NBA

#video Ponovna zmaga Dallasa: Dončić s trojnim dvojčkom

Dnevnik pred 2 dnevoma
Košarkarji Dallas Mavericks so v peti tekmi polfinala zahodne konference severnoameriške lige NBA premagali Oklahomo City Thunder s 104:92 in povedli s 3:2 v zmagah. Blestel je slovenski zvezdnik Luka Dončić, ki je dosegel trojni dvojček - 31 točk… »

Mike James, MVP evrolige - Deloholik kot Dražen

Dnevnik pred 3 dnevi
Košarkar Monaca Mike James je postal najkoristnejši igralec (MVP) sezone v evroligi. Dvaintridesetletni Američan se v evropski košarki počuti bolj domače in v njej bolj uživa, kot je v ligi NBA. Igrati košarko in pustiti pečat. To sta glavni… »

S prstom pokazal na Dončića: "Prenehaj že enkrat s tem!"

Zurnal24 pred 3 dnevi
Luka Dončić je bil spet deležen kritik zaradi svojega vedenja. Košarkarji Dallas Mavericks so na četrti tekmi polfinala zahodne koference zapravili veliko priložnost za vodstvo s 3:1 zmagah. Dallas je sicer vodil večji del obračuna, Oklahomi pa je… »

Delirij v New Yorku, nekdanji Dončićev soigralec ob bok legendam

Zurnal24 pred 3 dnevi
Ekipi Denver Nuggets in New York Knicks sta samo še eno zmago oddaljeni od napredovanja v finale zahodne oziroma vzhodne konference. Košarkarji New York Knicks so v drugem krogu končnice vzhodne konference severnoameriške lige NBA doma premagali… »

Jokić prispeval levji delež k zmagi Denverja in upravičil nagrado MVP

Delo pred 3 dnevi
Košarkarji moštev New York Knicks in Denver Nuggets v drugem krogu končnice lige NBA zdaj vodijo s 3:2. Košarkarji moštva New York Knicks so v drugem krogu končnice vzhodne konference lige NBA doma premagali Indiano Pacers s 121:91 in v seriji na… »

Oklahoma izenačila, a Dončića to ne skrbi

Dnevnik pred 4 dnevi
Košarkarji Dallasa so na četrti tekmi drugega kroga končnice proti Oklahomi klonili s 96:100. Luka Dončić je 18 točkam dodal 12 skokov in deset asistenc, a zgrešil pomemben prosti met v zaključku obračuna. Peta tekma bo v četrtek. Ko trojni… »

#video Oklahoma izenačila, a Luko Dončića to ne skrbi

Dnevnik pred 4 dnevi
Košarkarji Dallasa so klonili na četrti tekmi drugega kroga končnice proti Oklahomi s 96:100. Luka Dončić je 18 točkam dodal 12 skokov in osem asistenc, a zgrešil pomemben prosti met v zaključku obračuna. Peta tekma bo v četrtek. Ko trojni… »

PORAZ DALLASA: Dončić in Irving skupaj dosegla 'le' 27 točk, peta tekma bo v noči na četrtek (VIDEO)

Regional pred 4 dnevi
Košarkarji Dallasa so na tretji tekmi polfinala zahodne konference severnoameriške lige NBA izgubili z Oklahoma City Thunder s 96:100. Tega ni mogel spremeniti niti Luka Dončić, ki je petič v karieri dosegel trojni dvojček v končnici - 18 točk, 12… »

Senzacija: prvi izbor moštvu z zgolj 3-odstotno možnostjo

Zurnal24 pred 5 dnevi
Košarkarska ekipa Atlana Hawks je pridobila pravico do prvega izbora na prihajajočem draftu lige NBA. Ekipa severnoameriške košarkarske lige NBA Atlanta Hawks bo na naboru lige 2024 prihodnji mesec imela prvi izbor. Hawks so v nedeljo v Chicagu dobili… »

V Luko Dončića se zaletavajo kot po tekočem traku

Delo pred 5 dnevi
Slovenski košarkarski zvezdnik se v razburljivi končnici lige NBA bori tudi sam s sabo. V nadaljevanju preberite: Kaj je o svojem zdravstvenem stanju po tesni zmagi nad Oklahomo City Thunder povedal slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, zakaj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem