MotoGP

Martin lovi prvaka, dobil šprint na Tajskem

SiolNET 28.10.2023
Španski motociklist Jorge Martin (Ducati-Pramac) je zmagovalec šprinterske dirke v razredu motoGP pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva za veliko nagrado Tajske. Šprint je na drugem mestu končal Južnoafričan Brad Binder (KTM), ki je zaostal za… »

"Martinator" za zdaj dominira na Tajskem

RTV Slovenija 28.10.2023
Španski motociklist Jorge Martin (Ducati Pramac) je zmagovalec sprinterske dirke v razredu MotoGP pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva za Veliko nagrado Tajske. Sprint je na drugem mestu končal Južnoafričan Brad Binder (KTM), ki je zaostal za… »

Martinu po zmagi v kvalifikacijah še sprinterska dirka

Zurnal24 28.10.2023
Španski motociklist Jorge Martin je veliki zmagovalec sobotnega tekmovalnega programa pred dirko za VN Tajske. Španec Jorge Martin (Ducati-Pramac) je zmagovalec sprinterske dirke v razredu motoGP pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva za veliko… »

Jorge Martin z najhitrejšim sprintom znova zagrozil Francescu Bagnaii

Delo 28.10.2023
Španski motociklist je zmagovalec sprinterske dirke v razredu motoGP pred nedeljsko dirko za veliko nagrado Tajske. Zaostanek znižal s 27 točk na 18. Španski motociklist Jorge Martin (Ducati-Pramac) je zmagovalec sprinterske dirke v razredu motoGP… »

Voditeljica POP TV na duhovit način sporočila, da je po 18 letih diplomirala

Zurnal24 26.10.2023
Čestitamo! Eva Koderman Pavc je že 16 let del športnega uredništva POP TV, pred dvema letoma pa je prevzela vodenje 24UR Šport. V teh letih se je veliko zgodilo. Eva je kot novinarka MotoGP ogromno potovala, postala pa je tudi mamica, in to kar… »

VN Avstralije: Zarco je želel jokati

Dnevnik 22.10.2023
Že 33-letni Johann Zarco je slavil svojo prvo zmago v kraljevskem razredu motoGP, potem ko je bil najhitrejši na VN Avstralije. Italijanu Francescu Bagnaii štiri dirke pred koncem dobro kaže, da bo znova svetovni prvak. Če ste vstali zgodaj zjutraj… »

Organizatorji odpovedali šprintersko dirko motoGP

SiolNET 22.10.2023
Organizatorji VN Avstralije v motociklističnem tekmovanju za svetovno prvenstvo so morali zaradi slabega vremena odpovedati šprintersko preizkušnjo razreda motoGP. Že v petek so prvič spremenili spored tekmovanja in v soboto zaradi boljše vremenske… »

Vreme močno poseglo v boj za naslov prvaka

Zurnal24 22.10.2023
Organizatorji so odpovedali sprintersko dirko razreda motoGP, Martin ostal brez priložnosti, da se v boju za naslov svetovnega prvaka približa Bagnaii. Organizatorji velike nagrade Avstralije v motociklističnem tekmovanju za svetovno prvenstvo so… »

Motociklisti zaradi močnega deževja predčasno iz Avstralije

Delo 22.10.2023
Organizatorji VN Avstralije v motociklizmu so zaradi slabega vremena odpovedali šprintersko preizkušnjo razreda motoGP. Organizatorji velike nagrade Avstralije v motociklističnem tekmovanju za svetovno prvenstvo so zaradi slabega vremena odpovedali… »

Prvenec Zarcoja, Bagnaia povečal prednost

SiolNET 21.10.2023
Francoz Johann Zarco (Ducati Pramac) je zmagal na motociklistični VN Avstralije in je prvič slavil v razredu motoGP. Na dirki svetovnega prvenstva na Phillip Islandu je bil drugi vodilni v prvenstvu in branilec naslova, Italijan Francesco Bagnaia… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem