NATO

Namesto Tomija bi frontman Siddharte skoraj postal on

Zurnal24 pred 1 dnevom
Ste vedeli? Voditeljica Lea Mederal je v svoji oddaji Potep z Leo gostila enega naših najbolj znanih bobnarjev Boštjana Megliča, ki ji je razkril, da je bil sprva on pevec skupine Siddharta. V skupino ga je potegnil brat Tomi, da bi namesto neumnosti… »

Slovenija za hrvaške zdravnike ni več zanimiva

Delo pred 1 dnevom
Zdravnike na Hrvaškem so najprej obravnavali kot javne uslužbence, nato so jim plače dodatno zvišali, da bi ostali v javnem zdravstvu. Odkar zdravniki zapuščajo Slovenijo, poskuša naše zdravstvo pridobiti dodatne zdravnike v tujini, da bi oskrbeli… »

V totalitarizmu je najpomembneje, da ne prenehamo govoriti resnice

Delo pred 1 dnevom
Avtor uspešnice Psihologija totalitarizma o tem, kako se upreti množični hipnozi in kako je edino zdravilo proti totalitarizmu, da dvignemo svoj glas. V članku preberite še: Profesor klinične psihologije, avtor uspešnice Psihologija totalitarizma… »

Ham po dveh izpadih proti Denverju zapušča klop Lakersov

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Vodstvo LA Lakersov je odpustilo trenerja Darvina Hama tri dni po izpadu v 1. krogu končnice proti prvakom iz Denverja z 1:4 v zmagah. Generalni menedžer Rob Pelinka je že začel iskati novega stratega, ki ga čaka težka naloga. 50-letni Ham je pred… »

Šmartinski park: Presajena drevesa so ozelenela

Dnevnik pred 2 dnevoma
Drevored presajenih dreves ob sprehajalni poti v Šmartinskem parku je s pomladjo lepo ozelenel. Ljubljanski Javni stanovanjski sklad je v Šmartinski park januarja letos najprej presadil pet dreves z Zvezne ulice, kjer poteka gradnja stanovanjske soseske… »

Športni direktor Visme naposled o nastopu Vingegaarda

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Športni direktor Visme je optimističen. Zdravstveno stanje dvakratnega zaporednega zmagovalca dirke po Franciji Jonasa Vingegaarda je po padcu v Baskiji že kar nekaj časa neznanka. Danec je po zlomu reber in ključnice ter predrtih pljučih v… »

Risi že pridrveli na cilj in se vrnili med svetovno elito

Delo pred 2 dnevoma
Hokej: V Bolzanu je Slovenija po novem izjemnem boju ugnala Japonsko – V soboto za konec ob 19.30 proti Madžarski. V nadaljevanju preberite: Slovenska reprezentanca se je po najhitrejši možni poti vrnila med najboljše na svetu. Premagala je… »

Papež bo priletel v Trst s helikopterjem

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Kot poroča Primorski dnevnik, bo papež Frančišek ob koncu socialnega tedna daroval mašo na Velikem trgu. "Tržaški socialni teden se bo sklenil v nedeljo 7. julija, ko v mestu pričakujemo prihod papeža Frančiška. Pri nas se bo zadržal le nekaj… »

Sedmi pečat: Rez!

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Prisrčno trapasta parodija na zombijevske grozljivke in hkrati radosten poklon filmski obrti. Film je odprl festival v Cannesu 2022. V opuščeni stavbi gre na snemanju nizkoproračunske grozljivke vse narobe. Režiser z neznosnim vedenjem spravlja ekipo… »

Gregorčič prijavil Čeferina na KPK zaradi domnevne kršitve določb o nasprotju interesov

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Nekdanji predsednik programskega sveta RTV Slovenija Peter Gregorčič je ustavnega sodnika Roka Čeferina prijavil na KPK. Meni, da je Čeferin kršil določbe o nasprotju interesov s sodelovanjem pri oceni ustavnosti novele zakona o RTV Slovenija. Rok… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem