MotoGP

Prvak Bagnaia prvi zmagovalec v sezoni 2024

Dnevnik 10.03.2024
Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec uvodne dirke svetovnega motociklističnega prvenstva. Na dirki v Katarju je v elitnem razredu motoGP svetovni prvak zadnjih dveh sezon ugnal Južnoafričana Brada Binderja (KTM), tretji je bil Španec… »

MotoGP: Martinu prva sprinterska dirka sezone

Dnevnik 09.03.2024
Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec prve sprinterske preizkušnje razreda motoGP v sezoni svetovnega prvenstva. V Lusailu je v okviru velike nagrade Katarja lanski podprvak ugnal Južnoafričana Brada Binderja (KTM) in Španca Aleixa… »

Jorge Martin na VN Katarja dobil prvo šprintersko dirko sezone

Delo 09.03.2024
Lanskemu svetovnemu podprvaku v elitnem razredu motoGP sta se v Lusailu najbolj približala Brad Binder in Aleix Espargaro. Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je bil najhitrejši na prvi šprinterski preizkušnji razreda motoGP v sezoni svetovnega… »

Martinu prvi "pole" v sezoni, tako se je odrezal Marquez

Zurnal24 09.03.2024
Dirkači elitnega motociklističnega razreda so v Katarju opravili s prvimi kvalifikacijami sezone 2024. Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je bil najhitrejši v kvalifikacijah pred današnjo sprintersko preizkušnjo in nedeljsko klasično dirko… »

Za Jorgeja Lorenza je Francesco Bagnaia robot in verjetno nepremagljiv

Delo 08.03.2024
Konec tedna v Katarju začetek 76. sezone motociklističnega SP z branilcem lovorike iz Ducatijevih vrst kot jasnim favoritom. Najboljši motociklisti na svetu so vedno delovali po krutih zakonitostih profesionalnega športa: tudi zanje velja, da so… »

Marc Marquez na ducatiju

Dnevnik 08.03.2024
V nedeljo se bo z dirko v Katarju začelo jubilejno 75. motociklistično svetovno prvenstvo. Tretji zaporedni naslov lovi Francesco Bagnaia, vsi pa se sprašujejo, kaj lahko pripravi Marc Marquez na novem motociklu. Vse od konca lanskega svetovnega… »

Aktualni svetovni prvak razkril, kje bo nadaljeval svojo kariero

Zurnal24 04.03.2024
Bagnaia je končal ugibanja in podaljšal sodelovanje z Ducatijem do konca leta 2026. Italijanski motociklistični zvezdnik Francesco Bagnaia je podpisal novo pogodbo z Ducatijem, je sporočilo vodstvo tekmovanja motoGP. Dvakratni zaporedni svetovni prvak… »

Marko Jerman in ekipa so se vrnili iz Španije

Domžalec 21.02.2024
Circuit Ricardo Tormo (Valencia-Španija), prizorišče dirk Moto GP je proga, katero si je za prvi del zimskih priprav izbrala ekipa AC1 Racing. Na tej progi so Marko Jerman, Marko Košuljandić in Etien Kantar Božič trenirali od 6. do 8. februarja… »

LUCIJČAN O PREDSEZONSKEM OGREVANJU V ŠPANIJI: "Proga v Valenciji je kot arena" (FOTO)

Regional 21.02.2024
Marko Jerman, Marko Košuljandić in Etien Kantar Božič iz ekipe AC1 Racing so za prvi del zimskih priprav izbrali Circuit Ricardo Tormo v španski Valenciji, ki je prizorišče dirk Moto GP. Drugi del treningov pa so opravili na dirkališču Circuito… »

Radi bi dirkali z motorji, ne z letali na dveh kolesih

Delo 15.02.2024
Pred začetkom sezone dirkači priznavajo, da ne vedo, kje se jih drži glava zaradi neskončnega preizkušanja novosti. V nadaljevanju preberite: Pred vrati je že 76. sezona motociklističnega svetovnega prvenstva – začela se bo 10. marca z veliko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem