NBA

Hokejisti še podžgali športno evforijo v Dallasu

RTV Slovenija pred eno uro
Po košarkarjih v Ligi NBA so se v drugi krog končnice uvrstili tudi hokejisti Dallasa v Ligi NHL, ki so na odločilni sedmi tekmi z 2:1 izločili branilca naslova Vegas. Obe dallaški ekipi sta v drugem krogu končnice prvič po letu 2003. Če dodamo… »

Porušila sta rekord lige NBA! Luka in Kyrie spisala zgodovino!

Zurnal24 pred 17 urami
Luka Dončić in Kyrie Irving sta s svojimi predstavami proti Los Angeles Clippers spisala zgodovino. Potem ko so Dallas Mavericks lani sredi sezone posegli po menjavi in v svojo sredino pripeljali superzvezdnika Kyrieja Irvinga, do konca sezone stvari ne… »

Prvaki v zaostanku

Zurnal24 pred 23 urami
Branilci naslova v ligi NBA Denver Nuggets so izgubili prvo polfinalno tekmo v zahodni konferenci z Minnesoto Timberwolves. Košarkarji Minnesote Timberwolves so v polfinalu zahodnega dela severnoameriške lige NBA v Denverju premagali branilce naslova… »

Največ metel v prvem krogu, največ sedmih tekem pa v konferenčnem polfinalu

RTV Slovenija pred 22 urami
Letošnji začetek končnice Lige NBA je bolj nepredvidljiv na vzhodu, kjer so odigrali precej več tekem kot na zahodu, kjer je imel še največ dela Dallas. V zadnjih dveh desetletjih med obema konferencama razlik skorajda ni. Na portalu Športni SOS… »

Pretresljiva vest: velik košarkarski talent dočakal le 33 let

Zurnal24 pred 24 urami
Košarkarski svet je pretresla novica o smrti komaj 33-letnega nekdanjega NBA-jevca. V nepojasnjenih okoliščinah je v ZDA umrl nekdanji član lige NBA Darius Morris. Star je bil komaj 33 let. Vzrok smrti za zdaj še ni znan. Nekdanjemu košarkarju so se… »

#video Minnesota v Denverju na prvi tekmi premagala branilce naslova

Dnevnik pred 24 urami
Košarkarji Minnesote Timberwolves so v polfinalu zahodnega dela severnoameriške lige NBA v Denverju premagali branilce naslova Nuggets s 106:99. Za vodstvo z 1:0 v seriji je levji delež prispeval Anthony Edwards, ki je zadel 43 točk. Naz Reid, ki je… »

Denver ni imel odgovora na 43 točk Edwardsa

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Košarkarji Minnesote ostajajo neporaženi v letošnji končnici Lige NBA. Po metli s Phoenixom so dobili tudi uvodno tekmo druge serije proti branilcem naslova, v gosteh so tako premagali Denver s 106:99. Junak tekme je bil prvi zvezdnik Minnesote… »

Luka Dončić sprožil glasen alarm pri košarkarski zvezi

Dnevnik pred 2 dnevoma
Košarkarji Dallasa so na šesti tekmi prvega kroga končnice v ligi NBA še četrtič ugnali LA Clippers (114:101, Dončić 28 točk, 13 asistenc, sedem skokov) in se prebili v drugi krog, kjer jih čaka Oklahoma. Prva tekma bo v noči na sredo po… »

Bomba! Ali Kidd zapušča Dallas? Želel naj bi si ga NBA velikan

Zurnal24 pred 1 dnevom
Pri ESPN-u so Jasona Kidda izpostavili kot enega treh favoritov, da zasede izpraznjeno mesto glavnega trenerja Los Angeles Lakers. Los Angeles Lakers so nemudoma po izpadu v prvem krogu končnice, ko so bili v seriji s 4:1 boljši aktualni prvaki Denver… »

Luka po tekmi razkril zaskrbljujoče novice glede svojega kolena

Zurnal24 pred 1 dnevom
Čeprav je odigral odlično tekmo, je Luka Dončić razkril, da se situacija s poškodbo kolena ni nič kaj izboljšala. Košarkarji Dallas Mavericks so doma na šesti tekmi končnice lige NBA s 114:101 premagali Los Angeles Clippers in se s 4:2 v zmagah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem