NATO

Tratnik upa na dober dan, Bujak na deseterico, Penko brani svoj izbor

RTV Slovenija pred tremi urami
Prva olimpijska sobota prinaša kolesarsko uro resnice. Lahko utrujeni Jan Tratnik po dvojčku Giro-Tour konča med petnajsterico in ali bo Eugenia Bujak z deseterico na njej pisani progi pomirila strasti okoli ženskega kolesarstva? Novodobna kolesarska… »

Madžarski najstnik poskrbel za preobrat v Lendavi

RTV Slovenija pred 4 urami
Milan Klausz je Nafti 1903 prinesel prvo zmago po vrnitvi med prvoligaše. 19-letni madžarski napadalec je zadel v 75. in 81. minuti in poskrbel za preobrat po vodstvu Kalcerja Radomelj ob polčasu. Na koncu torej 2:1. V večeru, ko je v Parizu zagorel… »

Izraelska vojska trdi, da je v Han Junisu ubila sto pripadnikov Hamasa

RTV Slovenija pred 5 urami
Od začetka zadnje izraelske operacije v mestu Han Junis na jugu območja Gaze je bilo ubitih približno sto pripadnikov palestinskega islamističnega gibanja Hamas, je sporočila izraelska vojska. Izraelska vojska je v današnji izjavi navedla, da je… »

BARACK IN MICHELLE PODPRLA KAMALO: "Storila bova vse, da prideš v Ovalno pisarno" (VIDEO)

Regional pred 10 urami
Nekdanji predsednik Barack Obama in Michelle Obama sta podprla podpredsednico Kamalo Harris za predsednico v kratkem videu, ki ga je v petek objavila Harrisova kampanja. Posnetek, dolg 55 sekund, prikazuje podpredsednico, kako hodi v zakulisju dogodka, se… »

Elšnik na poti v Beograd

RTV Slovenija pred 12 urami
Timi Max Elšnik bo očitno kariero vendarle nadaljeval v tujini, saj je na poti v Beograd, kjer ga čakajo zdravniški pregledi, po katerih naj bi nato vendarle podpisal pogodbo s Crveno zvezdo. O prestopu se je govorilo že nekaj časa, zdaj pa sta obe… »

Padec velikana, slovenski reprezentant ostal brez kluba

Zurnal24 pred 14 urami
Riera in Vipotnik v Bordeauxu ostala brez profesionalnih pogodb. Šestkratni francoski nogometni prvak Bordeaux se bo zaradi finančnih težav odpovedal profesionalni licenci in je pri tamkajšnjem gospodarskem sodišču vložil predlog za stečaj… »

Prometna nesreča na Bohoričevi ulici v Ljubljani

Domžalec pred 14 urami
Danes, nekaj po 6. uri se je na Bohoričevi ulici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena kolesar ter neznani voznik osebnega avtomobila. Po trčenju je voznik osebnega avtomobila poškodovanemu kolesarju ponudil pomoč, nato… »

Sunita Williams še vedno »ujeta v vesolju«

Dnevnik pred 14 urami
Nasina astronavta sta namesto osmih dni v vesolju že več kot sedem tednov, predvidenega datuma vrnitve pa še nimajo. Ameriška vesoljska agencija Nasa še vedno nima predvidenega datuma vrnitve dveh svojih astronavtov z mednarodne vesoljske postaje… »

Ti West in "trilogija X": Mia Goth kot serijska morilka, ki jo moraš imeti rad

RTV Slovenija pred 16 urami
Ti West je pičlih dveh letih v kina poslal vse tri epizode svoje ambiciozne "trilogije X", hollywoodskega pastiša žanrov in filmskih referenc, ki grozo gradi okrog likov geriatrične serijske morilke in povzpetniške pornozvezde. Obe upodablja ista… »

POTNIKI OD SREČE PREPEVALI: Oliver jih je po šestih urah le pripeljal na cilj

Regional pred 16 urami
Trajekt Oliver hrvaškega prevoznika Jadrolinija je v četrtek zvečer po odpravi tehnične okvare prispel na otok Korčula. Kot je razvidno iz posnetkov ob vplutju v Velo Luko, šesturna zamuda ni pokvarila razpoloženja nekaterih potnikov, ki so prihod… »

Novice dneva »

KFC v prostoru brez uporabnega dovoljenja

Dnevnik pred dvema uramaše 1 povezana

Delovali so kot tank

Dnevnik pred eno uro

Nov center za duševno zdravje otrok

Dnevnik pred dvema urama

Bitka za döner

Dnevnik pred dvema urama
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem