MotoGP

Martin dobil šprint, prvak bo odločen na zadnji dirki

SiolNET 25.11.2023
Šele zadnja dirka sezone, v nedeljo v Valencii, bo odločila svetovnega motociklističnega prvaka v razredu motoGP. Francesco Bagnaia ima samo še 14 točk prednosti, saj je sobotni šprint dobil njegov izzivalec Jorge Martin. Sportal Zmaga za Di… »

Dirkajo za milijone, Hamilton zavrača Hornerjeve besede

SiolNET 24.11.2023
To nedeljo se bo ob sončnem zahodu v Abu Dabiju sklenila rekordno dolga sezona formule 1. Na 22. dirki prvenstva, kjer bo Max Verstappen skušal doseči 19. zmago letos, bo najbolj zanimiv dvoboj za končno drugo mesto v konstruktorskem seštevku, saj… »

Škandal v kraljevskem razredu: "Ukradli so mi naslov prvaka"

Zurnal24 20.11.2023
Španec Jorge Martin ima pred zadnjo dirko sezone samo še teoretične možnosti za osvojitev naslova svetovnega prvaka. Razplet nedeljske dirke za VN Katarja je morda že odločil dvoboj za naslov svetovnega prvaka v kraljevskem razredu motoGP med… »

Prvenec za Di Giannantonia; Bagnaia prednost pred Martinom povišal na +21

RTV Slovenija 19.11.2023
Zmagovalec dirke za VN Katarja za svetovno prvenstvo v elitnem razredu MotoGP je Italijan Fabio Di Giannantonio. Drugi je bil branilec naslova in vodilni v skupnem seštevku, Italijan Francesco Bagnaia, tretji pa Italijan Luca Marini. Tekmec Bagnaie v… »

Branilec naslova naredil velik korak k novi lovoriki, odločila bo zadnja dirka

Zurnal24 19.11.2023
V Katarju zmaga za Di Giannantonia, Bagnaia prednost povišal na 21 točk. Italijan Fabio Di Giannantonio (Gresini Ducati) je zmagovalec dirke za veliko nagrado Katarja za svetovno prvenstvo v elitnem razredu motoGP. Na drugem mestu je preizkušnjo… »

V Katarju prvenec Di Giannantonia, Bagnaia povečal prednost na 21 točk

Delo 19.11.2023
Pred zadnjo postajo motociklističnega SP si je Jorge Martin z 10. mestom pokvaril možnosti za vzpon na vrh. Italijan Fabio Di Giannantonio (Gresini Ducati) je prekosil vse tekmece na klasični dirki za veliko nagrado Katarja svetovnega prvenstva v… »

Martin na šprintu zmanjšal razliko, Marini najboljši v kvalifikacijah

SiolNET 18.11.2023
Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec šprinterske dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v Katarju. Svetovni prvak in vodilni v SP v elitnem razredu motoGP Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je bil šele peti, tako da je skupno drugi… »

Jorge Martin še močneje diha za vrat prvaku, obeta se drama

Delo 18.11.2023
Španec je zmagovalec šprinterske dirke za VN Katarja. Bagnaia je bil šele peti, Martin je razliko zmanjšal le na sedem točk. Klasična dirka v nedeljo ob 18h. Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec šprinterske dirke svetovnega prvenstva… »

Boj za naslov prvaka povsem odprt, razlika med vodilnima prepolovljena

Zurnal24 18.11.2023
Martin je z zmago na sprintu zmanjšal razliko na sedem točk. Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec sprinterske dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v Katarju. Svetovni prvak in vodilni v SP v elitnem razredu motoGP Italijan Francesco… »

Presenetljivi zmagovalec v Sepangu, boj za prvaka še naprej odprt

Zurnal24 12.11.2023
Italijan Bastianini zmagal na VN Malezije, razlika med vodilnima še vedno vsega 14 točk. Italijanski motociklist Enea Bastianini (Ducati Lenovo) je zmagal v Sepangu na veliki nagradi Malezije. Na dirki svetovnega prvenstva v kraljevem razredu motoGP so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem