MotoGP

Znana Slovenka po 10 letih razkrila, kako blizu je bila Jorgeju Lorenzu

Zurnal24 25.01.2024
Leteli so poljubi ... Ena naših najbolj znani vlogerk Kaya Solo je bila nekoč velika oboževalka dirk MotoGP. Starša sta jo enkrat na leto celo vozila na dirko v Nemčijo, kjer je od blizu spoznala najljubšega dirkača Jorgeja Lorenza in ga tudi… »

Ko se Gajser pomeri z Marquezom in Verstappnom #video

SiolNET 05.12.2023
Tim Gajser je najprej navdušil z zanimivimi skoki s svojim motorjem za motokros, nato je na kartingu v konkurenci z dirkači formule 1 osvojil prvi startni položaj, usedel pa se je tudi na motocikel prvenstva motoGP. Tako zabavnih Hondinih zahvalnih dni… »

Veliki osmoljenec o hudi nesreči z Marquezom: "Videl me je in ..."

Zurnal24 27.11.2023
Španec Jorge Martin (Ducati) je z odstopom na zadnji dirki sezone izgubil dvoboj za naslov svetovnega prvaka v kraljevskem razredu. Z dirko za VN Valencio se je v nedeljo končala motociklistična sezona. Naslov prvaka v razredu motoGP je ubranil… »

Kam odhaja Luca Marini?

SiolNET 27.11.2023
Italijanski motociklist Luca Marini bo v naslednjih dveh sezonah vozil za ekipo Honde v svetovnem prvenstvu elitnega razreda motoGP, je danes sporočila japonska ekipa. Šestindvajsetletnik je bil letos član ekipe VR46 Ducati, ki je v lasti njegovega… »

Neučakani Martin zakrivil hudo nesrečo: tako je poletel Marc Marquez

Zurnal24 26.11.2023
Prvenstvo motoGP je bilo odločeno še pred zadnjim krogom dirke v Valencii. Španec Jorge Martin je namreč odstopil, ob tem pa v pesek zrinil še (tokrat) nič krivega Marca Marqueza. Drama na zadnji dirki sezone v razredu motoGP. Potem ko je naslova… »

Prvak Bagnaia: Težko je najti besede po takem dnevu

Dnevnik 26.11.2023
Motociklist Francesco Bagnaia je ubranil naslov svetovnega prvaka v razredu motoGP. V sezoni je slavil zmago na sedmih klasičnih dirkah in bil štirikrat najhitrejši še na sprintih. Ni lepšega, kot z zmago končati sezono in za nameček postati… »

Martin v pesku, Bagnaia je svetovni prvak!

SiolNET 26.11.2023
Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je motociklistični svetovni prvak v elitnemrazredu motoGP. Na zadnji dirki sezone v Valencii je zmagal in ubranil naslov iz sezone 2022. Njegov edini tekmec Jorge Martin (Pramac Ducati) dirke po padcu ni končal… »

Po odstopu Martina je Bagnaia z zmago potrdil naslov svetovnega prvaka

RTV Slovenija 26.11.2023
Zadnja dirka svetovnega prvenstva v elitnem motociklističnem razredu MotoGP je postregla z dramatičnim razpletom. Izzivalec Jorge Martin je med vožnjo na vse ali nič odstopil in Francesco Bagnaia je nato z zmago potrdil drugi zaporedni naslov prvaka… »

Francesco Bagnaia zabil v koš in si nadel še tretji šampionski prstan

Delo 26.11.2023
Italijanski motociklistični zvezdnik je po spektakularni dirki za veliko nagrado Valencie ubranil naslov svetovnega prvaka v razredu motoGP. Novi-stari svetovni prvak v kraljevskem motociklističnem razredu motoGP je Francesco Bagnaia (Ducati)… »

Bagnaia z zmago potrdil nov naslov, Martinove sanje so se končale v pesku

Dnevnik 26.11.2023
Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je svetovni prvak elitnega razreda motoGP. Na zadnji dirki sezone svetovnega prvenstva v motociklizmu v Valencii je zmagal in ubranil naslov iz sezone 2022. Njegov edini tekmec Jorge Martin (Pramac Ducati) dirke po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem