London

Prva svetovna filmska zvezda

Delo pred 13 dnevi
Največji zvezdnik zgodnjega obdobja filma je odraščal v bedi viktorijanskega Londona. V nadaljevanju preberite: Viktorijanska doba je bila morda vrhunec britanskega imperija, vendar ogromna večina ljudi v tistem času gotovo ni živela vrhunsko. Celo… »

Razcvet prikoličarskega življenja na Otoku

Dnevnik pred 14 dnevi
Zaradi vse višjih najemnin se vse več zaposlenih Britancev seli iz stanovanj v kamp prikolice. Največ, več kot 800, jih živi v delu Bristola, ki mu rečejo prikoličarsko mesto. ​Bristol je lepo mesto na jugozahodu Anglije z nekaj manj kot pol… »

Drama: medtem ko je gostoval v Londonu, otroci doživeli prometno nesrečo

Zurnal24 pred 15 dnevi
Angleški nogometni reprezentant Harry Kane je te dni doživljal pravcato dramo. Ko je Harry Kane, član münchenskega Bayerna, v ponedeljek potoval na tekmo v London (Arsenal in Bayern sta remizirala 2:2), je njegova družina preživljala pravcato dramo… »

Guardiola-Gvardiol je pravi nogometni priimek

Delo pred 16 dnevi
Ognjemetni predstavi v uvodnih četrtfinalnih tekmah, trener Manchester Cityja ima hrvaškega dragulja. V nadaljevanju preberite: Zabava za nogometne množice je z ognjemetnima predstavama upravičila svoj pomen tudi v torkovem večeru. V uvodnih… »

Guardiola: Zdaj morajo urediti še zelenico; Tuchel: To je bila enajstmetrovka!

Delo pred 17 dnevi
Spektakularna tekma s šestimi lepimi zadetki v Madridu je prinesla zanimive odzive, v Londonu pa smo pospremili kontroverzni trenutek, ki odmeva. Nogometni svet je pričakoval poslastico med madridskim Realom in Manchester Cityjem, v torkovem večeru bi… »

Kitajski Geely z novim modelom coolray v Sloveniji meri zelo visoko

Zurnal24 pred 17 dnevi
Slovenija je prvi trg v Evropski uniji, kjer kitajski Geely začenja svojo pot. Po srednje velikem SUV-ju je zdaj na slovenske ceste zavil povsem novi benskinski model coolray, ki stavi na obliko, tehniko, prostornost in tudi ceno. Že prihodnje leto bo… »

Spektakel preobratov na stadionu Santiago Bernabeu brez zmagovalca

Dnevnik pred 18 dnevi
Z remijema sta se končali prvi tekmi četrtfinala nogometne lige prvakov Real Madrid – Manchester City (3:3) in Arsenal – Bayern (2:2). Obe tekmi sta bili v znamenju preobratov. Spektakel v Madridu pred 77.000 gledalci je upravičil sloves finala… »

Toča zadetkov na poslastici v Madridu, remi v Londonu

Zurnal24 pred 17 dnevi
Real Madrid in Manchester City sta se na prvi četrtfinalni tekmi lige prvakov razšla brez zmagovalca (3:3). Z remijem se je končal tudi obračun Arsenala in Bayern Münchna (2:2). Z zadetki bogatima dvobojema Real Madrid - Manchester City in Arsenal -… »

Spektakularen večer navdušil Madrid in London

Delo pred 17 dnevi
V prvih tekmah četrtfinala remija med Realom in Manchestrom Cityjem ter Arsenalom in Bayernom. Že uvodni večer četrtfinala nogometne lige prvakov je ponudil za zvrhan koš imenitnih potez, spektakularnih vložkov in predvsem golov. Tekmo številnih… »

Angleža največja nevarnost za Angleže

Delo pred 18 dnevi
V prvih četrtfinalnih tekmah lige prvakov v Madridu dvoboj šampionov, v Londonu pa povratnikov na veliki oder in ranjenih Bavarcev. V nadaljevanju preberite: Prvi nocojšnji četrtfinalni bitki lige prvakov v Madridu in Londonu sta že takoj »creme de… »

Novice dneva »

Slovensko veleposlaništvo v ZDA tarča vandalizma

RTV Slovenija pred eno uroše 1 povezana

14-letnik izgubil življenje na cesti

Necenzurirano pred 8 uramiše 4 povezane

Na primorski avtocesti večkilometrski zastoji

Delo pred dvema uramaše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem