dnevi
Kako lahko podjetje v lasti Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje nastopa na trgu tveganih naložb in posoja denar graditelju elitne soseske in podjetju v finančnih težavah? Pred dobrim mesecem je portal Siol poročal, da je poslovnež Jože… »

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

Necenzurirano pred 11 dnevi
Pritisk semenskih multinacionalk na evropske odločevalce, naj prižgejo zeleno luč gensko spremenjenim rastlinam, je čedalje večji in uspešnejši. Zadnji poskus, ki so ga podprli evropski poslanci, a so nato različni evropski odbori pritisnili na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem