NATO

Umrl je Bernard Hill, filmski Théoden in kapitan Titanika

RTV Slovenija pred 17 urami
V 80. letu starosti je umrl britanski igralec Bernard Hill, ki je odigral nekaj nepozabnih stranskih vlog – ljubitelji Gospodarja prstanov se ga bodo spomnili po kralju Théodenu, spektakla Titanik pa v vlogi kapitana znamenite ladje tragične usode… »

Sin z nožem pokončal mamo, nato odšel v kafič

Zurnal24 pred 20 urami
Žalostna zgodba iz Hrvaške: tu so nove podrobnosti o grozljivem umoru v Zagrebu. Včeraj smo poročali o grozljivem umoru v zagrebški mestni četrti Črnomerec, v kateri je 28-letni sin okoli 10. ure dopoldne do smrti zabodel 68-letno mamo, zdaj pa so… »

Namesto Ollyja Mursa vskočil barski pevec: "Najbolj norih 30 minut mojega življenja."

RTV Slovenija pred 20 urami
Britanski pevec Olly Murs ima na turneji zasedbe Take That vlogo predskupine. Na koncert v Glasgow pa mu zaradi težav s prevozom ni uspelo priti. V zadnjem trenutku so ga nadomestili z Danielom Rooneyjem, ki je pred tem igral v nekem hotelskem baru… »

MISLEČ, DA JO VARA, SE JE LOČILA: Potem pa izvedela šokantno resnico

Regional pred 20 urami
'Zlomljena' žena je razdrla zakon, potem ko je ugotovila, da je njen mož aktiven na Tinderju (aplikaciji, ki se uporablja za spletne zmenke). Nato je bila osupla, saj je ugotovila, da je bil v resnici njun sosed tisti, ki se je na Tinderju izdajal za… »

Moški, ki so ga našli v Golokratni jami, naj ne bi umrl nasilne smrti

RTV Slovenija pred 19 urami
Identiteta moškega, ki sta ga poljska jamarja v petek našla v Golokratni jami pri Orleku v občini Sežana, še ni znana. Policisti so za zdaj izključili možnost, da bi lahko moški umrl nasilne smrti. Poljska jamarja sta v petek pri spustu v… »

Novo o truplu, ki so ga našli v jami

Zurnal24 pred 21 urami
Policija je sporočila več podrobnosti o najdbi trupla v Golokratni jami pri Orleku. Na Policijski postaji Sežana sta se v petek zvečer zglasila poljska jamarja, ki sta pred tem opravila spust v Golokratno jamo pri Orleku. Med spustom sta na globini… »

Gasilci in gasilke obeležili svoj dan

Domžalec pred 21 urami
Na dan, ko goduje zavetnik gasilcev, sv. Florijan, 4. maja, ki je obenem tudi mednarodni dan gasilcev, so v Krašnji v Cerkvi svetega Tomaža gasilci in gasilke prišli k jutranji sveti maši. Najprej križ, nato prapor ter gasilci in gasilke ter duhovni… »

Identieta umrlega v Golokratni jami še ni znana

Delo pred 22 urami
S Policijske uprave Koper sporočajo, da sta se na Policijski postaji Sežana 3. maja ob 20.12 zglasila poljska jamarja, ki sta se pred tem spustila v Golokratno jamo pri Orleku, kjer sta na globini okoli 100 metrov, približno 20 metrov pod njimi opazila… »

»Hvala, City!«; bakle letele na igrišče, nato tudi nazaj na tribuno

Delo pred 24 urami
Privrženci nogometnega kluba Troyes so izgubili živce, potem ko bo klub, ki je v lasti Cityjeve skupine, zelo verjetno izpadel v 3. francosko ligo. Navijači Troyesa so si veliko obetali od lastniškega prihoda Cityjeve skupine (City Football Group), v… »

Kitajski predsednik Ši začenja obisk v Evropi

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Kitajski predsednik Ši Džinping danes začenja šestdnevni uradni obisk v Evropi, v okviru katerega bo do torka v Franciji, nato pa do petka še v Srbiji in na Madžarskem. V Parizu bodo v ospredju pogovorov predvidoma mednarodne krize. Šija bo sprejel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem