NATO

MISLEČ, DA JO VARA, SE JE LOČILA: Potem pa izvedela šokantno resnico

Regional pred 7 urami
'Zlomljena' žena je razdrla zakon, potem ko je ugotovila, da je njen mož aktiven na Tinderju (aplikaciji, ki se uporablja za spletne zmenke). Nato je bila osupla, saj je ugotovila, da je bil v resnici njun sosed tisti, ki se je na Tinderju izdajal za… »

Moški, ki so ga našli v Golokratni jami, naj ne bi umrl nasilne smrti

RTV Slovenija pred 7 urami
Identiteta moškega, ki sta ga poljska jamarja v petek našla v Golokratni jami pri Orleku v občini Sežana, še ni znana. Policisti so za zdaj izključili možnost, da bi lahko moški umrl nasilne smrti. Poljska jamarja sta v petek pri spustu v… »

Novo o truplu, ki so ga našli v jami

Zurnal24 pred 8 urami
Policija je sporočila več podrobnosti o najdbi trupla v Golokratni jami pri Orleku. Na Policijski postaji Sežana sta se v petek zvečer zglasila poljska jamarja, ki sta pred tem opravila spust v Golokratno jamo pri Orleku. Med spustom sta na globini… »

Gasilci in gasilke obeležili svoj dan

Domžalec pred 9 urami
Na dan, ko goduje zavetnik gasilcev, sv. Florijan, 4. maja, ki je obenem tudi mednarodni dan gasilcev, so v Krašnji v Cerkvi svetega Tomaža gasilci in gasilke prišli k jutranji sveti maši. Najprej križ, nato prapor ter gasilci in gasilke ter duhovni… »

Identieta umrlega v Golokratni jami še ni znana

Delo pred 9 urami
S Policijske uprave Koper sporočajo, da sta se na Policijski postaji Sežana 3. maja ob 20.12 zglasila poljska jamarja, ki sta se pred tem spustila v Golokratno jamo pri Orleku, kjer sta na globini okoli 100 metrov, približno 20 metrov pod njimi opazila… »

»Hvala, City!«; bakle letele na igrišče, nato tudi nazaj na tribuno

Delo pred 11 urami
Privrženci nogometnega kluba Troyes so izgubili živce, potem ko bo klub, ki je v lasti Cityjeve skupine, zelo verjetno izpadel v 3. francosko ligo. Navijači Troyesa so si veliko obetali od lastniškega prihoda Cityjeve skupine (City Football Group), v… »

Kitajski predsednik Ši začenja obisk v Evropi

RTV Slovenija pred 12 urami
Kitajski predsednik Ši Džinping danes začenja šestdnevni uradni obisk v Evropi, v okviru katerega bo do torka v Franciji, nato pa do petka še v Srbiji in na Madžarskem. V Parizu bodo v ospredju pogovorov predvidoma mednarodne krize. Šija bo sprejel… »

»Pot me je tolikokrat spravila na rob, da sem začel na življenje gledati drugače«

Necenzurirano pred 14 urami
Luka je 25-letni Štajerec, keramičar po poklicu. Zagrizen pa do konca. Na prvo pešpot ga je premamilo to, da se je na španski Camino odpravila njegova mama. Luka se ji je najprej smejal, nato pa je šel kmalu za njo še on. In bilo mu je všeč… »

Murcija: Vas, kjer so še veseli turistov

Zurnal24 pred 16 urami
Če vas zanima še kaj več od ležanja na plaži, Alicante ponuja odlično izhodišče za raziskovanje sosednje regije Murcije. Lorco zaradi spektakularnih predstav okrog velike noči obišče skoraj pol milijona turistov, v Cartageni so pred kratkim… »

Erling Haaland odgovoril Arsenalu s štirimi goli

Delo pred 1 dnevom
Nogometaši Arsenala bodo tudi po 36. kolu angleškega prvenstva na vrhu lestvice. Nogometaši Arsenala bodo tudi po 36. kolu angleškega prvenstva na vrhu lestvice. Topničarji so s 3:0 ugnali Bournemouth ter imajo točko prednosti pred Manchester… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem