MotoGP

Ducati predober za tekmece, v razredu motogp še vse odprto

Delo 12.11.2023
Italijanski motociklist Enea Bastianini (Ducati Lenovo) je zmagal v Sepangu na veliki nagradi Malezije. Italijanski motociklist Enea Bastianini (Ducati Lenovo) je zmagal v Sepangu na veliki nagradi Malezije. Na dirki svetovnega prvenstva v kraljevem… »

Bastianini v vročem Sepangu do prve zmage sezone, Bagnaia pobegnil na +14

RTV Slovenija 12.11.2023
Na 18. veliki nagrade sezone je MotoGP dobil sedmega različnega zmagovalca. Po sezoni za pozabo je na VN Malezije slavil končno zdravi Enea Bastianini, medtem ko je v boju za naslov Francesco Bagnaia pridobil tri točke v dvoboju s Jorgejem Martinom… »

Sprinterska dirka Marquezu, Martin še bližje Bagnaii

Zurnal24 11.11.2023
Alex Marquez je na sprintu v Maleziji ugnal Jorgeja Martina, ki je pridobil dve točki v primerjavi z vodilnim dirkačem prvenstva Francescom Bagnaio. Španec Alex Marquez (Gresini) je zmagovalec sprinterske dirke v razredu motoGP svetovnega prvenstva v… »

Prvak drvel proti zmagi, na koncu zaostal za lovcem

Delo 11.11.2023
Alex Marquez je zmagovalec sprinterske dirke v razredu motoGP svetovnega prvenstva za veliko nagrado Malezije. Jorge Martin pred Francescom Bagnaio. Španec Alex Marquez (Gresini) je zmagovalec današnje sprinterske dirke v razredu motoGP svetovnega… »

Grd padec tretjega v sezoni

Zurnal24 29.10.2023
Na VN Tajske jo je skupil Anglež Jake Dixon. Na Veliki nagradi Tajske se je razburljiva preizkušnja v razredu MotoGP končala z zmago Španca Jorgeja Martina, ki je tako poskrbel za napet konec sezone. Za vodilnim branilcem naslova Francescom Bagnaio v… »

Martin s popolnim vikendom samo še 13 točk za prvakom

SiolNET 29.10.2023
Španski motociklist Jorge Martin (Ducati-Pramac) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva za veliko nagrado Tajske v kraljevskem razredu motoGP. V skupnem seštevku SP je Španec za aktualnim prvakom, Italijanom Francescom Bagnaio (Ducati), ki je bil… »

Martin z zmago sklenil odličen konec tedna na Tajskem

RTV Slovenija 29.10.2023
Španski motociklist Jorge Martin (Ducati Pramac) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva za VN Tajske v kraljevskem razredu MotoGP. V skupnem seštevku SP-ja je Španec za aktualnim prvakom, Italijanom Francescom Bagnaio (Ducati), ki je bil danes drugi… »

Jorge Martin še do zmage na VN Tajske

Dnevnik 29.10.2023
Španski motociklist Jorge Martin (Ducati-Pramac) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva za veliko nagrado Tajske v kraljevskem razredu motoGP. V skupnem seštevku SP je Španec za aktualnim prvakom, Italijanom Francescom Bagnaio (Ducati), ki je bil… »

Španski as vse bolj diha za ovratnik branilcu naslova svetovnega prvaka

Delo 29.10.2023
Jorge Martin poskrbel za zgodovinsko Ducatijevo zmago na veliki nagradi Tajske v razredu motoGP. Motociklistična velika nagrada Tajske je v razredu motoGP postregla z izjemno razburljivo dirko, ki jo je v šampionskem slogu v svojo korist odločil Jorge… »

Zmagovalca odločil zadnji krog, razlika med vodilnima vse manjša

Zurnal24 29.10.2023
Martin s popolnim vikendom še do zmage na VN Tajske, razlika do Bagnaie vse manjša. Španski motociklist Jorge Martin (Ducati-Pramac) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva za veliko nagrado Tajske v kraljevskem razredu motoGP. V skupnem seštevku SP… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem